snow22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όταν διαβάζω και δεν καταλαβαίνω κάτι κάποιες φορές τραβάω τα μαλλιά,η μ@κια είναι ότι ξεκίνησα να το κάνω τώρα τελευταία και το κάνω άθελά μ και έχει αρχίσει να μ την σπάει,τι να κάνω για να το σταματήσω ? Το μόνο που σκέφτηκα εγώ είναι να τα πάρω γουλι
Mr_Muscle Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ή μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις και ας μην κατάλαβες κάτι μέχρι πχ να τελειώσεις το κεφάλαιο και μετά να διαβάσεις το ίδιο κεφάλαιο απο την αρχή μέχρι να τα καταλάβεις όλα... στις πρώτες 2,3 φορές θα είσαι εντάξει αν δεν είσαι διάβασες το προηγούμενο κεφάλαιο (ή το σχετικό με το θέμα που σε δυσκολεύει) με τον ίδιο τρόπο. έτσι και δεν θα σπάζεσαι όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι γιατι θα το προσπερνάς σαν μια κατεστραμμένη σχέση και θα πηγαίνεις παρακάτω
doubtful Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όταν διαβάζω και δεν καταλαβαίνω κάτι κάποιες φορές τραβάω τα μαλλιά,η μ@κια είναι ότι ξεκίνησα να το κάνω τώρα τελευταία και το κάνω άθελά μ και έχει αρχίσει να μ την σπάει,τι να κάνω για να το σταματήσω ? Το μόνο που σκέφτηκα εγώ είναι να τα πάρω γουλι τι διαβαζεις?..
snow22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 τι διαβαζεις?.. muscle θα το δοκιμάσω αν και λίγο δύσκολο Όταν δεν καταλαβαίνω κάτι ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ,και μένω σε αυτό μέχρι να το κατανοήσω τρ να συνεχισω το διάβασμα ενώ δεν το κτλβ κιόλας... Μαθηματικά :/
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μαθηματικά :/ Ρε φίλε... Λογικό είναι να τραβάς τα μαλλιά σου Εισαι απο τους ανθρωπους που δεν μενουν στα λογια. Εσυ κυριολεκτείς κιόλα χαχαχα
Apoll Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 muscle θα το δοκιμάσω αν και λίγο δύσκολο Όταν δεν καταλαβαίνω κάτι ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ,και μένω σε αυτό μέχρι να το κατανοήσω τρ να συνεχισω το διάβασμα ενώ δεν το κτλβ κιόλας... Μαθηματικά :/ Αν δεν κατανοείς τα μαθηματικά τώρα, μετά από τόσα χρόνια, άστο. Δεν έμαθες τόσα χρόνια να αποκτήσεις μαθηματικό μυαλό και το θεωρούσες σαν την Ιστορία και τα Θρησκευτικά κ.α προσπερνώντας το σαν άλλο ένα παπαγαλίστικο μάθημα. Πλέον αργά. Πιστεύω ότι έχεις τα ίδια προβλήματα στη Φυσική ναι; 1
De@th L0rd Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν δεν κατανοείς τα μαθηματικά τώρα, μετά από τόσα χρόνια, άστο. Δεν έμαθες τόσα χρόνια να αποκτήσεις μαθηματικό μυαλό και το θεωρούσες σαν την Ιστορία και τα Θρησκευτικά κ.α προσπερνώντας το σαν άλλο ένα παπαγαλίστικο μάθημα. Πλέον αργά. Πιστεύω ότι έχεις τα ίδια προβλήματα στη Φυσική ναι; Εγώ ποτέ δεν τα πήγαινα και ποτέ δεν απέκτησα μαθηματικό μυαλό. Στη φυσική πάντα είχα βαθμάρες κ δε μιλάω για λύκειο αλλα για τριτοβάθμια. Κ στον προγραμματισμό μια χαρά τα πήγαινα. Απλά τα μαθηματικά ειδικά ο διαφ. λογισμός μου έφερναν ταχυκαρδία. Κ μόνο που γράφω γι αυτό με πιάνει άγχος. 1
livefreeordie Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αυτο ειναι το θεμα με τα μαθηματικα,οτι δε γινεται απλως να τα απομνημονευσεις. Πρεπει να εχεις κοφτερο μυαλο και γρηγορη σκεψη για να τα ''πιασεις'' και γενικα να μη τα βαριεσαι,αλλιως δε γινεται τιποτα. Νομιζω πως αυτο ειναι κατι εμφυτο , οπως φυσικα ισχυει και για θεωρητικα μαθηματα τα οποια δεν ειναι επισης για ολους,αφου πρεπει να εχεις καλη μνημη,υπομονη ωστε να διαβαζεις τον ογκο υλης αλλα και καλη κριτικη σκεψη. Πιστευω πως σχεδον ολοι εχουν κλιση σε ενα απο τα δυο,τωρα για που ακριβως διαβαζεις τα μαθηματικα και τι κανεις δε το διευκρινισες,παντως αν ειναι για το σχολειο μη σκας και τοσο αν δε σου αρεσουν δε χρειαζεται. σαν την Ιστορία και τα Θρησκευτικά κ.α προσπερνώντας το σαν άλλο ένα παπαγαλίστικο μάθημα. Ουτε η παπαγαλια αρκει για να αποδωσεις σε μαθηματα θεωρητικου περιεχομενου. Χρειαζεσαι κι αλλα πραγματα εκτος απο το να προσπαθεις να εισαι απλα ενας παπαγαλος. Με αυτην την τακτικη ειναι σχεδον σιγουρη η αποτυχια. Φυσικα δεν εννοω μονο τα σχολικα μαθηματα τωρα αλλα γενικα την πανεπιστημιακη μορφωση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όταν διαβάζω και δεν καταλαβαίνω κάτι κάποιες φορές τραβάω τα μαλλιά,η μ@κια είναι ότι ξεκίνησα να το κάνω τώρα τελευταία και το κάνω άθελά μ και έχει αρχίσει να μ την σπάει,τι να κάνω για να το σταματήσω ? Το μόνο που σκέφτηκα εγώ είναι να τα πάρω γουλι Έχεις μάλλον ελαφριά trichotillomania. Είναι από το άγχος. Το είχα κι εγώ για μια εποχή, όταν ήμουν στο σχολείο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν γίνει πιο έντονη με τον καιρό και δεν μπορείς να την καταπολεμήσεις, θα ήταν καλό να πας σε ψυχολόγο.
groot Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αυτο ειναι το θεμα με τα μαθηματικα,οτι δε γινεται απλως να τα απομνημονευσεις. Πρεπει να εχεις κοφτερο μυαλο και γρηγορη σκεψη για να τα ''πιασεις'' και γενικα να μη τα βαριεσαι,αλλιως δε γινεται τιποτα. Urban legend. Καλός δάσκαλος που να σου εξηγήσει και να σου δώσει την απάντηση στο "τι στην ευχή είναι αυτό το πράμα με 1 αριθμό μέσα και 15 γράμματα" και τι αντιπροσωπεύει και να σε μάθει να σκέφτεσαι ορθολογιστικά. Κρίνοντας από την πληθώρα του κόσμου που γνωρίζω στην Ελλάδα αλλά και μέσα από το forum αυτό, η ορθολογιστική σκέψη είναι κάτι εντελώς παραπεταμένο και άγνωστο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Urban legend. Καλός δάσκαλος που να σου εξηγήσει και να σου δώσει την απάντηση στο "τι στην ευχή είναι αυτό το πράμα με 1 αριθμό μέσα και 15 γράμματα" και τι αντιπροσωπεύει και να σε μάθει να σκέφτεσαι ορθολογιστικά. Κρίνοντας από την πληθώρα του κόσμου που γνωρίζω στην Ελλάδα αλλά και μέσα από το forum αυτό, η ορθολογιστική σκέψη είναι κάτι εντελώς παραπεταμένο και άγνωστο. Ακριβώς, τα μαθηματικά μέχρι και το Λύκειο είναι manageable για έναν άνθρωπο που δεν έχει κάποιο πρόβλημα, αρκεί να σε έχει βάλει ο καθηγητής να σκέφτεσαι με το σωστό τρόπο.
techm Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ ποτέ δεν τα πήγαινα και ποτέ δεν απέκτησα μαθηματικό μυαλό. Στη φυσική πάντα είχα βαθμάρες κ δε μιλάω για λύκειο αλλα για τριτοβάθμια. Κ στον προγραμματισμό μια χαρά τα πήγαινα. Απλά τα μαθηματικά ειδικά ο διαφ. λογισμός μου έφερναν ταχυκαρδία. Κ μόνο που γράφω γι αυτό με πιάνει άγχος. Πως γίνεται να ήσουν καλός στην Φυσική και όχι στα Μαθηματικά;
livefreeordie Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Urban legend. Καλός δάσκαλος που να σου εξηγήσει και να σου δώσει την απάντηση στο "τι στην ευχή είναι αυτό το πράμα με 1 αριθμό μέσα και 15 γράμματα" και τι αντιπροσωπεύει και να σε μάθει να σκέφτεσαι ορθολογιστικά. Κρίνοντας από την πληθώρα του κόσμου που γνωρίζω στην Ελλάδα αλλά και μέσα από το forum αυτό, η ορθολογιστική σκέψη είναι κάτι εντελώς παραπεταμένο και άγνωστο. Iσως να ειναι κι ετσι,εγω μια φορα δε τα χωνεψα ποτε
snow22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τι τρόπο σκέψης και μ....λέτε ρε,δηλαδή εσείς άμα διαβάσετε ένα θεώρημα ξέρετε να λύσετε όλες τις ασκήσεις σχετικά με αυτό
groot Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τι τρόπο σκέψης και μ....λέτε ρε,δηλαδή εσείς άμα διαβάσετε ένα θεώρημα ξέρετε να λύσετε όλες τις ασκήσεις σχετικά με αυτόΕιδικά με αυτή την ανάρτηση σου, θα τρέξω να σε ξεστραβώσω. Οπότε, έχεις δίκιο. Ό,τι πεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα