Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα γράψω ποια εταιρία είναι, λίγο πολύ θα καταλάβετε όλοι.

τους πλήρωσα 146, 120 τα παπούτσια και 26 κάτι κάλτσες.τους πήρα και τηλ όλα οκ. περνάει μια βδομάδα τίποτα, κοιτάζω και έχουν σπάσει την παραγγελία στην μέση γιατί δεν τα είχαν.ούτε καν να με ρωτήσουν μήπως θέλω κάτι άλλο αφού πλήρωσα.απλά ακύρωσαν τα παπούτσια και θα έστελναν τις κάλτσες.τους παίρνω πριν τα στείλουν και τους λέω μην τα στείλετε δεν τα θέλω, σιγά μην πληρώσω μεταφορικά για τις κάλτσες.αα δεν γίνεται λέει, θα σου τις στείλουμε, θα μας τις στείλεις πίσω και μετά θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα..... μα είναι δυνατόν?τι λογική είναι αυτή?απλά ακυρώστε την παραγγελία και τέλος.εεε νααα θα δω κλπ κλπ.

ε μετά από 1-2 μέρες στέλνουν μόνο τις κάλτσες.ξανα παίρνω πάλι και λέω μα είστε καλά, δεν είπα να την ακυρώσετε?δεν γίνεται λέει να ακυρωθεί η παραγγελία.λέω δεν με νοιάζει, εσείς κάνατε μαλακία και θέλω τα χρήματα μου πίσω.συνεχίζει η καραμέλα ότι θα μου τα στείλουν όταν παραλάβουν το δέμα που έστειλαν κακως αφού τους ενημέρωσα πριν το στείλουν ότι δεν το θέλω.

στείλτε μου λέω τα υπόλοιπα χρήματα πίσω, τα 120 και όταν παραλάβετε πίσω τις κάλτσες δώστε μου τα υπόλοιπα, διότι μου κρατάτε χρήματα παράνομα αφού δεν μου στείλατε προϊόντα ίσης αξίας ή στείλτε μου τα 120 και μην χρεώνετε μεταφορικά στα άλλα αφού κάνατε μαλακία και θα τα παραλάβω.όχι λέει πάλι η καραμέλα με το ότι θα τα πάρω αφού γυρίσει το πακέτο πίσω.

έριξα μερικά καντήλια και τελικά ΘΑ μου επιστρέψουν το μισό ποσό τώρα και το άλλο μισό όταν το δέμα πάει πάλι πίσω.

πέρασαν 2 εργάσιμες και δεν είδα τίποτα.θα κάνω μερικές μέρες ακόμα υπομονή και μετά ίδωμεν.

ποτέ ξανά πληρωμή χωρίς paypal.έπαθα και έμαθα.αλλά λες θα σου κάνει τέτοιο χουνέρι τέτοια εταιρία?και όμως...

Σε κάποια μαγαζιά έχει επιλογή όταν παραγγέλνεις πάνω από ένα αντικείμενα αν θέλεις να σου τα στείλουν τμηματικά ή όλα μαζί όταν θα τα έχουν (αν δεν είναι όλα άμεσα διαθέσιμα). Μήπως έγινε κάτι τέτοιο;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε κάποια μαγαζιά έχει επιλογή όταν παραγγέλνεις πάνω από ένα αντικείμενα αν θέλεις να σου τα στείλουν τμηματικά ή όλα μαζί όταν θα τα έχουν (αν δεν είναι όλα άμεσα διαθέσιμα). Μήπως έγινε κάτι τέτοιο;

δεν είχε επιλογή αλλά και να είχε, από την στιγμή που ζητάς ακύρωση γιατί να μην την κάνουν και σόνι και ντε να στο στείλουν?

και άντε και το δέχομαι και αυτό, να κάνουν το υπόλοιπο ποσό άμεσα refund και όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν είχε επιλογή αλλά και να είχε, από την στιγμή που ζητάς ακύρωση γιατί να μην την κάνουν και σόνι και ντε να στο στείλουν?

και άντε και το δέχομαι και αυτό, να κάνουν το υπόλοιπο ποσό άμεσα refund και όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια. 

Ναι δεν λέω ότι έχεις άδικο, απλά μια σκέψη :)

• Like 1
Δημοσ.

@johnyboy εαν δεν σε πειράζει στείλε μου σε PM την εταιρία να ξέρω να μην ψωνίσω από εκεί.

Πολλοί καταστηματάρχες δεν καταλαβαίνουν οτι με την ξεροκεφαλιά τους χάνουν και άλλους πιθανούς πελάτες με τα καμώματά τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακόμα δεν πήρα τα λεφτά από nike.com για παραγγελία που έγινε 16/5 και ακυρώθηκε 4-5 μέρες μετά....... οργάνωση.μου είπαν και το θεικό αν θέλω να μου δώσουν δωροεπιταγή αντί λεφτά.πως κρατήθηκα και δεν έβρισα δεν ξέρω.

τους είπα ότι αν τα έστελναν με γάιδαρο ή με κανα κοράκι όπως στο got, θα τα είχα ήδη πάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...