Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω πρόβλημα με την παραλαβή email, όταν ο αποστολέας αντί να γράψει το email μου το συμπληρώνει με τον αυτόματο τρόπο.

Δηλαδή,  δεν παραλαμβάνω το email, αν το στείλω από το gmail μου στο εταιρικό και αντί να γράψω το email του εταιρικού (παραλήπτης) το επιλέγω από την αυτόματη συμπλήρωση που κάνει το gmail (όταν ξεκινάς την πληκτρολόγηση). Δεν ξέρω αν σας το εξηγώ καλά….

To πρόβλημα αυτό ξεκίνησε όταν άλλαξα DNS. Τώρα έχω το hosting στην arvixe. Οι τεχνικοί της Arvixe με βοήθησαν όσο αναφορά την καταχώρηση MX και το Greylist αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ

Αντώνης

Δημοσ.

Δηλαδη αν πληκτρολογησεις κανονικα το email του παραληπτη με το χερι θα το στειλει ενω αν πατησεις reply δεν το στελνει; Λαμβανεις mail delivery failure? Απο το gmail δειχνει οτι φευγει κανονικα αλλα δεν το περνει ο παραληπτης; Δες μεσα στα headers του εισερχομενου email μηπως υπαρχει καποια πληροφορια. Αν θελεις καντα επικολληση εδω.

Δημοσ.

Ναι έτσι. Από το gmail φεύγουν κανονικά. Αλλά αν πατήσω reply δεν το παραλαμβάνω. Δεν μου έρχεται failure στο gmail μου.

Διευκρίνιση:

Αποστολέας (mygmail) και παραλήπτης ([email protected]) είναι δικά μου email. Το πρόβλημα δεν είναι στην αποστολή αλλά στην λήψη των email μου από το domain που έχω στην Arvixe.

Δημοσ.

Τοτε οντως το προβλημα υπαρχει στο reply οπως ειπες και εσυ και πληροφοριες θα βρεις μεσα στα headers του email. 

Μπες μεσα στο gmail σου και κανε κλικ να διαβασεις το εισερχομενο. Τερμα δεξια μετα το reply εχει ενα βελακι που δειχνει προς τα κατω. Καντο κλικ και επελεξε το Show original. Στα Ελληνικα δε ξερω πως το εχουνε μετεφρασμενο. Εκει θα σου εμφανισει τα headers. Αν θελεις καντα επικολληση εδω μηπως και μπορεσω να βοηθησω.

Δημοσ.

H Αrvixe μόλις μου απάντησε:

"Hello Antonis,

I've found couple of emails stuck in server mail queue. These have been delivered to recipient inboxes. Can you please check if missing emails are present now."

Και τα παρέλαβα. Αλλά δεν ξέρω τι έκαναν ή τι μπορώ να κάνω για να μην ξανασυμβεί.

Δημοσ.

H Αrvixe μόλις μου απάντησε:

"Hello Antonis,

I've found couple of emails stuck in server mail queue. These have been delivered to recipient inboxes. Can you please check if missing emails are present now."

Και τα παρέλαβα. Αλλά δεν ξέρω τι έκαναν ή τι μπορώ να κάνω για να μην ξανασυμβεί.

Τίποτα, αν ξέμειναν στο queue, κάποια παπαρίτσα (...edge case) από μεριά τους ήταν και μάλλον δεν θα σου ξανατύχει.

Δημοσ.

Τίποτα, αν ξέμειναν στο queue, κάποια παπαρίτσα (...edge case) από μεριά τους ήταν και μάλλον δεν θα σου ξανατύχει.

Αυτοί προσφέρθηκαν να με μετακινήσουν δωρεάν σε άλλο server τους.

Όπου και δεν θα έχω στο μέλλον προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...