Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο ημουν στο fb και μιλαγα με ενα φιλαρακι. Σε καποια φαση αρχιζω να ακουω απο τα ηχεια κατι σαν μποτα ή σαν να ακουγα την βελονα που κανει οταν βαζουμε το βινυλιο ενα ντουπ ντουπ τελος παντων.

Λεω τι γινεται; Κοιταω αν παιζει τιποτα ολα κλειστα. Κοιταω το tab στον opera που δειχνει αν παιζει ηχο τιποτα.. Λεω θα ειναι η μαμακια usb καρτα ηχου απο το ebay.. εβλεπα οτι αναβοσβηνε το ledακι (αναβοσβηνει οταν παραγεται ηχος) λεω θα κολλησε την βγαζω σταματαει καθε ηχος. Την ξανα βαζω στο usb συνεχιζει να ακουγεται αυτο το ντουπ ντουπ ντουπ.
Βαζω φωνη φουλ απο τα ηχεια και ακουω παλι το ντουπ ντουπ. Μολις χαμηλωσα λιγο τη ενταση απο τα ηχεια ακουω nine,eight,seven!!! και μετα σταματησε.

Τι λετε να ηταν;
Σας εχει συμβει ποτε κατι τετοιο; Περιεργο!!!
Εχω adblock στον opera.
Βλεπω αμεσα απο που παραγεται ο ηχος στο pc μου.
Βλεπω αμεσα αν κατεβαινει κατι στο pc μου με kB/s
Στο usb hub που εχω εχω πανω και ενα τετοιο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_188367.html

Το usb hub ειναι αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/172029249021?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ολα πανω στο usb hub ηταν στο off εκτος απο την καρτα ηχου που ειναι αυτη εδω http://www.ebay.com/itm/New-Mic-headphone-5-1USB-to3-5mm-Jack-Stereo-Headset-3D-Sound-Card-Audio-Adapter-/141925334767?hash=item210b68beef:g:1esAAOSwr7ZW4NFg

Δεν ειναι τρολλαρισμα απλα μου φανηκε περιεργο και θελω να ξερω αν εχει συμβει σε κανεναν αλλο.
Καποια συχνοτητα ηταν αλλα μου κανει εντυπωση 
Α) πως αυτη περασε στο pc μου αφου ολα ηταν κλειστα

Β) Γιατι μετρησε αντιστροφα αυτα τα 3 νουμερα και στα αγγλικα οεο;
Γ) Πιστευω οτι μπορει να ηταν καμια υπερσυχνοτητα απο τιποτα αμερικανακια :P
Τι λετε εσεις;
Τρολαρετε με ελευθερα αλλα πειτε και την αποψη σας!! :) :P

• Like 2
Δημοσ.

Το εχω παθει κ εγω , δεν βρηκα ποτε τι ηταν. Εκεινη την εποχη βεβαια ειχα κανα χρονο να περασει μερα νηφαλιος οποτε μπορει να ηταν η ιδεα μ. Τοτε νομιζα πως καποιο πνευμα προσπαθει να μου μιλησει

Δημοσ.

Γ) Πιστευω οτι μπορει να ηταν καμια υπερσυχνοτητα απο τιποτα αμερικανακια  εξωγηινους  :P

case closed

• Like 1
Δημοσ.

case closed

Μπα εχω δει 9 φορες ufo οποτε δεν θα κολλαγα να το γραψω ;) Ο τροπος που μετραγε ηταν σαν αυτος που μετρανε απο τη νασα για απογειωση του apollo κλπ :P

Μην ηταν τιποτα τζιχαντιστες φοβαμαι...   :devil:

Δημοσ.

Κάποιες φορές ενα θωρακισμένο με μέταλλο καλώδιο που δεν έχει σωστή γείωση πιάνει ως πομπός συχνότητες ραδιοφώνων.Σε χώρες του εξωτερικού που κάποιες χρησιμοποιούν αναλογικό ασύρματο μπορείς να ακούσεις μέχρι και συχνότητα απο αστυνομία ή πυροσβεστική όταν περνάει όχημα κοντά στο σπίτι σου

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα ηταν οτι μετρουσε ενας τυπος 9,8,7 στα αγγλικα διχως να παιζει καποια μελωδια κλπ.
Το pc ειναι στο ιδιο σημειο με τα ιδια ηχεια 3 χρονια τωρα.
Δεν αμφισβητω αυτα που γραφετε αλλα δεν νομιζω σε αστυνομια και πυροσβεστικη να μιλανε αγγλικα ποσο μαλλον να μετρανε αντιστροφα. Δεν ξερω αν εδω στην Ελλαδα εχουμε ξενους σταθμους ή συχνοτητες που να μιλανε αγγλικα.
Απο καμια nasa θα ηταν πιστευω.Μηπως απογειωθηκε τιποτα σημερα; :P Εχετε το νου σας οσοι ακουτε ραδιοφωνο μηπως παιζει καμια αναλογη διαφημιση. 

Δημοσ.

2 διαφορετικες θεασης  ακολουθουσαν επιβατικο αεροπλανο μεσα στο βραδυ κανανε ζικ ζακ πισω του και μετα προσπερνουσαν.Ωρες των θεασεων μια βραδινη και μια απογευματινη μεγεθος μια κουκιδας σε σχεση με το αεροπλανο. Μαρτυρες εγω χρονολογια 1996-2000 καπου εκει μεσα.

3η θεαση. Διακοπτο το 2004 3 orbs σε τριγωνικο σχηματισμο ηρθαν σε ευθυγραμμιση. Βραδυ με σεληνη 90% κατσανε μεχρι το πρωι εκει στο ενδιαμεσο περνουσαν μικροτερα orbs κανοντας ελιγμους. Τα 3 orbs οσο ηταν ευθγραμμησμενα το ενα ερχοταν κοντα στο αλλο. και ξανα περνανε την ιδια αποσταση μετα απο λιγο. Μαζι με παρεα που δεν πιστευαν σε αυτα (δεν ειναι θρησκεια για να πιστεψουν εξαλλου) μετα απο αυτο ξερουν.Το συμβαν εγινε καλοκαιρι 3 και μιση το βραδυ μεχρι το πρωι. Μαρτυρες 4ης.

4η θεαση. Αλλη μια περιπτωση το 2006 orbοειδες προχωραγε την πορεια του ως αεροπλανο σταματησε και με ελιγμο 180 μοιρων εξαφανιστηκε στον οριζοντα περιοχη λουτσα 11 το βραδυ περιπου. Μαρτυρες εγω.

5η θεαση 2014 ωρα γυρω στις 18:00 εμφανιστηκε αλλο ενα orbοειδες που ειχε περιεργη πορεια. Αρπαξα τα κιαλια ειχε εξαφανιστει. Μετα απο 10λεπτα περιπου ξανα εμφανιστηκε. Με τα κυαλια το μονο που ειδα ηταν σαν σχημα διαμαντιου.Εφυγε με τον ιδιο τροπο που ηρθε. Μαρτυρες δυο.

6-7 & 8η θεαση: Μετα απο 2 εβδομαδες περιπου για 3ης νυχτες εβλεπα μικρους στολους απο ufo - orbs να κατευθυνονται βορειοδυτικα. 
. Καποια ειχαν γρηγοροτερη ταχυτητα απο τα αλλα. 2 orbs κατεβηκαν χαμηλα και νομιζω 3 απο αυτα κανανε 180 μοιρες ελιγμο με αφυσικο τροπο.
Το συμβαν δηλωθηκε στην αστυνομια επωνυμα απο μενα. Ζητησα να δηλωθει στην πολεμικη αεροπορια.(Η απαντηση ηταν του στυλ και τι θες να κανουμε εμεις; Να σηκωσουμε f16? )
2 μηνες μετα εσκασε σαν βομβα ειδηση για στολο με ufo εξω απο την ατμοσφαιρα της γης. Ψαχνωντας στο διαδυκτιο για τις ημερομηνιες που τα εβλεπα ειχαν δηλωθει παρομοια περιστατικα απο βελγιο,φινλανδια μεχρι και μεξικο. Το συμβαν εγινε 10-3-2014-11-3-2014 & 13-3-2014 ωρες νυχτερινες 01:00 - 05:30  Μαρτυρες 5.

9η θεαση στα βραχακια orbοειδες σφαιρα εκανε βολτες :P πανω απο την ακροπολη μεχρι που ανεβηκε πιο ψηλα και πριν εξαφανιστει πανω απο τα συννεφα. Ωρα βραδινη. αυγουστος 2015. Μαρτυρες 2

Δεν αναφερω ολα τα αλλα περιεργα που εχω δει μιας και δεν ειναι κραυγαλεα περιστατικα και εγω ο ιδιος αμφιβαλλω αν ηταν κατι παραπανω απο αποκρυφη τεχνολογια ή μετεωρολογικα μπαλονια οποτε δεν τα μετραω καν.
Και στις 9 περιπτωσεις το συναισθημα ειναι το ιδιο. Χαρα αιφνιδιασμου θεληση για μαρτυρες βιντεο κυαλια φωτο laser κλπ και την επομενη στιγμη ενα συναισθημα σαν να μη συνεβει ποτε πολυ περιεργο που μονο οποιος τα εχει δει αυτα μπορει να καταλαβει τι εννοω.. Η μονη αλλαγη ειναι πιο πολυ παθος για τον νυχτερινο ουρανο. :P

• Like 2
Δημοσ.

9η θεαση στα βραχακια orbοειδες σφαιρα εκανε βολτες :P πανω απο την ακροπολη μεχρι που ανεβηκε πιο ψηλα και πριν εξαφανιστει πανω απο τα συννεφα. Ωρα βραδινη. αυγουστος 2015. Μαρτυρες 2

Μπορω να επιβεβαιωσω οτι λες την αληθεια, στολος απο αυτα αλλα δεν καταλαβα τι ειναι, το καλοκαιρι ειδικα κανουν την εμφανιση τους.

https://youtu.be/m8uw7Luj-xg

• Like 1
Δημοσ.

Aν σας πω οτι ειδα και εγω ενα τετοιο, πριν ενα η δυο χρονια; Καλοκαιρι πρεπει να ηταν περιπου, γιατι θυμαμαι ημουν εξω στο μπαλκονι. Πεταγε σε κοντινη αποσταση σχετικα, με μικρη και σταθερη ταχυτητα, εμοιαζε σαν σφαιρα, και δεν εκανε καθολου θορυβο. Το παρατηρουσα μεχρι που το εχασε το ματι μου καθως πηγαινε προς Αιγινα. Ηθελα να το βγαλω βιντεο καθως πεταγε κοντα στο μπαλκονι, αλλα ηταν τοσος μεγαλος ο εντυπωσιασμος, που ειχα μεινει καγκελο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...