Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλοκαίρι έρχεται, οι παραλίες έρχονται και θέλω να ρωτήσω το εξής... Έχω δει ότι υπάρχουν τα κλασσικά πλαστικά ψυγεία όπου βάζεις παγοκύστες, κι ότι υπάρχουν και τσάντες θερμομονωτικες (οπου επίσης βάζεις παγοκύστες; Μάλλον) .

Ποιο από τα δυο λοιπόν έχει καλύτερη απόδοση; Ιδανικά θα θέλα ν αποφύγω το πλαστικό ψυγείο γιατί μου φαίνεται λίγο άβολο στη μεταφορά ενώ η τσάντα βολεύει περισσότερο.

Το θέμα είναι, έχουν την ίδια απόδοση; Μιλώντας πάντα για κανά νερό, αναψυκτικά/μπυρα, κανα τοστακι, κανα φρούτο.

Επίσης τέτοια προϊόντα βρίσκεις και σε σούπερ μάρκετ και στο jumbo και βέβαια σε καταστήματα όπως ο Δημητριαδης. Ερώτηση νούμερο δυο λοιπόν: αυτά που έχουν στα δυο πρώτα κάνουν δουλειά, ή Δημητριαδης, alpamayo κλπ είναι μονόδρομος;

Δημοσ.

Τα ψυγεία διατηρούν πάνω από 24ώρες, οι τσάντες γύρω στις 10. Για την παραλία 5-6 ώρες, θα έπαιρνα το φτηνότερο πλαστικό.

Δημοσ.

Τσάντα παιρνω σε παραλια, με μερικές παγοκυστες και μπουκαλάκι ήδη κρύα (ή ακόμη και παγωμένα) κρατάνε νερά/χυμοί/φρούτα από πρωί ως απόγευμα.

Καλό είναι βέβαια να είναι σε σκιά κι αν το σκεπάσεις και με καμία πετσέτα ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Αφου πηρες αμαξι νομιζω και πας και γυμναστηριο πιστευω οτι εσυ προσωπικα δε θα εχεις προβλημα να παρεις ενα πλαστικο ψυγειακι. Εχει αφθονο χωρο κ με παγοκυψελες διατηρει θερμοκρασια. Αν συνηθιζεις ημερησιες εξορμησεις ή κ πολυημερες σιγουρα αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...