Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αποφάσισα να αλλάξω κινητό μετα απο 2 χρόνια και το bufget που διαθέτω είναι MAXIMUM 200€. Ξέρω οτι έχουν ανοιχτεί αρκετά θέματα όμως κανένα δεν με κάλυψε. Το κινητό σκέφτομαι να το πάρω απο Κίνα μεριά για περισσότερο value for money. Οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής:

• Smooth (αρκετή Ram και καλό επεξεργαστή προκειμένου να κρατήσει 2-3 χρόνια)
  • Σχετικά καλή κάμερα (απο άποψη ποιότητας εικόνας και όχι τόσο φωτισμου, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις)
  • Σχετικά καλή μπαταρία (> 3000mAh)
  • Να έχει καλή υποστήριξη όσον αφορά τις εκδόσεις Android (μην έχω μείνει με την 4)
  • Δεν με ενοχλεί το μέγεθος οθόνης αλλά μην είναι και 6".

Προς το παρών είμαι ανάμεσα σε:

• ASUS Zenfone2 την έκδοση με τα 4gb Ram ( το έχω γουστάρει λίγο το κινητό αλλα απο κάποιους δεν άκουσα και τα καλύτερα)
  • Xiaomi Redmi Note 3 Pro
  • Lenovo ZUK Z1
  • Ίσως και απο ελλάδα το MOTO X (2nd Gen)

Γνώμη για αυτά τα 4? Κάποια άλλη πρόταση ενδεχομένως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αυτα που εχεις σημειωσει και εσυ ειναι τα επικρατεστερα.

Επιπλεων βγηκε και ενα σε προσφορα της leeco/letv στο 170ευρω και τελος παιζει και το meizu note 3 (απο οτι λενε εχει καλυτερες καμερες απο το xiaomi, αν και ειναι πιπ αδυναμο).

Απο Ελλαδα μπορεις να δεις και lg g3,lg flex2 (και με τα 2 μπορει να αντιμετωπισεις θεματακια) και τελος εαν δεν σε απασχολει χωρος/microsd/fm nexus 5x.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αποφάσισα να αλλάξω κινητό μετα απο 2 χρόνια και το bufget που διαθέτω είναι MAXIMUM 200€. Ξέρω οτι έχουν ανοιχτεί αρκετά θέματα όμως κανένα δεν με κάλυψε. Το κινητό σκέφτομαι να το πάρω απο Κίνα μεριά για περισσότερο value for money. Οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής:

• Smooth (αρκετή Ram και καλό επεξεργαστή προκειμένου να κρατήσει 2-3 χρόνια)
  • Σχετικά καλή κάμερα (απο άποψη ποιότητας εικόνας και όχι τόσο φωτισμου, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις)
  • Σχετικά καλή μπαταρία (> 3000mAh)
  • Να έχει καλή υποστήριξη όσον αφορά τις εκδόσεις Android (μην έχω μείνει με την 4)
  • Δεν με ενοχλεί το μέγεθος οθόνης αλλά μην είναι και 6".

Προς το παρών είμαι ανάμεσα σε:

• ASUS Zenfone2 την έκδοση με τα 4gb Ram ( το έχω γουστάρει λίγο το κινητό αλλα απο κάποιους δεν άκουσα και τα καλύτερα)
  • Xiaomi Redmi Note 3 Pro
  • Lenovo ZUK Z1
  • Ίσως και απο ελλάδα το MOTO X (2nd Gen)

Γνώμη για αυτά τα 4? Κάποια άλλη πρόταση ενδεχομένως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αυτα που εχεις σημειωσει και εσυ ειναι τα επικρατεστερα.

Επιπλεων βγηκε και ενα σε προσφορα της leeco/letv στο 170ευρω και τελος παιζει και το meizu note 3 (απο οτι λενε εχει καλυτερες καμερες απο το xiaomi, αν και ειναι πιπ αδυναμο).

Απο Ελλαδα μπορεις να δεις και lg g3,lg flex2 (και με τα 2 μπορει να αντιμετωπισεις θεματακια) και τελος εαν δεν σε απασχολει χωρος/microsd/fm nexus 5x.

Ο ανθρωπος λεει μεχρι 200ευρω για ποιο λογο να του προτεινουμε παραπανω??

Δημοσ.

Motorola Moto X 2nd gen ειναι παρα πολυ καλό στα λεφτά του

Το πήρα για τον πατέρα μου να σου πω την αλήθεια και το ζήλεψα , δυστυχώς του έπεσε στην λεκάνη και παει.. 4 βδομάδες κινητό

Δημοσ.

Ο ανθρωπος λεει μεχρι 200ευρω για ποιο λογο να του προτεινουμε παραπανω??

Ναι, οντως ξεφευγουν 10-30 ευρω απο το budget αλλα εχεις εγγυηση κ Ελληνικη αποδειξη που μπαινει στην δηλωση.

Δημοσ.

Ναι, οντως ξεφευγουν 10-30 ευρω απο το budget αλλα εχεις εγγυηση κ Ελληνικη αποδειξη που μπαινει στην δηλωση.

Ενω πχ το moto x που αναφερθηκε δεν εχεις εγγυηση και Ελληνικη αποδειξη(που δεν ξερω που κολλαει με το τελευταιο)??

Δημοσ.

Ενω πχ το moto x που αναφερθηκε δεν εχεις εγγυηση και Ελληνικη αποδειξη(που δεν ξερω που κολλαει με το τελευταιο)??

Αυτο ειναι εντος budget, σε σχεση με τα κινεζικα αυτης της τιμης εννοω.

Edit->Και στην τελικη και το zuk που σκεφτεται ο ιδιος κανει μια σχετικα αντιστοιχη υπερβαση στο budget.223 το βλεπω στο πρωτο αξιοπιστο μαγαζι στο kimovil(geekbuying) βαλε και προμηθεια paypal/ισοτιμια το πιασες το 30αρι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι εντος budget, σε σχεση με τα κινεζικα αυτης της τιμης εννοω.

Τα κινεζικα αναφερθηκαν παραπανω οπως βλεπεις γιατι εχουν''πλουσια''specs.

Οντως σε επωνυμα κινητα για να βρεις τετοια specs πρεπει να κοιτας απο Moto X play(με τεραστια μπαταρια)και πανω και αρα εκτως budget.

Επισης για ορισμενα μοντελα οπως το Xiaomi απο οτι καταλαβα μαλλον απο εξωτερικο κοιταζει αφου απο Ελλαδα βγαινει ακριβοτερα.

Δημοσ.

Τελικά ναι το ZUK έβγαινε παραπάνω οπότε χθές αργά το βράδυ τσίμπησα το ASUS. Ελπίζω να βγεί καλό γιατί έχω χτίσει αρκετό hype για το κινητό αν και διάβασα κάποια θεματάκια που μπορεί να έχει. Let's see

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...