ZELDA Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Γεια σας ψάχνω να αγοράσω κουρτίνες για το σπίτι μου, βλέπω κατι πολυεστερικες 100% γνωριζει /εχει κανεις να μου πεί τι υφή είναι πχ σαν τις κουρτίονες μπανιου ή καλύτερες? επίσης ειναι καθολου υγειινες ή μακρυά? παράδειγμα
Tigran Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Γενικά από ότι ξέρω για τα υφάσματα, ο πολυεστέρας θεωρείται μη-υγιές υλικό. Οι κουρτίνες μπάνιου είναι στο 90% τους polyester. Λογικά οι κουρτίνες δωματίου θα είναι απλά λίγο πιο χοντρές. Υπάρχουν και συνδιασμοί cotton με polyester για κουρτίνες σαλονιού κτλ. αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι ιδανική επιλογή. Προσωπικά αποφεύγω τα συνθετικά υλικά όσο μπορώ σε υφάσματα (ρούχα κτλ.)
menostospitimou Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μην πάρεις συνθετικές κουρτίνες. Στο παλιό μου σπίτι είχα τέτοιες και όταν τις χτυπούσε ο ήλιος απ'ευθείας βγάζανε μιά μυρωδιά μετά από κάποια ώρα. Φυσικά μπορεί να έτυχα περίπτωση, αλλά και να μην μυρίζουν απελευθερώνουν οργανικές ουσίες που μπορεί να είναι επικίνδυνες εν καιρό. 1
volos27 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ασε που θα δεν θα ξερετε που ειναι το μπανιο ,στην κουρτινα 1 η στην κουρτινα 2? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα