leon1984rename011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Οkey είναι στιγμές που λές ωχ τι μοναξιά θέε μου κάνεις μια βόλτα έξω με τα πόδια ή με κάποιο μέσον όσο έχει χρήματα η τσέπη σου και καταλαβαίνεις ότι δεν σου αρκεί μόνο αυτό θέλεις να μιλήσεις κάπου να πείς τους προβληματισμούς σου τις ιδέες σου κάτι το οποίο και το οτιδήποτε σε απασχολεί Κάνεις μία γύρα στα chat και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι μιλάς με αγνώστους που μπορεί να τους ξέρεις στην τελική ή μπορεί και όχι και κάπου χαλάει η συζήτηση είτε στο μέσον είτε στην αρχή είτε στο τέλος και βλέπεις μία πληθώρα σεξουαλικών επιθυμιών και αναζητήσεων χωρίς καν να ξέρεις ποιός ή ποιά είναι Σου δίνει μια φώτο είναι αυτός είναι αυτή αναρωτιέσαι ή είναι κάποιος κάποια με πολλαπλά profile και όσο νομίζεις ότι συζητάς αυτός αυτή σε ξεγελάει ; Εκείνη την στιγμή λές άστο καλύτερα θα κάνω μία έγγραφη στο facebook θα κάνεις φίλο ή φίλη έναν που τον ξέρεις ήδη τόσο όσο να λέτε έστω ένα ευπρόσδεκτο γειά και απο εκεί ο κλειστός κύκλος ανοίγει απο φίλους των φίλων αλλά μέχρι πόσο ; Το θέμα είναι μέχρι εκεί που τον γνωρίζεις ή τουλάχιστον να τον γνωρίζει ο φίλος του ή φίλη της που τον ξέρεις ήδη ώστε να αποδειχθεί ότι δεν σε ξεγελάει με πολλά profile προσποιούμενος κάποιον άλλον ή άλλην και όχι μοναχά απο μία φωτογραφία που σε πλάσαρε Και εκεί είναι που λές θέλω μία άποψη επειδή οι φίλοι μου οι φίλοι των φίλων μου δεν με βοηθάνε σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που με απασχολεί Λές οkey θα το θέσω στo facebook δημιουργώντας μία ανοιχτή ομάδα ή σε μία ήδη υπάρχουσα η οποία έχει να κάνει με το θέματο οποίο θέλεις να θέσεις Ανταυτού όμως διακρίνεις σε κάποιες ή και σε πολλές περιπτώσεις όχι ότι μόνο δεν σε βοήθησαν αλλά και δέχτηκες μια σωρεία αρνητικών απόψεων και κακόβουλων επιθέσεων απο αγνώστους με αποτέλεσμα είτε να δυσαρεστηθείς είτε ξαφνικά να δείς ότι η εγγραφή σου στο facebook έχει διαγραφεί απο πολλαπλές αναφορές μιάς και η λογική κρίση τις περισσότερες φορές είναι αποδεδειγμένο ότι δεν ελέγχεται απο τους αρμόδιους Και εκεί που έχεις μαζέψει κάποιους φίλους φίλες πρέπει να τους ξανααναζητήσεις Πφφ κουράζεσαι και καταλήγεις πολλές φορές σε forum με τα ίδια αποτελέσματα
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ,για να απαντήσω στην ερώτησή σου,μέχρι το 3.
TheAccountant Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 το θεμα ειναι γιατι το εχεις γραψει ετσι το κειμενο σου και ειναι unreadable. Ξαναγραφτο και μπορεί να ασχοληθουμε. N O H A R D F E E L I N G S
leon1984rename011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Άστε βρέ σε τα μάς Σας έχω μάθει απ΄έξω και ανακατωτά Πρώτον αν έβαζα τελείες και κόμματα θα λέγατε σας κουράζανε οι τελείες και τα κόμματα στα ερωτηματικά δεν έχετε πρόβλημα επειδή δεν μπορείτε να πείτε κάτι για τα ερωτηματικά θέλετε και την απάντηση αμ πώς αλλά αυτό αναιρεί την κάθε επικοινωνία τώρα που σας έχω και την απάντηση μένει μία ερώτηση την οποία θέλετε να σας την απαντήσω και πάλι εγώ Η απάντηση μου είναι Πείτε και θα σας πώ Δεύτερον Αν έγραφα απο την μία άκρη μέχρι την άλλην θα ζητούσατε περίληψη επειδή είναι πάνω απο μία παράγραφο και θα σας φαινότανε κάπως έτσι δθβξιξηββιξηβιηωβιηωβιωβωωγθφωθυωωωωωωωωγωθωθωθηβιηηγιθηγιθηοιθηοηοθξηοιθξηοιξηοιξηοιξοξηηηοθηηβιπξηβιξβλκηβξωυτδ6ρφθγσιθαγωιθβγδσωπιδςβγιηςοθδηοηοθςηοιθςπιθφδςηποςηγ;ςπ9ιθωβγδ;ςγαςωβγιυηφδςπαωβγφδςπιυβγ;ςιηγ;ςιθδ;ςβγ;ςγςιγιθγιθσηβιησφδγιθσφγφσιυιιφσγιφσγιγιγσγισδγιφδσισγπιθφσγφπιγιφπισξςωνβ'κενωγεκςνωγκνκνακφδνωκδξνηωδιξηοιδασοισηοιδασηιδηδαοιθηδαοιηδαηδαηγοιθδγηγδιθηδσθηδηγοθδσηγδσοθηγδσοθγηοθδηοθση0οισξηιγε0ςθτγεςπ;εθρ-9;ςθρ9;ςξηει0ιεα9θεαηγεηγιθεαηγιεαηγιδαηγιδαγηδιηγδιγησιδηγηγοιθρεςηγοιθδσηγπιασξγιαξθποεαιφγεαποιαηγιδαηγιδαγηδιηγδιγησιδηγηγοιθρεςηγοιθδσηγπιασξγιαξθποεαιφγεαποιδθβξιξηββιξηβιηωβιηωβιωβωωγθφωθυωωωωωωωωγωθωθωθηβιηηγιθηγιθηοιθηοηοθξηοιθξηοιξηοιξηοιξοξηηηοθηηβιπξηβιξβλκηβξωυτδ6ρφθγσιθαγωιθβγδσωπιδςβγιηςοθδηοηοθςηοιθςπιθφδςηποςηγ;ςπ9ιθωβγδ;ςγαςωβγιυηφδςπαωβγφδςπιυβγ;ςιηγ;ςιθδ;ςβγ;ςγςιγιθγιθσηβιησφδγιθσφγφσιυιιφσγιφσγιγιγσγισδγιφδσισγπιθφσγφπι Έτσι σας δίνω πολλές ανάσες για να έχετε διάθεση να διαβάζετε αλλά πάλι κουράζεστε και καλά χαχαχαχαχαχαχα ΑΝΤΕ ΧΑΪΝΤΕ και Τρίτον τότε γιατί απαντάτε ξέρω ξέρω χαχαχαχαχαχαχα Severina - Moja stikla
l3ft3r1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Η σωστή χρήση σημεών στίξης, συντάξης, παραγράφων και δομής δεν κούρασε ποτέ κανέναν. Ever.
leon1984rename011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 πάς στοίχημα ; εγώ πάντως βάζω το χέρι μου και στο ευαγγέλιο εσείς το βάζετε ; Διαπλιέχτε!!!!!! Διαπλεκομενοι Α.Ε.
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 το θεμα ειναι για το μπλα μπλα παρα για την κατηγορια ιντερνετ συν οτι ο τροπος που εχει γραφτει δεν ειναι αποδεκτος για να διαβαστει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις