vounisios Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γεια σας.δεν εχω κανει αλλη φορα αγορα απο εξωτερικο με τα υπαρχοντα ηλεκτρονικα καταστηματα & λογω του οτι δεν το εχουν το βιβλιο που θελω στα ελληνικα βιβλιοπωλεια,λεω να κανω αρχη με μια αγορα απ εξω[και να μαθω τις διαδικασιες συγχρονως...}.Οι τιμες του βιβλιου ειναι στα 17 & 18 ευρω στο Γερμανικο & Αγγλικο amazon & στα 25 περιπου ευρω-απ οτι ειδα-στο αμερικανικο amazon.Ειπα να ξεκινησω με φτηνη αγορα.Εσεις τι με συμβουλευετε να κανω,δηλαδη να κανω την αγορα απο ευρωπη? και επισης δεν γνωριζω την διαδικασια της αγορας.σας ευχαριστω.
TheAccountant Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 πανε σε ενα ευρωπαικο αμαζον που θες, φτιαξε λογαριασμο, βαλε οτι στοιχεια σου ζητα, πανε checkout και τελος. Δεν εχει καμια διαφορα απο το να παραγγελνεις απο Ελλαδα.
vounisios Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 πανε σε ενα ευρωπαικο αμαζον που θες, φτιαξε λογαριασμο, βαλε οτι στοιχεια σου ζητα, πανε checkout και τελος. Δεν εχει καμια διαφορα απο το να παραγγελνεις απο Ελλαδα. Καλημερα.δωσε μου καποιες πληροφοριες με ποιο τροπο πληρωνω.θα ειναι αντικαταβολη?την PAYPAL την δεχονται γενικα στο amazon? χρειαζεται να βγαλω καποια προπληρωμενη καρτα απο τραπεζα? ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλημερα.δωσε μου καποιες πληροφοριες με ποιο τροπο πληρωνω.θα ειναι αντικαταβολη?την PAYPAL την δεχονται γενικα στο amazon? χρειαζεται να βγαλω καποια προπληρωμενη καρτα απο τραπεζα? ευχαριστω.Για τους Έλληνες η μόνη επιλογή είναι η κάρτα χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη.Λόγω cc δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα περάσουν (αν και στο αγγλικό και το γερμανικό συνήθως περνάνε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα