Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κατοχυρώσω μια πατέντα και να είμαι απόλυτα καλυμμένος? θα μου κοστίσει? να υποθέσω χρειάζεται και δικηγόρος για την όλη διαδικασία? σχετικά με την πατέντα δεν θα πω τι ακριβώς είναι γιατι φοβάμαι μην μου την κλέψουν , τόσα μάτια εδω μέσα, όμως σχετίζεται με την διευκόλυνση τους διαμοιρασμού διαφημιστικών φυλλαδίων σε σημείο να μην υπάρχει πλέον καν η ανάγκη για προσωπικό στην διανομή τους. Η κατασκευή θα ονομάζεται "το παιδί για τα φυλλάδια" και είναι κάτι σχετικά απλό κ υλοποιήσιμο που όμως δεν υπάρχει απ ότι έψαξα στο google όπως και να έχει όμως θα ήθελα να μάθω την διαδικασία γιατι πολλές φορές βλέπω ιδέες στον ύπνο μου και πολλές απο αυτές είναι πρωτότυπες. 4
groot Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κατοχυρώσω μια πατέντα και να είμαι απόλυτα καλυμμένος? θα μου κοστίσει? να υποθέσω χρειάζεται και δικηγόρος για την όλη διαδικασία? σχετικά με την πατέντα δεν θα πω τι ακριβώς είναι γιατι φοβάμαι μην μου την κλέψουν , τόσα μάτια εδω μέσα, όμως σχετίζεται με την διευκόλυνση τους διαμοιρασμού διαφημιστικών φυλλαδίων σε σημείο να μην υπάρχει πλέον καν η ανάγκη για προσωπικό στην διανομή τους. Η κατασκευή θα ονομάζεται "το παιδί για τα φυλλάδια" και είναι κάτι σχετικά απλό κ υλοποιήσιμο που όμως δεν υπάρχει απ ότι έψαξα στο google όπως και να έχει όμως θα ήθελα να μάθω την διαδικασία γιατι πολλές φορές βλέπω ιδέες στον ύπνο μου και πολλές απο αυτές είναι πρωτότυπες. Η διαδικασία είναι απλή. Το δύσκολο είναι ότι πρέπει αυτό που λες να είναι εφαρμόσιμο και όχι επειδή το λες εσύ που το σκέφτεσαι αλλά επειδή το αποδεικνύεις με επιστημονικά σωστό τρόπο. 1
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Η διαδικασία είναι απλή. Το δύσκολο είναι ότι πρέπει αυτό που λες να είναι εφαρμόσιμο και όχι επειδή το λες εσύ που το σκέφτεσαι αλλά επειδή το αποδεικνύεις με επιστημονικά σωστό τρόπο. όταν λες απλή ? θα πρέπει να το αποδείξω για να γίνει η κατοχύρωση ?
ioankav Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας είναι ο φορέας που δίνει τα διπλώματα για κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα.http://www.obi.gr/obi/Εκεί έχει πληροφορίες για τη διαδικασία, κόστος και σχετικά.πχ για τα βασικά στάδια έκδοσης διπλώματος: http://www.obi.gr/obi/?tabid=158για τα τέλη: https://www.obi.gr/obi/?tabid=58 2
groot Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Έχει και ένα φυλλάδιο με παραδείγματα (αν και απλά) με το πως μοιάζει η καθαυτού αίτηση/περιγραφή της πατέντας. Την διαδικασία και να την κάνεις, εάν δεν καταθέσεις το καθαυτό έγγραφο.. ΔΕΝ. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 τι εφευρεση ειναι; κανα ρομποτακι με παιδικα ρουχα που μοιραζει φυλλαδια; 1
Swimmer21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Κανενα σταντ με φυλλαδια σε ρολο οπως στις τουαλετες που οταν θα τραβας ενα θα βγαινει και ενα για τον επομενο.. Θα τοποθετείται σε πλατείες, στάσεις και σταθμούς μετρό. Παω να το κατοχυρώσω με όνομα "ο Swimmer μοιράζει" 2
xpapias Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω! Αλλα σε κανονικό ρολο τουαλέτας. Edit : Φοβαμαι οτι ο vsl θα το εχει ηδη κατοχυρώσει. 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ σκέφτομαι να κατασκευάσω ένα ρομποτάκι. Το ρομποτάκι θα ανοίγει μόνο του τον υπολογιστή θα μπαίνει στο insomnia και θα ανοίγει τρολλοthreads, κατά προτίμηση μόνο Παρασκευές. Η επιλογή της θεματολογίας θα γίνεται από μια τρολογεννήτρια τυχαίας θεματολογίας. Σε περίπτωση ban το ρομποτάκι θα φτιάχνει νέο email και account και θα κάνει restart το router, επίσης θα διαγράφει τα cookies. 3
Vapir Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 μπα μια χαρά δουλειά κάνεις κ μόνος σου^ , τι spam τι τρολλοthreads , το περιεχόμενο αλλάζει -----------Απότι βλέπω πάντως δεν έχετε καταλάβει την ιδέα μου και αυτό είναι θετικό, δεν θα ήθελα να μου την κλέψει κάποιος εξυπνάκιας.ευχαριστώ groot κ ioankav το θέμα μπορεί να κλειδωθεί
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Επίκειται κύμα απολύσεων στο χώρο της διανομής φυλλαδίων
Προτεινόμενες αναρτήσεις