Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σε λίγες μέρες η κοπέλα μου έχει γενέθλια και η επιλογή δώρου είναι το χειρότερο μου. Θέλω να αποφύγω να της πάρω κάποιο ρούχο (αυτά της τα περνούν και οι φίλες της), επειδή είναι γενέθλια θέλω να αποφύγω και τα εσώρουχα που θα ήταν κάλο δώρο σε μια επέτειο για παράδειγμα. Είχα στο μυαλό μου να την πάω Ναύπλιο το σκ πιστεύω θα της άρεσε πολύ αλλά μας τα χάλασε ο καιρός. Είναι 22 χρονών φοιτήτρια κοπελες του φορυμ ΒΟΗΘΑΤΕ Δεν με νοιάζει η τιμή σε λογικά πλαίσια πάντα, μην δω κάνα μονόπετρο και σαλτάρω και θέλω να είναι κάτι να της δείξω ότι εκτιμώ οσα κάνει για έμενα και ότι την βλέπω σοβαρά. Και για να προλάβω τους τρολλαδες παντόφλες προφυλακτικά και δονητή τα έχω καβάτζα για τα δικά σας γενέθλια
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πηγαίνετε κάπου ωραία για φαγητό. Σε κάποιο restaurant αν γίνεται αλλιώς πηγαίνετε στο Ναύπλιο (ή σε κάποιο άλλο μέρος) και ας είναι λίγο αργότερα.
kfyros Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 smartphone ή gadget. τι σκατά τεχνολογικό φόρουμ είμαστε;το Ναύπλιο πιο ακριβά θα πάει.Εκτός αν έχεις σπίτι καβάντζα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πηγαίνετε κάπου ωραία για φαγητό. Σε κάποιο restaurant αν γίνεται αλλιώς πηγαίνετε στο Ναύπλιο (ή σε κάποιο άλλο μέρος) και ας είναι λίγο αργότερα. Θα την πάω για φαγητό όπως και να έχει αλλά θέλω να της πάρω και ένα δώρο smartphone ή gadget. τι σκατά τεχνολογικό φόρουμ είμαστε; το Ναύπλιο πιο ακριβά θα πάει. Εκτός αν έχεις σπίτι καβάντζα. Θα νιώσει πολύ γυναίκα με το νέο xiaomi mi5 πως δεν το ειχα σκεφτεί
Soulseeker Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν ξερω ποσο καιρο ειστε μαζι. Αλλα δεν ξερεις τι της αρεσει και τι οχι; Κανενα χομπι δεν εχει; Παρε της κατι σχετικο με αυτα. Το θεμα δεν ειναι να νιωσει γυναικα με το δωρο σου αλλα να ειναι χρησιμο ή να εχει μια αξια για αυτην (συμβολικη ή μη) 3
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σε λίγες μέρες η κοπέλα μου έχει γενέθλια και η επιλογή δώρου είναι το χειρότερο μου. Θέλω να αποφύγω να της πάρω κάποιο ρούχο (αυτά της τα περνούν και οι φίλες της), επειδή είναι γενέθλια θέλω να αποφύγω και τα εσώρουχα που θα ήταν κάλο δώρο σε μια επέτειο για παράδειγμα. Είχα στο μυαλό μου να την πάω Ναύπλιο το σκ πιστεύω θα της άρεσε πολύ αλλά μας τα χάλασε ο καιρός. Είναι 22 χρονών φοιτήτρια κοπελες του φορυμ ΒΟΗΘΑΤΕ Δεν με νοιάζει η τιμή σε λογικά πλαίσια πάντα, μην δω κάνα μονόπετρο και σαλτάρω και θέλω να είναι κάτι να της δείξω ότι εκτιμώ οσα κάνει για έμενα και ότι την βλέπω σοβαρά. Και για να προλάβω τους τρολλαδες παντόφλες προφυλακτικά και δονητή τα έχω καβάτζα για τα δικά σας γενέθλια Αν αγαπάει τσάντες, πορτοφολια κλπ. τότε εδώ είσαι: http://www.axelaccessories.com/gr/eshop/ Καλό ψάξιμο! Αλλιώς κάτι σχετικό με τα χόμπι της ή κάτι που μπορεί να της φτιάξεις εσύ ο ίδιος με τα χεράκια σου. Με υπολογιστές ασχολείται καθόλου; Ίσως να εκτιμήσει επίσης ένα νέο πληκτρολόγιο, headset κλπ. [Εννοείται τυλιγμένα σε ρομαντική συσκευασία δώρου όπου θα έχεις βάλει μέσα και nude photo σου με αφιέρωση.] 4
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τα δώρα έχουν σχέση και με τα χόμπι/ασχολείες. Δηλαδή εγώ ας πούμε (πλην των κανονικών ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ) θα τρελαινόμουν π.χ με κάτι τέτοιο http://shop.spalding.com/Spalding-WNBA-Official-Game-Basketball/dp/B00DC4XIP0. Τα δώρα που είναι πρακτικά και σχετικά με τα χόμπι του καθενός, πιστεύω ότι είναι πολύ ωραία δώρα. Επίσης, όπως το βλέπω εγώ, ο άλλος για να μην σου πάρει κάτι γενικό όπως ρούχα (εκτός και αν σε κάποιον αρέσει πάρα πολύ η μόδα κοκ), σε νοιάζεται και προσέχει τα ενδιαφέροντα σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν αγαπάει τσάντες, πορτοφολια κλπ. τότε εδώ είσαι: http://www.axelaccessories.com/gr/eshop/ Καλό ψάξιμο! Αλλιώς κάτι σχετικό με τα χόμπι της ή κάτι που μπορεί να της φτιάξεις εσύ ο ίδιος με τα χεράκια σου. Με υπολογιστές ασχολείται καθόλου; Ίσως να εκτιμήσει επίσης ένα νέο πληκτρολόγιο, headset κλπ. [Εννοείται τυλιγμένα σε ρομαντική συσκευασία δώρου όπου θα έχεις βάλει μέσα και nude photo σου με αφιέρωση.] Βρήκα μια πολύ ωραία τσάντα ..θα βοηθήσεις να διαλέξω και φωτογραφία ; #Kappa
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βρήκα μια πολύ ωραία τσάντα ..θα βοηθήσεις να διαλέξω και φωτογραφία ; #Kappa σκρινσοτ αυτην την απαντηση, ιδανικο δωρο για τη σχεση σου περα απ την πλακα ομως, πες μας πεντε πραγματα για την κοπελα σου μπας και ερθει καμια αναλαμπη σε κανεναν και βρεθει κατι 1
techm Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γιατί δεν πάτε μια βόλτα από τα καταστήματα να δείτε κι αν της αρέσει κάτι,πες της στο κάνω δώρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 σκρινσοτ αυτην την απαντηση, ιδανικο δωρο για τη σχεση σου περα απ την πλακα ομως, πες μας πεντε πραγματα για την κοπελα σου μπας και ερθει καμια αναλαμπη σε κανεναν και βρεθει κατι Είναι φοιτήτρια ογκολογίας/ακτινολογίας (δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγετε η ειδικότητα) 22 ετών, hobbies σταθερά δεν έχει κάθε τόσο καταπιάνεται με κάτι άλλο, είναι κλειτοριδική και της αρέσει από κάτω. Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βρες της ενα καινουριο χομπι τοτε, αφου αλλαζει συνεχεια. Κατι που σου αρεσει εσενα ισως. Γνωριστειτε καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα