Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια εχει η γιαγια μου μια ο παππούς και μια η μητερα μου ρωτησα των οπτικο και λεει οτι μπορω να τις κανω μια απο 100€ η καθεμια=300€. Εγω βρήκα αυτα

https://www.skroutz.gr/s/7219506/Mykita-Magnus-Jet-Black-Grey-Flash.html

Τι λετε

Εγώ λέω να μην χαραμίζεις τα λεφτά του δημοσίου σε χαζομάρες.

Δημοσ.

Παιδια αυτο το διάστημα εχω 3 επιδοτήσεις για γυαλιά ηλιου μεχρι 300€ εχετε κατι να μου προτείνετε

Ανάλογα το κεφάλι που έχεις αν έχεις οβαλ κεφάλι θα σου έλεγα να πας σε aviator style και να πάρεις είτε rayban είτε ridley.

Δημοσ.

αφου τα δικαιουτε ρε φιλε

Σαρκαστικά το λες έτσι?

Δηλαδή αν μαζέψω 500 συνταγές για αναπηρικά καρότσια-σκούτερ από ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται, θα "δικαιούμαι" από τον ΕΟΠΠΥ μερσεντές?

Δημοσ.

Σαρκαστικά το λες έτσι?

Δηλαδή αν μαζέψω 500 συνταγές για αναπηρικά καρότσια-σκούτερ από ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται, θα "δικαιούμαι" από τον ΕΟΠΠΥ μερσεντές?

Κατα πασα πιθανοτητα αυτα τα λεφτα τα εδωσαν απο ασφαλειες. Οποτε δεν ειναι καν του δημοσιου. Οπως για μυωπιας, λογω ασφαλειας παιρνουμε 100 ευρω πισω.

@op. Εννοειτε δεν μπορεις να παρεις μονο γυαλια ηλιου. Ή μυωπιας, ή ηλιου και μυωπιας. (αν μιλαμε λεφτα απο ασφαλειες)

Αν και δεν νομιζω να ειναι απο ΕΟΠΥΥ. ο ΕΟΠΥΥ δινει πισω 100 ευρω για καθε ζευγαρι, οποτε μιλαμε για κατι αλλο.

post-209186-0-66189200-1463855079_thumb.jpg

Δημοσ.

Σαρκαστικά το λες έτσι?

εισαι ακυρος φιλε μην σε ξαναδω να σχολιαζεις!

Δημοσ.

εισαι ακυρος φιλε μην σε ξαναδω να σχολιαζεις!

Αλλιώς τί? Θα νιώσεις άσχημα που είσαι λαμόγιο?

Κατα πασα πιθανοτητα αυτα τα λεφτα τα εδωσαν απο ασφαλειες. Οποτε δεν ειναι καν του δημοσιου. Οπως για μυωπιας, λογω ασφαλειας παιρνουμε 100 ευρω πισω.

Αν και δεν νομιζω να ειναι απο ΕΟΠΥΥ. ο ΕΟΠΥΥ δινει πισω 100 ευρω για καθε ζευγαρι, οποτε μιλαμε για κατι αλλο.

Μακάρι να είναι από ιδιωτική, αλλά δεν νομίζω. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί οπτικοί διατείθενται να πάρους τις 3 συνταγές ΕΟΠΥΥ για γυαλιά μυωπίας και να δώσουν ένα ζευγάρι ηλίου. Και αν χρειάζεται υπερτιμολόγιση θα χρεώνουν λχ το ΦΠΑ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί απλώς δεν παίρνεις ένα RayBan ζευγάρι που είναι αθάνατα για 100-200€ και θες ντε και καλά να εξαντλήσεις το 300άρι;
Ασε το κατοστάρικο να πάρει η γιαγιά σου κανένα ζευγάρι γυαλιά.

Δεν κατάλαβα δηλαδή.

Δημοσ.

σε 1 χρόνο περίπου έχω και εγώ επιδότηση 100ε οποτε θα ξαναπαρω γυαλια απλα τωρα θελω κατι ακριβοο. η γιαγια δεν χρειαζεται σιγα μορε 

Επισκέπτης
Δημοσ.

σε 1 χρόνο περίπου έχω και εγώ επιδότηση 100ε οποτε θα ξαναπαρω γυαλια απλα τωρα θελω κατι ακριβοο. η γιαγια δεν χρειαζεται σιγα μορε 

Ήθελα εν πάσει περιπτώσει να καταλήξω στο ότι δεν χρειάζονται τα τρία εκατοστάρικα για σκελετό. Πάρε έναν της RB για 100-150€ και θα σου είναι μια χαρά για τα υπόλοιπα 2+ χρόνια. Αυτό που έκανες εσύ που έψαξες "Γυαλιά Ηλίου" στο skroutz και βρήκες ακριβώς αυτά που κουμπώνουν στα λεφτά σου είναι χοντρή μακακία. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις καν ακουστά την μάρκα Mykita, αλλά το είδες στο skroutz και λες "Ακριβό θα είναι, καλό θα είναι" δίχως δεύτερη σκέψη.

Και ποιός σου λέει ότι η γιαγιά δεν τα χρειάζεται; Οφθαλμίατρος αμφιβάλλω αν είσαι. Μόνο αυτός θα ξέρει αν τα χρειάζεται ή όχι.

Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, αν είναι να αγοράσεις σκελετό 300€ πρέπει να τα έχεις αυτά τα λεφτά. Όχι να κάνεις ομαδική καβάντζα επιδοτήσεων ώστε να λες ότι έχει 3 εκατοστάρικα σκελετό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...