Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απορία ι .. γιατι C# και οχι κατι αλλο ;; 

γιατι πρεπει να ειμαστε πισω απο τον κλειστο κωδικα ;;; 

πες μου εναν σοβαρο ανθρωπο που θα καθισει να χρησιμοποειησει 

ενα προγραμμα για να τρεχει μονο ο ΙΕ και οχι ο firefox ή chrome ...

Καλώς τον... :D

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

απορία ι .. γιατι C# και οχι κατι αλλο ;; 

γιατι πρεπει να ειμαστε πισω απο τον κλειστο κωδικα ;;; 

πες μου εναν σοβαρο ανθρωπο που θα καθισει να χρησιμοποειησει 

ενα προγραμμα για να τρεχει μονο ο ΙΕ και οχι ο firefox ή chrome ... 

Που ζεις;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Νομίζω είσαι αρκετά αισιόδοξος! Καλά κάνεις βέβαια αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα σου κάνουν αυτή την ερώτηση!

πριν μια βδομάδα πέρασα από συνέντευξη και μου έκαναν ερώτηση για χρήματα. Προσπάθησα να το πάω πλαγίως αλλα μου είπαν ότι θέλουν να ακούσουν νούμερο.

Δημοσ.

πριν μια βδομάδα πέρασα από συνέντευξη και μου έκαναν ερώτηση για χρήματα. Προσπάθησα να το πάω πλαγίως αλλα μου είπαν ότι θέλουν να ακούσουν νούμερο.

Οκ, απλά εμένα μου φαίνεται δύσκολο το 2016, στην Ελλάδα, στην πρώτη δουλειά κάποιου, να του κάνουν αυτή την ερώτηση! Μακάρι!

Δημοσ.

Πρώτη δουλεια ήταν και μένα. Με 0 προϋπηρεσία. Προφανώς δεν μιλάμε για τα χρήματα που γράφτηκαν παραπάνω. Όσο για την Ελλάδα του 2016 που λες, δεν έχει τόσο σημασία. Ο τομέας της πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα δεν περνάει καμία κρίση, και αυτό το λέω γιατί τον τελευταίο μήνα έψαχνα για δουλεια και το είδα στην πράξη.

• Like 3
Δημοσ.

Πρώτη δουλεια ήταν και μένα. Με 0 προϋπηρεσία. Προφανώς δεν μιλάμε για τα χρήματα που γράφτηκαν παραπάνω. Όσο για την Ελλάδα του 2016 που λες, δεν έχει τόσο σημασία. Ο τομέας της πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα δεν περνάει καμία κρίση, και αυτό το λέω γιατί τον τελευταίο μήνα έψαχνα για δουλεια και το είδα στην πράξη.

Τι να πω, χαίρομαι που είναι έτσι! Καλή τύχη φίλε! :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Σου είναι εύκολο να δώσεις μερικά παραδείγματα είδους δουλειάς. ωραρίων και μισθού; Θα το εκτιμούσα πολύ. Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ Ζιο. Όρεξη να υπάρχει και μια καλή βάση και στον τομέα αυτόν βρίσκεις δουλειά. Εξάλλου δεν έχουν τόση σημασία τα χρήματα για την φάση που περιγράφει ο ts αλλά η προϋπηρεσία.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θεωρείτε ότι είναι τόσο κακό να είσαι σε θέση να κρίνεις το ποσό αξίζει η δουλειά σου και το τι απαιτήσεις έχεις;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θεωρείτε ότι είναι τόσο κακό να είσαι σε θέση να κρίνεις το ποσό αξίζει η δουλειά σου και το τι απαιτήσεις έχεις;

Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου κακό, απλά είπα ότι ίσως είναι δύσκολο να σε ρωτήσουν.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ, απλά εμένα μου φαίνεται δύσκολο το 2016, στην Ελλάδα, στην πρώτη δουλειά κάποιου, να του κάνουν αυτή την ερώτηση! Μακάρι!

Πιστεύω την ερώτηση αυτή δεν την κάνουν τόσο με σκοπό την "διαπραγμάτευση" του μισθού ή για να ικανοποιήσουν την απαίτηση που θα έχειςς, αλλά για να ξέρουν αν ο μισθός που σκοπεύουν να πληρώνουν αυτοί είναι σε κοντινό επίπεδο με τον αριθμό που ικανοποιεί εσένα, γιατί αν σκοπεύουν να σε κρατήσουν για αρκετό καιρό δεν αποκλείται μελλοντικά να φύγεις από την εταιρεία για μισθολογικούς λόγους. Σαφώς και οτιδήποτε αριθμό και να απαντήσεις η λογική είναι τόσα δίνουμε - αν σου αρέσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω την ερώτηση αυτή δεν την κάνουν τόσο με σκοπό την "διαπραγμάτευση" του μισθού ή για να ικανοποιήσουν την απαίτηση που θα έχειςς, αλλά για να ξέρουν αν ο μισθός που σκοπεύουν να πληρώνουν αυτοί είναι σε κοντινό επίπεδο με τον αριθμό που ικανοποιεί εσένα, γιατί αν σκοπεύουν να σε κρατήσουν για αρκετό καιρό δεν αποκλείται μελλοντικά να φύγεις από την εταιρεία για μισθολογικούς λόγους. Σαφώς και οτιδήποτε αριθμό και να απαντήσεις η λογική είναι τόσα δίνουμε - αν σου αρέσουν.

Σωστό + του ότι οι σοβαρές εταιρίες τουλάχιστον "τσεκαρουν" και πόσο κοστολογείς τον εαυτό σου, ειδικότερα εάν έχεις προϋπηρεσία στο αντικείμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ας μιλησουμε με δεδομενα για να μην νομιζουν μερικοι οτι τρολαρω κιολας ΟΤΑΝ στην γερμανια στο βερολινο(πολυ πιο χαμηλοι μισθοι) ξεκινοντας, σαν front end developer  θα παρεις κοντα στα 40Κ ΠΗΓΗ ή αλλιως 3200 ανα μηνα.

Και οταν ο μισθος σε αμερικη ειναι κοντα στα 65Κ το ετος

Τοτε πιστευετε οτι μαυρα 1500 ανα μηνα για ενα backend developer ειναι πολλα;

και σε ολα αυτα δεν υπολογιζω τα bonus που δινουν οι εταιριες, για χψ λογους

ΥΓ: το οτι θα τα ζητησεις δεν σημαινει οτι θα στα δωσουν κιολας ομως :P γιατι αυτοι ηδη ξερουν με ποσο θα σε παρουν

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ας μιλησουμε με δεδομενα για να μην νομιζουν μερικοι οτι τρολαρω κιολας ΟΤΑΝ στην γερμανια στο βερολινο(πολυ πιο χαμηλοι μισθοι) ξεκινοντας, σαν front end developer  θα παρεις κοντα στα 40Κ ΠΗΓΗ ή αλλιως 3200 ανα μηνα.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα πάρεις 40 σα νιούφης αλλά εν πάσει περιπτώσει. Το 3200 όμως είναι, ως συνήθως στο εξωτερικό, μικτά. Μιλώντας σε Έλληνες αφήνει λάθος εντύπωση. Στην προκειμένη ας πούμε στην τσέπη θα βάζεις περίπου 2Κ.

Δημοσ.

Λοιπον ας μιλησουμε με δεδομενα για να μην νομιζουν μερικοι οτι τρολαρω κιολας ΟΤΑΝ στην γερμανια στο βερολινο(πολυ πιο χαμηλοι μισθοι) ξεκινοντας, σαν front end developer θα παρεις κοντα στα 40Κ ΠΗΓΗ ή αλλιως 3200 ανα μηνα.

Και οταν ο μισθος σε αμερικη ειναι κοντα στα 65Κ το ετος

Τοτε πιστευετε οτι μαυρα 1500 ανα μηνα για ενα backend developer ειναι πολλα;

και σε ολα αυτα δεν υπολογιζω τα bonus που δινουν οι εταιριες, για χψ λογους

ΥΓ: το οτι θα τα ζητησεις δεν σημαινει οτι θα στα δωσουν κιολας ομως :P γιατι αυτοι ηδη ξερουν με ποσο θα σε παρουν

Μιλάς για μικτα ποσά χωρίς να υπολογίζεις φορολογια, κόστος ζωής κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...