zoranb Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θέλω να αγοράσω πράγματα μέσω ebay Αμερικής, να τα στείλω στο ξάδερφό μου στη ΝΥ ώστε να μου τα φέρει όταν έρθει για να γλιτώσω τα μεταφορικά... γίνεται; Ρωτάω γιατί επιλέγω κάποια προϊόντα από το Αμερικάνικο ebay και μου τα εμφανίζει σε ευρώ. Ίσως γιατί έχω δ/νση Ελληνική;
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θέλω να αγοράσω πράγματα μέσω ebay Αμερικής, να τα στείλω στο ξάδερφό μου στη ΝΥ ώστε να μου τα φέρει όταν έρθει για να γλιτώσω τα μεταφορικά... γίνεται; Ρωτάω γιατί επιλέγω κάποια προϊόντα από το Αμερικάνικο ebay και μου τα εμφανίζει σε ευρώ. Ίσως γιατί έχω δ/νση Ελληνική; Εμένα πάντως όταν μπαίνω μου εμφανίζει τιμές και σε δολάρια και σε ευρώ. edit, ευρώ μόνο δείχνει τώρα. Ίσως βλέπει ότι μπαίνουμε από Ευρώπη. ξανάedit, στο view, στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να μη σου μετατρέπει τις τιμές σε ευρώ, αν και δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με αυτό.
nickarmy Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 γίνετε απλός θα βάλεις στη διεύθυνση σου του αδελφού σου . αλλά αν είναι ηλεκτρονικά μπορει να υπάρχει μικρό πρόβλημα στο να τα περάσει , βέβαια αν τα βγάλει απο θηκες κτλ θα είσαι οκ ! 1
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 γίνετε απλός θα βάλεις στη διεύθυνση σου του αδελφού σου . αλλά αν είναι ηλεκτρονικά μπορει να υπάρχει μικρό πρόβλημα στο να τα περάσει , βέβαια αν τα βγάλει απο θηκες κτλ θα είσαι οκ ! Καλύτερα έτσι όντως.
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 να τα ξεπακετάρει....όταν θα τα μεταφέρει να μην φαίνονται καινούρια για τυχόν πληρωμή φόρων εννοεί. Από κει και πέρα...στο ebay διαλέγεις τον ταχ κωδικό που θα σταλούν τα αντικείμενα και αυτόματα στο κάνει dollars (θα βάλεις Αμερικής εσύ)...και φυσικά στα στοιχεία σου μετά θα βάλεις τα στοιχεία του ξαδέρφου σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις