kathytherion Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Γεια ! Εχω καποια μπλουζακια βαμβακερα που μ εχουν βολεψει σαν υφη και νουμερο και θελω να τους κανω σταμπες μπροστα ωραιες εικονες που εχω βρει online. Το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα σταμπαδικα εχουν δικα τους μπλουζακια που δεν μ αρεσουν( πολυ κλειστη λαιμοκοψη, πολυ χοντρο υφασμα, ναι ξερω, ειμαι ιδιοτροπη) και προτιμω να φτιαχνω τα δικα μου. Αν παω απ την αλλη κ αγορασω σιδεροτυπα η σταμπα ειναι σαν μια πλαστικουρα κολλημενη στο υφασμα ενω εγω θελω να ειναι ενα με το υφασμα οπως τα αγοραστα μπλουζακια. Τι εναλλακτικες εχω ωστε να μην μου στοιχισει ο κουκος αηδονι?
bluesattack Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Για παρε μερικα τηλεφωνα ακομα .Εκτυπωσεις γινονται σε ενα καρο πραγματα, καπελα , τσαντες, παπουτσια , δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολη η εκτυπωση σε ρουχα του πελατη 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μια χαρα γινονται (και) σε δικη σου μπλουζα -κι οχι μονο, το ειχα κανει με...αρκετη επιτυχια [ναι ακριβως ετσι, υπο την εννοια οτι μου ζητουσαν, να τους ξαναφτιαξω (τις) ιδιες σε αλλους]Θα πρεπει να προσεξεις τα χρωματα = οχι μονο να "δενουν" σωστα, με χρωμα μπλουζακιου,μα και εαν χρειαζεται: το αρχειο (.TIFF) με το σχεδιο-εικονα, να ειναι RGB, ή τυχον CMYK.. Με PMS, δε θελω να σε μπλεξω -και δεν ειχε τυχει να μου ζητηθει ποτε σε μπλουζεκτυπωσηhttp://smallbiztrends.com/2014/06/rgb-cmyk-and-pms-colors-explained.htmlΣε περιπτωση που παιζει το δευτερο = CMYK τσεκαρε χρωματικα: πως βγαινουν τελικως. Μετα RGB μονο, ειναι 100% φανερο, το πως θα αποδοθουν-βγουν, διχως "εκπληξεις / αλλαγες". Αν εχεις εσυ, τη δυνατοτητα της επιλογης, τους δινεις RGB αρχειο εικονας. Καλυτερα, να ειναι300 dpi + τελος παντων με οσο περισσοτερες λεπτομερειες γινεται να το εχεις = ακομη & μετααπο επεξεργασια του (με οποιο προγραμμα επεξεργασιας εικονας, εχεις καλυτερη εξοικειωση) 2
johnkal Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σταμπα σε μπλουζακια και ρουχα μόνο εμένα μου πήγε το μυαλό στο πονηρό; Παλιότερα ήταν ένα στη Σόλωνος που έκανε στάμπες και σε δικά σου. Δυστηχώς όνομα ή διεύθυνση δε θυμάμαι καθόλου..
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και στη Σολωνος εχει και στη Θεμιστοκλεους και και = υπαρχουν αρκετα! http://www.mrcopy.gr/contact
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα