Προς το περιεχόμενο

Alcatel Flash Plus 2 με οθόνη 5,5 ιντσών 1080p με τιμή βασικού μοντέλου στα $160


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Alcatel ανακοίνωσε ένα νέο smartphone στην σειρά Flash, που έχει την ονομασία Flash Plus 2. Το πρώτο Alcatel Flash ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, και το Flash 2 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Το Μάιο του 2015, η εταιρεία –που ανήκει στην TLC- ανακοίνωσε το πρώτο Flash Plus και μόλις πρόσφατα παρουσίασε τον διάδοχό του, το Alcatel Flash Plus 2. Το νέο Alcatel Flash Plus 2 διαθέτει μεταλλική κατασκευή, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για ένα κινητό σε αυτό το επίπεδο τιμής (στην Ασία η τιμή του βασικού μοντέλου είναι περίπου $160).

 

Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p και βασίζεται στο Helio P10 chipset της MediaTek, το οποίο με την σειρά του ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (με ένα quad-core άρθρωμα Cortex-A53 στα 1,8GHz και ένα ακόμη στο 1,0GHz) και την GPU με την ονομασία Mali-T860MP2.

 

Στην πρόσοψη πέρα από τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, διαθέτει κάμερα 5,0MP που συνοδεύεται από LED flash, ενώ στο πίσω μέρος εντοπίζουμε την κύρια κάμερα που συνοδεύεται από dual-tone LED flash και βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels. Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 3000mAh και υποστηρίζει συνδεσιμότητα 4G LTE ενώ έχει και δυνατότητες Dual SIM. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow.

 

 

H συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου με τιμή $160 και μία έκδοση με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου –μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου που έχει τιμή (στην Ασία) περίπου $190. Θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Βιετνάμ, στην Μαλαισία, στο Μονακό, στην Ταϊλάνδη και στις Φιλιππίνες σε Luna Silver και Venus Gold.

 

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Ποτε πια Alcatel (TCL). Ανυπαρκτες ενημερωσεις στα κινητα της, εκδοσεις γεματες προβληματα και γενικα μια μετριοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24% φπα συν πλην και κατι ψιλα   300Ε στην ελλαδα Και αν ερθει ποτε

δεν είδα τι γράφεις , αλλά για να έχεις Dreamcast για avatar πρέπει να έχεις δίκιο.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...