Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αστείο που το 90% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα είναι ακραίου ιδεολογικά περιεχομένου και βασίζεται καθαρά σε φήμες, clickbait και hoaxes.

Γενικά το ελληνικό ιντερνετ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Μηδέν ενδιαφέρον για εκπαιδευτικά ζητήματα, και μηδενική ενημέρωση.

• Like 3
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

To Κουλουρι ειναι καθαρα χιουμοριστικο οπως το Onion.

Αυτό εννοούσα. Τώρα είδα ότι δεν το έγραψα καλά.

Δημοσ.

Είναι αστείο που το 90% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα είναι ακραίου ιδεολογικά περιεχομένου και βασίζεται καθαρά σε φήμες, clickbait και hoaxes.

Γενικά το ελληνικό ιντερνετ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Μηδέν ενδιαφέρον για εκπαιδευτικά ζητήματα, και μηδενική ενημέρωση.

Προσφορά και ζήτηση λέγεται αυτό.

Εχεις γνωρίσει ποτέ εσύ στη ζωή σου Ελληνα που να τον ενδιαφέρει να παράγει προιόντα διεθνώς ανταγωνιστικά ή με άλλα λόγια υπεραξία;

• Like 1
Δημοσ.

13245253_1279317818763737_76019396777291

13241200_1278834465478739_28238021004635

Κλαίω. Θέλω τόσο πολύ να μπω να τους κάνω καζούρα αλλά με τους μισούς εκεί μέσα έχω βριστεί στο ελληνικά hoaxes :(

Επισκέπτης
Δημοσ.

O άλλος γράφει από όλα τα hoax (sic) που κυκολοφορούν καταδίκασαν αυτό...γιατι;

Από όλα τα hoax :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιατί ρε φίλε πάρα πολλά είναι τα hoax μην μας τρελαίνεις

/s

Δημοσ.

Οκ έχουμε και λέμε δηλαδή:

1.Βρέθηκε ο τάφος του Μεγαλέξανδρου

2.Εμβόλια=Θάνατος

3.Τα μνημόνια τα υπέγραψαν με μολύβι άρα είναι άκυρα

4.Παλικάρι χρειάζεται 50 βαρέλια αίμα και 1 βαρέλι μπύρα

...και πολλά άλλα.

by the way έχω γνωστή που δε κατέβηκε στην Ερμού την περίοδο των γιορτών γιατί διάβασε στο κουλούρι ότι βάλανε διόδια για τους πεζούς.

• Like 1
Δημοσ.

εμβολια=αμαρτια. Ο θεος εχει καθορισει την μοιρα μας , το να προσπαθουμε να την αποφυγουμε με κολπα του διαβολου θα μας καταδικασει στην αιωνια πυρα. Ο καιρος γαρ εγγυς

Οι αρρωστιες ερχονται σε οσους κανουν εμβολια και νομιζουν οτι θα ξεφυγουν απο την κριση του θεου.

Πισω απο την καταδικη κρυβονται οι μνημονιακες μεγαλοφαρμακοβιομηχανιες του διαβολου που θελουν να παιρνουμε φαρμακα αντι για εμβολια για μεγαλυτερο κερδος. Ορθοδοξοι χριστιανοι Ελληνες αντισταθειτε!

Δημοσ.

by the way έχω γνωστή που δε κατέβηκε στην Ερμού την περίοδο των γιορτών γιατί διάβασε στο κουλούρι ότι βάλανε διόδια για τους πεζούς.

Θυμαμαι μια ειδηση που ειχε βγαλει παλια το κουλουρι και την ειχα πιστεψει-δεν ηθελα να πιστεψω οτι ηταν αληθεια. Ελεγε..

.. Πλεον οι επιβατες στο μετρο δεν χρειαζεται να σηκωνουν το χερι τους οταν βλεπουν το τρενο για να σταματησει. Αυτο θα σταματαει μονο του σε ολες τις στασεις του μετρο μπεις δε μπεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...