SoFGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 γεια χαρα, θα κανω μια ερωτηση εδω γιατι το google fu δεν βοθηαει καθολου αυτη τη φορα και τα γραφεια της Microsoft ειναι κλειστα Λεπον, εχω εναν φιλο που του χαλασε το laptop, για την ακριβεια δεν αναβει η οθονη του. στησαμε χθες το βραδυ σπιτι μου ενα νεο μηχανηματακι φαση micro atx για να και πιο portable, τα εχουμε ολα ετοιμα και εχουμε κολλησει στο θεμα του λειτουργικου. προφανως θελει να βαλει windows 10. υπαρχει περιπτωση αμα κατεβασω το ISO απο την microsoft, προχωρησει η εγκατασταση και βαλουμε για κλειδι αυτο της αδειας windows 7 OEM που ειχε στο (αχρηστευμενο πια) laptop να γινει η ενεργοποιηση κανονικα ή θα φαμε ακυρο ? υπαρχει περιπτωση να φυγει αυτο το κλειδωμα αμα μιλησουμε με την microsoft απο Δευτερα ?? ή θα μας πουνε πηγαιντε και παρτε ΟΕΜ δισκακι made in turkey στα 110 ευρω ? plot twist : το laptop το πηρε πριν 6 χρονια απο τον πλεσιο.
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Θα φάτε άκυρο, αλλά απ' όσο γνωρίζω μπορείς να πάρεις τηλ ώστε να το χρησιμοποιήσεις τελικά. 1
SoFGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 αρτσιδια :/ πηρε τηλεφωνο και αυτοι ριξανε το μπαλακι στον πλεσιο. του εδωσα εγω κλειδι που ειχα καβατζα απο win7 home retail και πλεον εχει τα 10αρια που κατεβασε ενεργοποιημενα κανονικα. τουλαχιστον γλiτωσαμε αυτο που γινοτανε περσι με την ηλιθια διαδικασια του upgrade 1
SoFGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν καταλαβα καλα το hardware lock ειχε μεινει στην μητρικη του laptop και αυτοι της MS δεν ητανε προθυμοι να του το αφαιρεσουν για να χρησιμοποιηθει η αδεια στον σταθερο. του το ειχα υποσχεθει απο την αρχη οτι θα τον βοηθησω παντως, να φανταστειτε πηγε παρασκευη απογευμα και αγορασε windows 10 OEM απο το πλαισιο :/ αυριο παει για πιστωτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα