Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα ebay και amazon για αναβάθμιση του υπολογιστή μου και με την πρώτη ματιά ξαφνιάστηκα με τις τιμές, αλλά τελικά μετά είδα οτι για Ελλάδα είναι άλλα τόσα για την αποστολή. Ήθελα να ρωτήσω αν για παράδειγμα έχω ένα φίλο Αγγλία και παραγγείλω να πάνε σε αυτόν και μετά που τα στείλει με courier σαν δώρο, είναι πάλι πολλά έξοδα αποστολής; 

Δημοσ.

Από amazon.co.uk, amazon.de, amazon.it, amazon.fr κλπ τα μεταφορικά είναι ελάχιστα.

Πρόσφατα πχ πήρα m/b, ram και gpu από το .de και πλήρωσα 10 (?) ευρώ μεταφορικά.

Από amazon.com, δηλαδή το Αμερικάνικο εκτός από τα μεταφορικά υπολογίζεις

και το τελωνείο. Γενικά απέφυγε να αγοράσεις από το Αμερικάνικο.

Από e-bay θα σου πρότεινα να μη πάρεις τίποτα. Στην τελική δεν υπάρχει περίπτωση

να μη σε καλύπτει κάποιο από τα ευρωπαϊκά amazon.

υγ.

Καλύτερα τα ογκοδέστερα αντικείμενα π.χ. κουτί, ηχεία να τα αγοράσεις από Ελλάδα.

Συνήθως αυτά έχουν μεταφορικά δυσανάλογα της αξίας τους.

υγ.2

τσέκαρε και το scan.co.uk

Δημοσ.

Όταν ένα αντικείμενο είναι "Refurbished" στο ebay, αλλά δεν αναφέρεται ούτε ζημιά, ούτε κάποιο πρόβλημα και ο πωλητής έχει θετικές αξιολογήσεις, αξίζει να δοκιμάσω;

Δημοσ.

Όταν ένα αντικείμενο είναι "Refurbished" στο ebay, αλλά δεν αναφέρεται ούτε ζημιά, ούτε κάποιο πρόβλημα και ο πωλητής έχει θετικές αξιολογήσεις, αξίζει να δοκιμάσω;

εχω παρει iphone refurbished απο ebay και μεχρι στιγμης μετα απο 4 μηνες ολα καλα...ναι αξιζει με χιλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...