-krisos- Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα προσφατα άλλαξα την χρεωστικη μου καρτα που ειχα στην εθνικη για να μπορω να πραγματοποιω αγορες απο το ιντερνετ.Οταν πηγα στο paypal να περασω την καρτα μου εβγαλε αυτο Sorry — your last action could not be completed If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again. η κάρτα ειναι go for more debit mastercard.Γιατι δεν προχωρα η διαδικασια;ευχαριστω για τον χρονο σας
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γιατί σχεδόν και ένα χρόνο υπάρχουν capital controls.
-krisos- Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν γινονται καθολου αγορες; Δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορων με την συγκεκιρμνεη καρτα;
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν γινονται καθολου αγορες; Δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορων με την συγκεκιρμνεη καρτα; μπορείς να δοκιμάσεις αυτό και επίσης μπορείς να βγάλεις και αυτήν την κάρτα παρακαμπτοντας τα capital control
-krisos- Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας θα τα δοκιμασω και τα δυο να δω ποιο θα πιασει!
john_shadow Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 έχω διαβάσει στο φορουμ οτι άμα τους στείλεις μήνυμα στην συνδέουν με τον λογαριασμό σου, δοκίμασε το αμα είναι...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 έχω διαβάσει στο φορουμ οτι άμα τους στείλεις μήνυμα στην συνδέουν με τον λογαριασμό σου, δοκίμασε το αμα είναι... Έχεις διαβάσει αλλα όχι καλά, δεν έχεις διαβάσει για κάρτα αλλά για ιβαν 1
PARATHRHTHS kta Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα προσφατα άλλαξα την χρεωστικη μου καρτα που ειχα στην εθνικη για να μπορω να πραγματοποιω αγορες απο το ιντερνετ.Οταν πηγα στο paypal να περασω την καρτα μου εβγαλε αυτο Sorry — your last action could not be completed If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again. η κάρτα ειναι go for more debit mastercard.Γιατι δεν προχωρα η διαδικασια;ευχαριστω για τον χρονο σας Οι περισσοτερες χρεωστικες καρτες ειναι για τα ελληνικα καταστηματα και τα ΑΤΜ. Οι πιστωτικες εχουν περισσοτερες πιθανοτητες για το εξωτερικο και καποιες ακομη οπως εχουνε γραψει εδω στο φορουμ. Οι τζαμπα καρτες δεν περνανε εκτος εξαιρεσεων.
-krisos- Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σήμερα που πήγα να κάνω αγορές από γνωστό (online) πολυκατάστημα ήθελα να δω τι δεν πάει καλά πήγα λοιπόν μέσω paypal αλλά όταν μπηκα στην σελίδα της paypal μου έβγαλε αυτα Link and confirm your debit or credit card Error MessageThe code you entered doesn't match the 4 numbers we sent. Please check the summary of financial activity provided by your card issuer and try again. Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below. Select card: When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted. The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. γνωριζει κανείς κάτι επ' αυτού;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ^^^^ Δεν εχεις κανει confirm την κάρτα στο ππ με τον 4ψιφιο κωδικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα