Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κατοχυρώσω μια πατέντα και να είμαι απόλυτα καλυμμένος? θα μου κοστίσει? να υποθέσω χρειάζεται και δικηγόρος για την όλη διαδικασία? 

σχετικά με την πατέντα δεν θα πω τι ακριβώς είναι γιατι φοβάμαι μην μου την κλέψουν , τόσα μάτια εδω μέσα, όμως σχετίζεται με την διευκόλυνση τους διαμοιρασμού διαφημιστικών φυλλαδίων σε σημείο να μην υπάρχει πλέον καν η ανάγκη για προσωπικό στην διανομή τους. 
Η κατασκευή θα ονομάζεται  "το παιδί για τα φυλλάδια"  και είναι κάτι σχετικά απλό κ υλοποιήσιμο που όμως δεν υπάρχει απ ότι έψαξα στο google 
όπως και να έχει όμως θα ήθελα να μάθω την διαδικασία γιατι πολλές φορές βλέπω ιδέες στον ύπνο μου και πολλές απο αυτές είναι πρωτότυπες. 

• Like 4
Δημοσ.

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κατοχυρώσω μια πατέντα και να είμαι απόλυτα καλυμμένος? θα μου κοστίσει? να υποθέσω χρειάζεται και δικηγόρος για την όλη διαδικασία?

σχετικά με την πατέντα δεν θα πω τι ακριβώς είναι γιατι φοβάμαι μην μου την κλέψουν , τόσα μάτια εδω μέσα, όμως σχετίζεται με την διευκόλυνση τους διαμοιρασμού διαφημιστικών φυλλαδίων σε σημείο να μην υπάρχει πλέον καν η ανάγκη για προσωπικό στην διανομή τους.

Η κατασκευή θα ονομάζεται "το παιδί για τα φυλλάδια" και είναι κάτι σχετικά απλό κ υλοποιήσιμο που όμως δεν υπάρχει απ ότι έψαξα στο google

όπως και να έχει όμως θα ήθελα να μάθω την διαδικασία γιατι πολλές φορές βλέπω ιδέες στον ύπνο μου και πολλές απο αυτές είναι πρωτότυπες.

Η διαδικασία είναι απλή.

Το δύσκολο είναι ότι πρέπει αυτό που λες να είναι εφαρμόσιμο και όχι επειδή το λες εσύ που το σκέφτεσαι αλλά επειδή το αποδεικνύεις με επιστημονικά σωστό τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Η διαδικασία είναι απλή.

Το δύσκολο είναι ότι πρέπει αυτό που λες να είναι εφαρμόσιμο και όχι επειδή το λες εσύ που το σκέφτεσαι αλλά επειδή το αποδεικνύεις με επιστημονικά σωστό τρόπο.

όταν λες απλή ? θα πρέπει να το αποδείξω για να γίνει η κατοχύρωση ?

Δημοσ.

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας είναι ο φορέας που δίνει τα διπλώματα για κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα.
http://www.obi.gr/obi/

Εκεί έχει πληροφορίες για τη διαδικασία, κόστος και σχετικά.
πχ για τα βασικά στάδια έκδοσης διπλώματος: http://www.obi.gr/obi/?tabid=158
για τα τέλη: https://www.obi.gr/obi/?tabid=58

• Like 2
Δημοσ.

Έχει και ένα φυλλάδιο με παραδείγματα (αν και απλά) με το πως μοιάζει η καθαυτού αίτηση/περιγραφή της πατέντας. 

Την διαδικασία και να την κάνεις, εάν δεν καταθέσεις το καθαυτό έγγραφο.. ΔΕΝ. 

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα σταντ με φυλλαδια σε ρολο οπως στις τουαλετες που οταν θα τραβας ενα θα βγαινει και ενα για τον επομενο.. Θα τοποθετείται σε πλατείες, στάσεις και σταθμούς μετρό.

Παω να το κατοχυρώσω με όνομα "ο Swimmer μοιράζει"

• Like 2
Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω! Αλλα σε κανονικό ρολο τουαλέτας.

Edit : Φοβαμαι οτι ο vsl θα το εχει ηδη κατοχυρώσει.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να κατασκευάσω ένα ρομποτάκι.

Το ρομποτάκι θα ανοίγει μόνο του τον υπολογιστή θα μπαίνει στο insomnia και θα ανοίγει τρολλοthreads, κατά προτίμηση μόνο Παρασκευές. Η επιλογή της θεματολογίας θα γίνεται από μια τρολογεννήτρια τυχαίας θεματολογίας.

Σε περίπτωση ban το ρομποτάκι θα φτιάχνει νέο email και account και θα κάνει restart το router, επίσης θα διαγράφει τα cookies.

• Like 3
Δημοσ.

μπα μια χαρά δουλειά κάνεις κ μόνος σου^ , τι spam τι τρολλοthreads , το περιεχόμενο αλλάζει 
-----------
Απότι βλέπω πάντως δεν έχετε καταλάβει την ιδέα μου και αυτό είναι θετικό, δεν θα ήθελα να μου την κλέψει κάποιος εξυπνάκιας.

ευχαριστώ groot κ ioankav  B) 
το θέμα μπορεί να κλειδωθεί 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επίκειται κύμα απολύσεων στο χώρο της διανομής φυλλαδίων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...