Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρώ ετοιμες εικόνες captcha δωρεάν ωστε αν της βάλω σε μποτακι που χρησιμοποιώ για ενα παιχνίδι μην πάω τώρα και δίνω λεφτα στο 2cpatcha ή στο decaptcher οποιος ξέρει ας γράψει θα με υποχρεώσει ευχαριστω 

Δημοσ.

Γιατί δε βάζεις αυτό της Google που είναι free; 

θα μπορώ όμως να τα βάλω στο μποτ γιατι εκείνο θέλει εικόνες αυτές με τα γράμματα και αριθμούς ανα 20 φορές που κάνει την διαδικασία δλδ περίπου μια φορα την ωρα. Εγω θέλω να το έχω τέρμα αυτόματο να πηγαίνει 12 ώρες σερί μόνο του 

Δημοσ.

Αν σε χτυπάει το μποτάκι, γιατι δεν βάζεις πάτους σιλικόνης, ή επιθέματα στα κότσια του ποδιού με ζελέ? Ειναι ταλαιπωρια οι πληγές στα πέλματα, ειδικά το καλοκαίρι.

• Like 5
Δημοσ.

Αν σε χτυπάει το μποτάκι, γιατι δεν βάζεις πάτους σιλικόνης, ή επιθέματα στα κότσια του ποδιού με ζελέ? Ειναι ταλαιπωρια οι πληγές στα πέλματα, ειδικά το καλοκαίρι.

:-D :-D :-D  λέω κι εγώ τι μποτάκι είναι αυτό που θέλει και captcha.

Ήηημαρτον...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε ζελέ μην βάλεις το έχω δοκιμάσει όχι σε μποτάκι ακριβώς σε αρβύλα τύπου στρατού και δεν βγήκε.

Δημοσ.

Φίλε ζελέ μην βάλεις το έχω δοκιμάσει όχι σε μποτάκι ακριβώς σε αρβύλα τύπου στρατού και δεν βγήκε.

κλαιω ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...