Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλα μαζι τους στο online chat μηπως τους προλαβεις!να το στειλουν με registered air mail μεθοδο!

Edit: καλα ητανε διαθεσιμο σε ευρωπαικη αποθηκη και το πηρες απο την κινεζικη;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχετε καμια ιδεα τι ειναι ολες αυτες οι διαφορετικες επιλογες για DHL?

post-51874-0-25458000-1487890530_thumb.jpg

στο dutycalculator μου βγαζει ενα χοντρικο κοστος τελωνειου γυρω στο 70ρι, να φανταστω η dhl εδω θα ζητησει και κανενα 80ρι ακομα?..

Δημοσ.

ενα 3d printer kit, αλλα δε βγαζει πουθενα επιλογη για απλη αποστολη λογω ογκου σε κανενα απο τα γνωστα site. ολοι dhl στελνουν..

anyway βρηκα απο αλλο μαγαζι που εχει στοκ στη Γερμανια κ περιμενω να δω πως θα παει..

εντωμεταξυ, ποσο μ@λακες ειναι εκει στο gearbest, αγορασα καποια αλλα ψιλοπραγματα και επελεξα EMS για αποστολη, μου εστειλαν στο καπακι οτι δε μπορουν να στελουν με EMS, παρα μονο DHL η απλο. οποτε για γρηγορη αποστολη δε βλεπω να υπαρχει πια επιλογη..

Δημοσ.

Δυστυχώς κάπως έτσι την πάτησα και εγώ και πλέον έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα

Αγορασα το Xiaomi redmi note 2 16GB απο το gearbest τους ειχα πει να το σημειωσουν 20€ και μου λενε οτι θα το κανουν τελικως δεν το εκαναν και πηρα ενα μηνυμα απο την DHL express για να επικοινωνησω μαζι τους, μου ειπαν οτι το δεμα ειναι σημειωμενο στα 68,45€ και οτι πρεπει να περασει τελωνειο. Εστειλα μυνημα στο gearbest και μου ειπαν να το γυρισω πισω και θα παρω τα λεφτα μου εκτος αν εχει καποιο χτυπημα το πακετο.

Ποσο περιπου θα παει το τελωνειο?

Να το πληρωσω μηπως υπαρξει προβλημα με την επιστροφη χρηματων? Η αγορα εγινε μεσω paypal

Αν το επιστρεψω και παρω τα λεφτα να το αγορασω απο vickmall ή θα υπαρξει περιπτωση προβληματος και απο εκει?

Παρακαλώ ας απαντήσουν μόνο όσοι ξέρουν, για να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζουμε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια action κάμερα απ gearbest, βάρος πακέτου 800gr και τιμή 180€..αν κάποιος ξέρει από εμπειρία μα μου πει τι πιθανότητες έχει να φάει έλεγχο τελωνείο! Επίσης θέλω βοήθεια στο τι να πω τον Κινέζο για να βοηθήσει στην αποφυγή τελωνείου (πχ να γράφει ως δώρο? Μειωμένη τιμή και ποια θα ειν αυτή? Ή άλλα tip ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Δεν παίρνανε tip πλέον

Με τέτοιο ποσό και τέτοιο αντικείμενο (σκαναρισμα από xray αεροδρομιου) εχεις μεγάλες πιθανότητες να πληρώσεις έξτραδακια.

Στον Κινέζο δεν χρειάζεται να πεις τίποτα τα ξέρει όλα τα κόλπα,θα τα κάνει αλλά και πάλι έχεις πολλές πιθανότητες

Κοίτα αν την βρεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη (eu warehouse)

Το ξαναεβαλες και σε άλλο τοπικ και σου ξαναδινω την ίδια απάντηση

Δεν χρειάζεται να το βάλεις σε 3-4 τοπικ θα σου απαντήσουν και άλλοι.

Δημοσ.

Άρα κατά τη γνώμη σου θα τη φάω ε? Στο gearbest δεν την έχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη.Εχεις να μου δώσεις δύο τρία ακόμα έμπιστα site να κοιτάξω και εκεί τι γίνεται με τις ευρωπαϊκές αποθήκες?

Δημοσ.

Τσεκαρε banggood,geekbuying κάτι μπορεί να βρεις.

Ποια action camera θέλεις πες μου ώστε να ψάξω και εγώ μία στα γρήγορα

Δώσε λινκ η μοντέλο να την δω.

Δημοσ.

Sj7 Star (είναι από την εταιρία sjcam).. Στο gearbest ευρωπαϊκή αποθήκη έχουν μόνο το προηγούμενο μοντέλο sj6 legend

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να υπάρχει ένα όριο κάπου στα 200-250€ οι Go pro ξεφεύγουν λίγο δε ξέρω αν αξίζει! Άρα το ξεχνάω για να τη παραγγείλω από κινεζικη αποθήκη γιατί θα μου έρθει εδώ καμία 400€?!

Δημοσ.

Κοίτα αν πάρεις κάτι πχ 180€ αν μπεί τελωνείο είναι +24% ΦΠΑ και μετά και τα χρέη εκτελωνισμου που δεν θυμάμαι πόσα ειναι

Οπότε θα ανέβει αρκετά το ποσό σου, κοιτα από τις αγγελίες μήπως την έχει κανείς και την πουλάει η μήπως βρεις καμία με παρόμοιες δυνατότητες σε τέτοια τιμή.

Δημοσ.

Ε ναι συνεπώς θα πάει ένα 250 σίγουρα έτσι δεν είναι? Τόσο έχει στην Ελλάδα 250€! Μπορεί να περιμένω λίγο μπας και τη φέρουν σε ευρωπαϊκή αποθήκη καθώς ειν σχετικά καινούργια (ενός μήνα)! Όταν βγάζουν μάτι στην ευρωπαϊκή αποθήκη είναι περιορισμένα αποθέματα έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...