The_Judas Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Είναι αστείο που το 90% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα είναι ακραίου ιδεολογικά περιεχομένου και βασίζεται καθαρά σε φήμες, clickbait και hoaxes. Γενικά το ελληνικό ιντερνετ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Μηδέν ενδιαφέρον για εκπαιδευτικά ζητήματα, και μηδενική ενημέρωση. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 To Κουλουρι ειναι καθαρα χιουμοριστικο οπως το Onion. Αυτό εννοούσα. Τώρα είδα ότι δεν το έγραψα καλά.
skiabox Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Είναι αστείο που το 90% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα είναι ακραίου ιδεολογικά περιεχομένου και βασίζεται καθαρά σε φήμες, clickbait και hoaxes. Γενικά το ελληνικό ιντερνετ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Μηδέν ενδιαφέρον για εκπαιδευτικά ζητήματα, και μηδενική ενημέρωση. Προσφορά και ζήτηση λέγεται αυτό. Εχεις γνωρίσει ποτέ εσύ στη ζωή σου Ελληνα που να τον ενδιαφέρει να παράγει προιόντα διεθνώς ανταγωνιστικά ή με άλλα λόγια υπεραξία; 1
akpe Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κλαίω. Θέλω τόσο πολύ να μπω να τους κάνω καζούρα αλλά με τους μισούς εκεί μέσα έχω βριστεί στο ελληνικά hoaxes
Speculoos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 O άλλος γράφει από όλα τα hoax (sic) που κυκολοφορούν καταδίκασαν αυτό...γιατι; Από όλα τα hoax :lol: :lol: :lol: :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 O άλλος γράφει από όλα τα hoax (sic) που κυκολοφορούν καταδίκασαν αυτό...γιατι; Από όλα τα hoax :lol: :lol: :lol: :lol: Γιατί ρε φίλε πάρα πολλά είναι τα hoax μην μας τρελαίνεις /s
Finn Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Οκ έχουμε και λέμε δηλαδή: 1.Βρέθηκε ο τάφος του Μεγαλέξανδρου 2.Εμβόλια=Θάνατος 3.Τα μνημόνια τα υπέγραψαν με μολύβι άρα είναι άκυρα 4.Παλικάρι χρειάζεται 50 βαρέλια αίμα και 1 βαρέλι μπύρα ...και πολλά άλλα. by the way έχω γνωστή που δε κατέβηκε στην Ερμού την περίοδο των γιορτών γιατί διάβασε στο κουλούρι ότι βάλανε διόδια για τους πεζούς. 1
Andreas231 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 εμβολια=αμαρτια. Ο θεος εχει καθορισει την μοιρα μας , το να προσπαθουμε να την αποφυγουμε με κολπα του διαβολου θα μας καταδικασει στην αιωνια πυρα. Ο καιρος γαρ εγγυςΟι αρρωστιες ερχονται σε οσους κανουν εμβολια και νομιζουν οτι θα ξεφυγουν απο την κριση του θεου.Πισω απο την καταδικη κρυβονται οι μνημονιακες μεγαλοφαρμακοβιομηχανιες του διαβολου που θελουν να παιρνουμε φαρμακα αντι για εμβολια για μεγαλυτερο κερδος. Ορθοδοξοι χριστιανοι Ελληνες αντισταθειτε!
redhotstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 by the way έχω γνωστή που δε κατέβηκε στην Ερμού την περίοδο των γιορτών γιατί διάβασε στο κουλούρι ότι βάλανε διόδια για τους πεζούς. Θυμαμαι μια ειδηση που ειχε βγαλει παλια το κουλουρι και την ειχα πιστεψει-δεν ηθελα να πιστεψω οτι ηταν αληθεια. Ελεγε.. .. Πλεον οι επιβατες στο μετρο δεν χρειαζεται να σηκωνουν το χερι τους οταν βλεπουν το τρενο για να σταματησει. Αυτο θα σταματαει μονο του σε ολες τις στασεις του μετρο μπεις δε μπεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις