mixsta22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα στο forum, Όπως πάντα σε αδιεξόδους ψάχνει κανείς να βρει ένα φως ακόμα και σε πιο τεχνολογικά site. Έτσι θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν υπάρχει κανείς που ίσως μπορεί να βοηθήσει. Είμαι απόφοιτος της σχολής ‘Επιστήμη των Υλικών’ στην Πάτρα και τώρα είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του δια τμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Πληροφορική Επιστημών Ζωής»-ΠΕΖ στην Πάτρα.Σκέφτομαι να ακολουθήσω(εργαστηριακά και στην διπλωματική μου εργασία) κάτι σχετικό με την ιατρική απεικόνιση και κατ’ επέκταση ανάλυση βιοσημάτων. Το παραπάνω το σκέφτηκα με αυτόν τον τρόπο διότι όλα τα άλλα είναι μακρυα από το προπτυχιακό μου και δεν θα ήθελα να μην υπάρχει έστω και μία μικρή συσχέτιση. Προπτυχιακά είχα ασχοληθεί αρκετά με φωτονική, οπτοηλεκτρονική και τα συναφή γι’ αυτόν τον λόγο κιόλας σκεφτόμουν τον τομέα της Ιατρικής απεικόνισης. Άμα υπάρχει κάποιος γνώστης του αντικειμένου θα ήθελα να με βοηθήσει σχετικά με το άμα είναι σωστή η πορεία που σκέφτομαι να πάρω και άμα γενικά είναι ελπιδοφόρος στα πλαίσια εργασίας ο κλάδος της βιοιατρικών οργάνων. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα