arsenal Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά,λίγες ημέρες τώρα μου έσπασε η οθόνη του S5...ρώτησα για τιμές και μου είπαν απο 140 έως και 170...το έχω 1.5 χρόνο.Θα μου προτείνεται να το φτιάξω η εφόσον μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα να πάω για το Sony M5? Στα ίδια λεφτα βλέπω παίζει και το G4
ziaba Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 εννοείται πας σε νέα συσκευή + πουλάς και το σπασμένο σ5 αλλα οχι Μ5 δες το Ζ3 ή Ζ3+ κλτρα 1
arsenal Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτα δεν ειναι ομως αρκετά παλαιότερα του M5?
kataramenos32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά,λίγες ημέρες τώρα μου έσπασε η οθόνη του S5...ρώτησα για τιμές και μου είπαν απο 140 έως και 170...το έχω 1.5 χρόνο.Θα μου προτείνεται να το φτιάξω η εφόσον μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα να πάω για το Sony M5? Στα ίδια λεφτα βλέπω παίζει και το G4 Πες μας ποσα εχεις σκοπο να δωσεις.Σιγουρα υπαρχουν και αλλες επιλογες
ziaba Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτα δεν ειναι ομως αρκετά παλαιότερα του M5? ήταν ναυαρχίδες της σονυ και από σπεξ και από υποστήριξή είναι πολύ ανώτερες από κάθε mid-range της εταιρείας όπως το Μ5 που θα πεθάνει με το lollipop έτσι όπως βγήκε λόγω του SoC της mediatek
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 G4 ξεχασε το οπως ειναι μιας και εχει προβληματα. Το m5 δεν ειναι κακο αλλα εχει κακο επεξεργαστη. Το nexus 5x δεν σε ενδιαφερει??
ziaba Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μπορω να δώσω μεχρι 300 αφού σκέφτεσαι σονυ τότε χτυπά το Ζ3+ ή Ζ5 κόμπακτ ή Ζ5 μεταχερο
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 αφού σκέφτεσαι σονυ τότε χτυπά το Ζ3+ ή Ζ5 κόμπακτ ή Ζ5 μεταχερο Z3+ οχι γιατι ακουγεται οτι δεν το αναγνωριζει η sony οσον αφορα την εγγυηση και επειδη δεν ξερουμε σιγουρα τι παιζει με αυτο δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο να το προτεινουμε.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Οσο προλαβαινεις εκτος και αν ειναι λαθος τιμη http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html
ziaba Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Z3+ οχι γιατι ακουγεται οτι δεν το αναγνωριζει η sony οσον αφορα την εγγυηση και επειδη δεν ξερουμε σιγουρα τι παιζει με αυτο δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο να το προτεινουμε. το e6553 έρχεται κανονικά στην Ευρώπη άρα έχει και ευρωπαϊκή εγγύησή
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 έρχεται κανονικά στην Ευρώπη άρα έχει και ευρωπαϊκή εγγύησή https://www.skroutz.gr/s/7111191/Sony-Xperia-Z3-32GB/discussion Σχολιο στην συζητηση για κινητο αρκετα κατω '''''''Μόλις επικοινώνησα με Sony Mobile Hellas και δυστυχώς μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα ακόμα και αν προέρχεται από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Θα ήταν καλό ρε παίδες να πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο και σε ένα από τα μαγαζιά που πουλάνε το συγκεκριμένο κινητό και το καλύπτουν με διετή εγγύηση να μας εξηγήσουν πως καλύπτουν με εγγύηση το κινητό αφού η Sony mobile hellas δε το δέχεται και δε το καλύπτει. Η Sony Mobile Hellas μου είπε ότι ακόμα και αν τους πας τα ανταλλακτικά ΔΕΝ το φτιάχνουν γιατί θα πρέπει μετά να σου παρέχουν εγγύηση (κάτι που δεν γίνεται αφού δεν το φέρνουν οι ίδιοι!)...οπότε λογικά τα καταστήματα τα διορθώνουν σε δικά τους συνεργεία ή τα στέλνουν έξω.'''''' 1
ziaba Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 κάποια μαμούδια κάνουν εδώ από την στιγμή που είναι EU πρέπει να το καληψουν... τεσπα ας πάρει το Ζ3 που θα πάρει το Ν που έψαξα έχει βγει ήδη developer preview https://developer.sony.com/develop/smartphones-and-tablets/android-n-developer-preview/
arsenal Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 μισο ρε παιδια αμα ειναι ετσι με 150 ευρω φτιαχνω την οθονη του s5...εννοω γιατι να δώσω αλλα 100 για να παρω ενα κινητο που ειναι ιδιο με το s5 στα χαρακτηριστικα...και ισως το s5 να ειναι και καλύτερο... αναφέρομαι στο ζ3 αντε να δωσω λιγο ακομα...αν παω στο galaxy alpha?
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 μισο ρε παιδια αμα ειναι ετσι με 150 ευρω φτιαχνω την οθονη του s5...εννοω γιατι να δώσω αλλα 100 για να παρω ενα κινητο που ειναι ιδιο με το s5 στα χαρακτηριστικα...και ισως το s5 να ειναι και καλύτερο... αναφέρομαι στο ζ3 αντε να δωσω λιγο ακομα...αν παω στο galaxy alpha? Υπαρχουν και τα nexus 5x και G4(με το τελευταιο να εχει βγαλει θεματακια με bootloop) και με 50ευρω παραπανω το OnePlus2 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα