defacer Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 απορία ι .. γιατι C# και οχι κατι αλλο ;; γιατι πρεπει να ειμαστε πισω απο τον κλειστο κωδικα ;;; πες μου εναν σοβαρο ανθρωπο που θα καθισει να χρησιμοποειησει ενα προγραμμα για να τρεχει μονο ο ΙΕ και οχι ο firefox ή chrome ... Καλώς τον... 2
Apoll Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 απορία ι .. γιατι C# και οχι κατι αλλο ;; γιατι πρεπει να ειμαστε πισω απο τον κλειστο κωδικα ;;; πες μου εναν σοβαρο ανθρωπο που θα καθισει να χρησιμοποειησει ενα προγραμμα για να τρεχει μονο ο ΙΕ και οχι ο firefox ή chrome ... Που ζεις;;;;;;;;;;
hliastsek Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Νομίζω είσαι αρκετά αισιόδοξος! Καλά κάνεις βέβαια αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα σου κάνουν αυτή την ερώτηση! πριν μια βδομάδα πέρασα από συνέντευξη και μου έκαναν ερώτηση για χρήματα. Προσπάθησα να το πάω πλαγίως αλλα μου είπαν ότι θέλουν να ακούσουν νούμερο.
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 πριν μια βδομάδα πέρασα από συνέντευξη και μου έκαναν ερώτηση για χρήματα. Προσπάθησα να το πάω πλαγίως αλλα μου είπαν ότι θέλουν να ακούσουν νούμερο. Οκ, απλά εμένα μου φαίνεται δύσκολο το 2016, στην Ελλάδα, στην πρώτη δουλειά κάποιου, να του κάνουν αυτή την ερώτηση! Μακάρι!
hliastsek Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πρώτη δουλεια ήταν και μένα. Με 0 προϋπηρεσία. Προφανώς δεν μιλάμε για τα χρήματα που γράφτηκαν παραπάνω. Όσο για την Ελλάδα του 2016 που λες, δεν έχει τόσο σημασία. Ο τομέας της πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα δεν περνάει καμία κρίση, και αυτό το λέω γιατί τον τελευταίο μήνα έψαχνα για δουλεια και το είδα στην πράξη. 3
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πρώτη δουλεια ήταν και μένα. Με 0 προϋπηρεσία. Προφανώς δεν μιλάμε για τα χρήματα που γράφτηκαν παραπάνω. Όσο για την Ελλάδα του 2016 που λες, δεν έχει τόσο σημασία. Ο τομέας της πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα δεν περνάει καμία κρίση, και αυτό το λέω γιατί τον τελευταίο μήνα έψαχνα για δουλεια και το είδα στην πράξη. Τι να πω, χαίρομαι που είναι έτσι! Καλή τύχη φίλε! 1
SlickNick Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πρώτη δουλεια ήταν και μένα. Με 0 προϋπηρεσία. Προφανώς δεν μιλάμε για τα χρήματα που γράφτηκαν παραπάνω. Όσο για την Ελλάδα του 2016 που λες, δεν έχει τόσο σημασία. Ο τομέας της πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα δεν περνάει καμία κρίση, και αυτό το λέω γιατί τον τελευταίο μήνα έψαχνα για δουλεια και το είδα στην πράξη. Αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Σου είναι εύκολο να δώσεις μερικά παραδείγματα είδους δουλειάς. ωραρίων και μισθού; Θα το εκτιμούσα πολύ. Σε ευχαριστώ!
hliastsek Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ Ζιο. Όρεξη να υπάρχει και μια καλή βάση και στον τομέα αυτόν βρίσκεις δουλειά. Εξάλλου δεν έχουν τόση σημασία τα χρήματα για την φάση που περιγράφει ο ts αλλά η προϋπηρεσία. 1
arxangelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γιατί θεωρείτε ότι είναι τόσο κακό να είσαι σε θέση να κρίνεις το ποσό αξίζει η δουλειά σου και το τι απαιτήσεις έχεις; 1
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γιατί θεωρείτε ότι είναι τόσο κακό να είσαι σε θέση να κρίνεις το ποσό αξίζει η δουλειά σου και το τι απαιτήσεις έχεις; Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου κακό, απλά είπα ότι ίσως είναι δύσκολο να σε ρωτήσουν. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Οκ, απλά εμένα μου φαίνεται δύσκολο το 2016, στην Ελλάδα, στην πρώτη δουλειά κάποιου, να του κάνουν αυτή την ερώτηση! Μακάρι! Πιστεύω την ερώτηση αυτή δεν την κάνουν τόσο με σκοπό την "διαπραγμάτευση" του μισθού ή για να ικανοποιήσουν την απαίτηση που θα έχειςς, αλλά για να ξέρουν αν ο μισθός που σκοπεύουν να πληρώνουν αυτοί είναι σε κοντινό επίπεδο με τον αριθμό που ικανοποιεί εσένα, γιατί αν σκοπεύουν να σε κρατήσουν για αρκετό καιρό δεν αποκλείται μελλοντικά να φύγεις από την εταιρεία για μισθολογικούς λόγους. Σαφώς και οτιδήποτε αριθμό και να απαντήσεις η λογική είναι τόσα δίνουμε - αν σου αρέσουν. 1
zaccki Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πιστεύω την ερώτηση αυτή δεν την κάνουν τόσο με σκοπό την "διαπραγμάτευση" του μισθού ή για να ικανοποιήσουν την απαίτηση που θα έχειςς, αλλά για να ξέρουν αν ο μισθός που σκοπεύουν να πληρώνουν αυτοί είναι σε κοντινό επίπεδο με τον αριθμό που ικανοποιεί εσένα, γιατί αν σκοπεύουν να σε κρατήσουν για αρκετό καιρό δεν αποκλείται μελλοντικά να φύγεις από την εταιρεία για μισθολογικούς λόγους. Σαφώς και οτιδήποτε αριθμό και να απαντήσεις η λογική είναι τόσα δίνουμε - αν σου αρέσουν. Σωστό + του ότι οι σοβαρές εταιρίες τουλάχιστον "τσεκαρουν" και πόσο κοστολογείς τον εαυτό σου, ειδικότερα εάν έχεις προϋπηρεσία στο αντικείμενο. 1
arxangelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Λοιπον ας μιλησουμε με δεδομενα για να μην νομιζουν μερικοι οτι τρολαρω κιολας ΟΤΑΝ στην γερμανια στο βερολινο(πολυ πιο χαμηλοι μισθοι) ξεκινοντας, σαν front end developer θα παρεις κοντα στα 40Κ ΠΗΓΗ ή αλλιως 3200 ανα μηνα. Και οταν ο μισθος σε αμερικη ειναι κοντα στα 65Κ το ετος Τοτε πιστευετε οτι μαυρα 1500 ανα μηνα για ενα backend developer ειναι πολλα; και σε ολα αυτα δεν υπολογιζω τα bonus που δινουν οι εταιριες, για χψ λογους ΥΓ: το οτι θα τα ζητησεις δεν σημαινει οτι θα στα δωσουν κιολας ομως γιατι αυτοι ηδη ξερουν με ποσο θα σε παρουν 1
defacer Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Λοιπον ας μιλησουμε με δεδομενα για να μην νομιζουν μερικοι οτι τρολαρω κιολας ΟΤΑΝ στην γερμανια στο βερολινο(πολυ πιο χαμηλοι μισθοι) ξεκινοντας, σαν front end developer θα παρεις κοντα στα 40Κ ΠΗΓΗ ή αλλιως 3200 ανα μηνα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα πάρεις 40 σα νιούφης αλλά εν πάσει περιπτώσει. Το 3200 όμως είναι, ως συνήθως στο εξωτερικό, μικτά. Μιλώντας σε Έλληνες αφήνει λάθος εντύπωση. Στην προκειμένη ας πούμε στην τσέπη θα βάζεις περίπου 2Κ.
hliastsek Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Λοιπον ας μιλησουμε με δεδομενα για να μην νομιζουν μερικοι οτι τρολαρω κιολας ΟΤΑΝ στην γερμανια στο βερολινο(πολυ πιο χαμηλοι μισθοι) ξεκινοντας, σαν front end developer θα παρεις κοντα στα 40Κ ΠΗΓΗ ή αλλιως 3200 ανα μηνα. Και οταν ο μισθος σε αμερικη ειναι κοντα στα 65Κ το ετος Τοτε πιστευετε οτι μαυρα 1500 ανα μηνα για ενα backend developer ειναι πολλα; και σε ολα αυτα δεν υπολογιζω τα bonus που δινουν οι εταιριες, για χψ λογους ΥΓ: το οτι θα τα ζητησεις δεν σημαινει οτι θα στα δωσουν κιολας ομως γιατι αυτοι ηδη ξερουν με ποσο θα σε παρουν Μιλάς για μικτα ποσά χωρίς να υπολογίζεις φορολογια, κόστος ζωής κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα