Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να επιβεβαιωσω οτι λες την αληθεια, στολος απο αυτα αλλα δεν καταλαβα τι ειναι, το καλοκαιρι ειδικα κανουν την εμφανιση τους.

https://youtu.be/m8uw7Luj-xg

Ωραιο το βιντεο. Αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν ειναι στρογγυλο  αλλα αυγουλοειδες... Ισως να δειχνει ετσι γιατι μπορει να αλλαξε την αναλυση.

Aν σας πω οτι ειδα και εγω ενα τετοιο, πριν ενα η δυο χρονια; Καλοκαιρι πρεπει να ηταν περιπου, γιατι θυμαμαι ημουν εξω στο μπαλκονι. Πεταγε σε κοντινη αποσταση σχετικα, με μικρη και σταθερη ταχυτητα, εμοιαζε σαν σφαιρα, και δεν εκανε καθολου θορυβο. Το παρατηρουσα μεχρι που το εχασε το ματι μου καθως πηγαινε προς Αιγινα. Ηθελα να το βγαλω βιντεο καθως πεταγε κοντα στο μπαλκονι, αλλα ηταν τοσος μεγαλος ο εντυπωσιασμος, που ειχα μεινει καγκελο!

Θυμησου περιοδο αν μπορεις ισως να συμπiπτει η περιπτωση με του 2014 που ανεφερα. thanks.

Και μιας και βγηκαμε offtopic να κ μια φωτο. Τραβουσα βιντεο μιας και με το xperia mini που ειχα δεν μπορουσε να τραβηξει ουτε το φεγγαρι καλα καλα. 

Τραβουσα βιντεο μπας και φανει τιποτα που δεν θα το εβλεπα με το ματι μου. 

5 λεπτα αφου κατεβηκε το ενα orb πισω απο ενα μεγαλο κτηριο που εχω κοντα στο σπιτι μου φανηκε αυτο.

1780762_10201626354676897_1069240536_n_j

10001569_10201626354636896_343523652_n.j

Δημοσ.

Ωραιο το βιντεο. Αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν ειναι στρογγυλο  αλλα αυγουλοειδες... Ισως να δειχνει ετσι γιατι μπορει να αλλαξε την αναλυση.

Θυμησου περιοδο αν μπορεις ισως να συμπiπτει η περιπτωση με του 2014 που ανεφερα. thanks.

Λογικα, πρεπει να ηταν το 14 γιατι τον Ιουλιο του 15 ειχα μπει φανταρος, και θυμαμαι οτι ηταν περιοδος με ζεστη οταν τα ειδα. Ηταν τοσο εντυπωσιακο, που μεχρι και ο πατερας μου που ηταν μαζι μου εκεινη τη στιγμη και δεν "πιστευει" σε θεωριες ufo, outer space, star trek, κλπ, δεν ειχε απαντηση για το τι ειδε :P

Δεν θα το ελεγα στρογγυλο, πιο πολυ σαν αυγο ηταν και καθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω να επιβεβαιωσω οτι λες την αληθεια, στολος απο αυτα αλλα δεν καταλαβα τι ειναι, το καλοκαιρι ειδικα κανουν την εμφανιση τους.

https://youtu.be/m8uw7Luj-xg

Εχετε καταλαβει οτι ζουμε σε εναν κοσμο... Με drones.. Τηλεκατευθυνομενα.. Με καμερα και φωτακια επανω τους..;;

Και γω πιστευω σε αλλα εξω..οντα αλλα πιστευω οτι διαστημοπλοιο η UFO για εμας βλεπουμε, ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα.. Δυστυχως

Δημοσ.

-.- νομιζα οτι ηταν αρχικα. Mε τρολλαρε το ζωακι. Τhanks man

Χεχ, δεν ήταν αυτός που σε σε τρολλάρε..... -_-

"Πρόσφατα" εν τω μεταξύ κλείσαμε και δεκαετία, αλλά δεν φιλοτιμήθηκε κανείς να ξανανοίξει το πάλαι-ποτέ επικό θρεντ του New Age Labs για ν' αποτίσουμε homage στον εμπνευστή των "25ΤΒ" (τεκ φόρουμ γαρ...), καθώς πλέον τα πλησιάζουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει τύχει να ακούσω μουσική από τα ηχεία του υπολογιστή μου.

Τα ηχεία είναι πολύ παλιά και έχουν και κάποια βλάβη, παραταύτα εγώ δεν τα έχω αλλάξει και καταφέρνω και τα χρησιμοποιώ ακόμα.

Την μουσική έχει τύχει να την ακούσω ως εξής, αποσύνδεσα το καλώδιο που μεταφέρει το σήμα από το 1ο ηχείο στο 2ο, όταν το σηκώσω ψηλά με το χέρι μου ακούγεται αχνά μια μουσική από το 1ο ηχείο, προφανώς έπιασε συχνότητα από κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό. Το καλώδιο αυτό λειτουργεί ως κεραία υπό κάποιες συνθήκες που δεν ξέρω.

Δημοσ.

Και μετά σας πείραζε το thread με τα UFO στον Άλιμο... Ότι δεν μπορείς να πιστέψεις ή να αποδείξεις, μπορείς μόνο να το αμφισβητήσεις. Όχι να το αποκλείσεις. Αυτό ξέρω εγώ.

Σχετικά με το countdown στα ηχεία, φαντάζομαι ότι απλά είναι παρεμβολές λόγω κακής θωράκισης.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά με πιάνει ένας άγνωστος με μούσι πριν λίγο καιρό και μου λέει μη το πεις παραέξω αλλά είμαι μεγάλο ούφο. Τώρα γιατί αποκάλυψε την ταυτότητα του άγνωστο #ζουν_αναμεσά_μας #trueSTORY

Δημοσ.

Εχουν κατέβει εξωγήινοι και μοιράζουν Lsd απο το μέλλον στα κρυφά.Τα δικά μας είναι ασπιρίνες μπροστά σε αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...