foutzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τα φώτα σας όσοι ασχολείστε με photoshop και έχετε 1-2 γνώσεις παραπάνω από εμένα που ασχολούμαι ερασιτεχνικά. Έχω μια εικόνα και συγκεκριμένα ένα Layer το οποίο ήταν απλά ένα ορθογώνιο στην αρχή και το έκανα wrap στη συνέχεια για να βγει το σχήμα της φωτογραφίας. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το μεγαλώνω δείχνει να χαλάει και να φαίνεται κάπως περίεργα στις άκρες του και επειδή το θέλω για εκτύπωση θα ήθελα την βοήθεια σας! Υπάρχει τρόπος να το μεγαλώσω από την αρχική του μορφή χωρίς να υπάρχει "θόρυβος" στις άκρες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρίν μεγαλώσω την φωτογραφία: Site: http://postimg.org/image/mh9exbedd/ Αφού την μεγαλώσω: Site: http://postimg.org/image/i5kt8b7gh/
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καταρχήν αυτό δεν είναι φωτογραφία. Χρησιμοποιείς το λάθος πρόγραμμα. Illustrator είναι αυτό που χρειάζεσαι, για vector γραφικά. Το photoshop δουλεύει σωστά με bitmap εικόνες.
foutzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ειναι μονο το layer που δεν ξερω πως α φτιαξω τα υπολοιπα κομματια λιγο πολυ ειναι οκ!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αυτό που ανέβασες στο λινκ όσο το τραβάς στο φότοσοπ τόσο θα χαλάει, γιατί τραβολογάς τα πίξελ του. Μια λύση είναι να ξαναφτιάξεις αυτό το -περίεργο ομολογουμένως, αλλά εντελώς απλό- σχήμα, ας το πούμε έτσι, μέσα στο φότοσοπ με το pen tool μετά με το path selection μετά δεξί κλικ add vector mask μετά επιλέγεις το layer χρωματίζεις το σχήμα και πανω-κάτω βλέπεται. Εννοείται φροντίζεις να το φτιάξεις στις σωστές διαστάσεις από την αρχή. Ή πάγαινε στο illustrator και κάνε τα όλα πιο εύκολα και πιο σωστά.Και στο InDesign μπορείς να πας. Το PS είναι το πιο λαθος πρόγραμμα για τέτοια δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα