Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση και πείτε μου λίγο σχετικά για αυτό το θέμα.. Πριν 2 ημέρες έκανα σύνδεση-ίντερνετ πακέτο στο σταθερό στην Hol. Την έκανα μέσω τηλεφώνου.

Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω πότε θα μου στείλουν το μόντεμ. Η απάντηση που πήρα ήταν "Θα πάτε να αγοράσετε εσείς μόντεμ, δικό σας." Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι πληρώνεις κάτι έξτρα και σου στέλνουν μόντεμ τους? Δεν ισχύει πλέον αυτό στην Hol? 

Και πέρα απo όλα αυτά, ποιος θα μου το εγκαταστήσει?  :blink: Wtf??

Γιατί και να αγοράσω δικό μου μόντεμ, ποιος θα το κάνει συμβατό? Κάποιες ρυθμίσεις δεν χρειάζονται για αυτό? 

Και ούτε "απόδειξη" από την Hol για αυτό το πακέτο? Τίποτα? Απλώς πήρα τηλέφωνο, έγινε η σύνδεση και άντε γεια σας? Λογικά δεν σου δίνουν και κάποια χαρτιά? (Απ' ότι θυμάμαι δηλαδή, γιατί πριν 3 χρόνια ήμουν σε άλλο πάροχο, στον ΟΤΕ συγκεκριμένα, είχα connex - ή μήπως κάνω λάθος και δεν σου δίνουν τίποτα?)

Τι να κάνω τώρα εγώ? Να πάω στην Vodafone σε κατάστημα? Please ας μου απαντήσει κάποιος έγκαιρα.

Ps: Kαι τι να αγοράσω ακριβώς? Μόντεμ ή ρούτερ? Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, σωστά? Και εφοσον αγορασω δικό μου ποιος θα μου το εγκαταστήσει για να είναι συμβατό με την γραμμή μου??

Ξέρω! ένα μάτσο ερωτήσεις έκανα.. χαχαχα!!

Επεξ/σία από Depietaz
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλα μπαίνεις στο μενού και βάζεις του κωδικούς που θα σου δώσουν και είναι έτοιμο.

Καλύτερα να πάρεις ένα δικό σου γιατί μάλλον κινεζιά θα σου στείλουν.

Δημοσ.

Εφόσον είχες ΗOL σταθερό και προσέθεσες και πακέτο internet, λογικά το συμβόλαιό σου μετατράπηκε σε Vodafone Home Double Play. Κάποτε έδιναν δωρεάν εξοπλισμό, αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό έχει αλλάξει.

Διαβάζοντας στην επίσημη σελίδα τους, βλέπω ότι με 19.90€ μπορείς να αγοράσεις από οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone το δικό τους router, το οποίο δεν χρειάζεται έξτρα ρυθμίσεις για να σου λειτουργήσει και παράλληλα σου παρέχουν και κάποιες επιπλέον παροχές, όπως π.χ. 2ετή εγγύηση κτλ. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά Link.png Site: εδώ τι γράφουν.

Φυσικά, δεν είναι κάποιο σπουδαίο router (το κλασικό κινέζικο ZTE), αλλά λογικά μια χαρά θα την κάνεις τη δουλειά σου κι αφού φαίνεται να μην το κατέχεις γενικά το θέμα, μάλλον θα σε διευκολύνει αυτή η περίπτωση από το να αρχίσεις μόνος σου να ψάχνεσαι στην αγορά.

Όσο για το θέμα των χαρτιών, πλέον συνήθως αρκεί και η τηλεφωνική επικοινωνία. Δεν είσαι νέος πελάτης, αλλά υπάρχον πελάτης που αναβάθμισες την υπηρεσία σου. Οπότε, η τηλεφωνική συνομιλία, που σίγουρα καταγράφηκε, έχει θέση συμβολαίου.

Υ.Γ. Αφού είχες παλιά internet με τον ΟΤΕ, αν έχεις κρατήσει το router από τότε μπορείς να κάνεις και μ' αυτό τη δουλειά σου, χωρίς να αγοράσεις νέο. Απλά θα βάλεις μέσα το Username και το Password που θα σου δώσει η HOL (στη θέση των παλιών που είχες με τον ΟΤΕ) και θα είσαι ok.

Δημοσ.

δεν βάζεις κωδικούς στην hol, απλά σύνδεσε το και θα πάρει κατευθείαν τις ρυθμίσεις, τουλάχιστον έτσι ξέρω είναι, σε μένα έτσι ήταν

Δημοσ.

παιρνει αυτοματα τους κωδικους το ρουτερ που δινει η hol ; οπως κανει ηδη ο οτε στο zte h10ns και το speedport entry 2i . , πολυ καλο αυτο για να μην ταλαιπωρειται ο συνδρομητης . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...