Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα εμπιστευόμουν sony.. εγώ είμαι κάτοχος ενος moto G 3rd gen με το 1gb ραμ (μικρές απαιτήσεις) και πάει σφαιρα λόγο stock android. Φαντάζομαι το moto X και το nexus 5x πως θα πηγαίνουν... δες συγκριτικά μεταξύ αυτόν τον 2 και αποφάσισε. Δεν θα είναι λάθος επιλογή κανένα από τα δύο.

Δημοσ.

το moto x είναι παλιό ρε παιδιά, γιατί να πάρεις ένα παλιό κινητό ενώ μπορείς να πάρεις ένα καινούριο εξίσου καλό το οποίο θα έχει υποστήριξη από την google αλλά και από την κοινότητα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα?

Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα nexus 5X  ή samsug A5 2016 

Δεν θα εμπιστευόμουν sony.. εγώ είμαι κάτοχος ενος moto G 3rd gen με το 1gb ραμ (μικρές απαιτήσεις) και πάει σφαιρα λόγο stock android. Φαντάζομαι το moto X και το nexus 5x πως θα πηγαίνουν... δες συγκριτικά μεταξύ αυτόν τον 2 και αποφάσισε. Δεν θα είναι λάθος επιλογή κανένα από τα δύο.

το moto x είναι παλιό ρε παιδιά, γιατί να πάρεις ένα παλιό κινητό ενώ μπορείς να πάρεις ένα καινούριο εξίσου καλό το οποίο θα έχει υποστήριξη από την google αλλά και από την κοινότητα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα?

το meizu mx5 δεν λεει τιποτα;;;

Δημοσ.

Παιδια μεταξύ Moto G4 4th generation/Moto G4 plus και Nexus 5x Ποιο θα προτεινατε ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια μεταξύ Moto G4 4th generation/Moto G4 plus και Nexus 5x Ποιο θα προτεινατε ?

Ευχαριστω

Το nexus εχει καλυτερο επεξεργαστη(~50% ταχυτερο), αλλα το g4 εχει εκδοσεις με περισσοτερη ram.Τελος το g4 περνει και microsd κ νομιζω πως εχει κ ραδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...