alxlightning Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Χρησιμοποιειτε καποιο app η μπαινετε απο τον browser?Για επαγγελματικη χρηση κυριως σκεφτομουν να δοκιμαζα καποιο προγραμμα αλλα υπαρχουν απειρα. Παλιοτερα ειχα παιξει λιγο με το tweetdeck και το hootsuite.Εχετε να προτεινετε καποιο καλυτερο? Υπερ και κατα του καθενος?
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ΑΝ είσαι σε iOS το Tweetbot νομίζω είναι μονόδρομος. Εγώ που είμαι σε Android έχω το Fenix, αλλά, πλέον δεν μπορείς να το αγοράσεις επειδή έφτασε το μέγιστο όριο tokens του Twitter. Το Falcon pro είναι δεύτερο στη λίστα.
konsoulito Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Για μένα το Tweetdeck είναι κορυφαίο, μιας και επιτρέπει να φτιάξεις timeline για συγκεκριμένες αναζητήσεις, accounts, κλπ, διαθέτοντας παράλληλα φιλτράρισμα (συγκεκριμένη γλώσσα, αριθμός favorites, retweets, κλπ), προγραμματισμό tweets σε συγκεκριμένη ημ/νία και ώρα, και άλλα όμορφα πράματα αν το ψάξεις. Είναι ένα εργαλείο το οποίο έχεις μόνιμα ανοικτό σε καρτέλα του browser για επαγγελματική χρήση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα