Laurelien Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κι εγω εχω ενα τικ οταν διαβαζω κατι και με βοηθαει να κραταω κατι στο χερι και να παιζω μ'αυτο. Πηγαινει εκει η ενταση.
kirdou Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγω διαβαζω απ εξω μου.Οταν διαβαζω κατι ενδιαφερον λεω ακου να δεις πωωωω και τετοια.
snow22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγω διαβαζω απ εξω μου.Οταν διαβαζω κατι ενδιαφερον λεω ακου να δεις πωωωω και τετοια. Χαχα,από το να τραβάς τα μαλλιά σου καλύτερο Και αυτό με το να κρατάω κάτι καλή ιδέα OCD τι είναι ?
xpapias Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Υπογραμμιζω. Με χαρακα. Τα πάντα. Θελω πολλα χρωματα και μπλοκακι σημειωσεων ολολευκο. Χρειαζομαι απαραιτητα ροφημα διπλα που να πινεται αργα. Καφες. Τσαι. Αναψυκτικο. Πολυ σπανια αλκοολ. Απολυτη ησυχία, ακομα και αν ειμαι μονος στο σπίτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Χαχα,από το να τραβάς τα μαλλιά σου καλύτερο Και αυτό με το να κρατάω κάτι καλή ιδέα OCD τι είναι ? Obsessive compulsive disorder ή αλλιώς ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα