kosmous Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλημέρα σας , μόλις μου ήρθε mail πως πρέπει να χρησιμοποιήσω την αλληλογραφία (έχω τα Windows 10) των windows διότι από τις 30/6 δεν θα μπορεί το live mail να συγχρονίζει , πρέπει να ορίσω έναν κύριο λογαριασμό για αποστολή και εάν τυχόν υπάρχουν άλλοι θα είναι δευτερεύοντες . Μέχρι στιγμής με το live mail διαχειρίζομαι 4 λογαριασμούς hotmail και επιλέγω σε κάθε νέο μήνυμα από ποιον θα φύγει , τι μου προτείνετε αντί του live mail 2012 εάν υπάρχει κάποιο ? Παλιά είχα χρησιμοποιήσει το thundebird αλλά δεν μπορούσα να μετακινώ μηνύματα από τον έναν λογαριασμό στον άλλον και έτσι κατέληξα στο live mail όπου με βόλεψε αρκετά . 1
micos000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Dear User, Earlier this year we introduced a new Outlook.com that will help you collaborate with others, focus on what matters, and get more done. The new Outlook.com delivers an exciting set of new experiences across web, phone, and desktop, and we’re eager for you to start using it. It appears that you are currently using Windows Live Mail 2012 to connect to your Outlook.com account. Windows Live Mail 2012 does not support the synchronization technologies used by the new Outlook.com. When account upgrades begin at the end of June, you will no longer be able to receive email sent to your Outlook.com account in Windows Live Mail 2012. Rest assured, you can always access your email by logging into Outlook.com from any web browser, and you will continue to have access to all your data that is currently in Windows Live Mail 2012. If you currently use Windows Live Mail 2012, we recommend that you switch to the Mail app in Windows today. The Mail app is built in to Windows 8/8.1 and Windows 10, and has a more modern design. To begin using it, simply launch the app and add your Outlook.com account. If you are using Windows 7, you can upgrade to a newer version of Windows to enjoy the Mail app and the other benefits. If you do not wish to upgrade, you can access your account via a web browser, or, you can take advantage of a free one-year subscription of Office 365 Personal, and use Outlook 2016 to connect to your account.* This Office 365 subscription also includes other productivity applications such as Word, PowerPoint and Excel. It works on Windows 7, Windows 8/8.1, and Windows 10. Please take action before June 30th, 2016, which is when we’ll begin upgrading accounts that currently use Windows Live Mail 2012. If you have more questions, please find answers to common FAQs in this help article, or you can contact Microsoft support. We recognize that changes like this can be difficult, and apologize for any inconvenience this causes you. We hope that you’ll enjoy the benefits of moving to the new Outlook.com. Sincerely, Outlook.com team Αν το email λέει τα παραπάνω και εσύ διαχειρίζεσαι, όπως είπες, accounts του hotmail, τότε δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Στο outlook.com αναφαίρετε η προειδοποίηση. Outlook 2013 τα κανεις αυτα ολα Επί πληρωμή όμως , κάτι σε free ? Σωστόοος! Καιρό είχα να το διαβάσω αυτό. 2
kosmous Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Στο κυρίως μήνυμα αναφέρει : <<Φαίνεται ότι επί του παρόντος συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Outlook.com μέσω του Windows Live Mail 2012. Το Windows Live Mail 2012 δεν υποστηρίζει την τεχνολογία συγχρονισμού που χρησιμοποιεί το νέο Outlook.com. Όταν αρχίσει η αναβάθμιση των λογαριασμών στα τέλη Ιουνίου, δεν θα μπορείτε πλέον να στέλνετε ή να λαμβάνετε email που αποστέλλονται στο λογαριασμό σας στο Outlook.com μέσω του Windows Live Mail 2012>> Στο windows live mail 2012 έχω συνδεδεμένους 4 λογαριασμούς όλοι hotmail.com . Δεν έχω outlook.com
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αυτό έχω υπογραμμισμένο και στην παράθεση, οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Στα 10άρια συνδέεσαι με λογαριασμό outlook ή ο λογαριασμός σου είναι τοπικός;
kosmous Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Με έναν από τους .hotmail.com συνδέομαι . Το θέμα είναι γιατί να μου στείλουν την ειδοποίηση αυτή , την οποία μου έστειλαν σε όλους τους λογαριασμούς μου ?
vste Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Για ωραιο Free email προγραμμα παντως εγω προτεινω το Thunderbird. Αλλα και των WIndows 10 παλευεται αν και ειναι λιγο χαωτικο.
kosmous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ψάχνοντας σήμερα που βρήκα χρόνο (αν ήθελα ας έκανα και αλλιώς) βλέπω πως η αλληλογραφία των windows 10 μπορεί και δέχεται και τους υπόλοιπους λογαριασμούς , θα προσπαθήσω να εξοικειωθώ με αυτήν λοιπόν μιας και δεν την χρησιμοποίησα ποτέ . Για αρχή φαίνεται σαν να δουλεύω σε τάμπλετ (όπου πιστεύω θα είναι πολύ βολική λόγω οθόνης αφής). Για desktop θα δείξει σε λίγο καιρό .
kosmous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Συνηθίζεται τελικά αλλά έχω ένα πρόβλημα . Στον φάκελο απεσταλμένα (σε όλους τους λογαριασμούς) έκανε συγχρονισμό μόνο τα μηνύματα του τελευταίου μήνα και δεν βρήκα τρόπο . στις ρυθμίσεις έχω επιλεγμένο το οποτεδήποτε .
panoskatos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλημέρα σας , μόλις μου ήρθε mail πως πρέπει να χρησιμοποιήσω την αλληλογραφία (έχω τα Windows 10) των windows διότι από τις 30/6 δεν θα μπορεί το live mail να συγχρονίζει , πρέπει να ορίσω έναν κύριο λογαριασμό για αποστολή και εάν τυχόν υπάρχουν άλλοι θα είναι δευτερεύοντες . Μέχρι στιγμής με το live mail διαχειρίζομαι 4 λογαριασμούς hotmail και επιλέγω σε κάθε νέο μήνυμα από ποιον θα φύγει , τι μου προτείνετε αντί του live mail 2012 εάν υπάρχει κάποιο ? Παλιά είχα χρησιμοποιήσει το thundebird αλλά δεν μπορούσα να μετακινώ μηνύματα από τον έναν λογαριασμό στον άλλον και έτσι κατέληξα στο live mail όπου με βόλεψε αρκετά . Mozilla Thunderbird, Από τους κορυφαίους email client το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το εμπορικό outlook. Με τα διάφορα plugins που υπάρχουν το φέρνεις ακριβώς στα μέτρα σου.
zncisnikos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Νομίζω ότι ο Mozilla Thunderbird είναι λίγο σπαστικός στην αποστολή Email σε πολλούς παραλήπτες ( πρέπει να βάζεις έναν έναν, αλλάζει σειρά για τον επόμενο …κ.τ.λ). Εκτός εάν υπάρχει άλλη μέθοδος που εγώ δεν ξέρω και θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος από την παρέα με διαφωτίσει.
24LykoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Για δε περνας σε gmail που είναι και πιο αξιοπιστο;;
kosmous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς πρόκειται για e-mail εργασίας και δεν θέλω να τα αλλάξω , έπειτα η δομή των φακέλλων και η παραμετροποίηση είναι πολύ καλύτερη από του gmail .
dinko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Site: EM Client με κλειστά μάτια και χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα