Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν κανεις εχει παει στο life fitness center στην πυλαια θεσσαλονικης να μου πει αποψεις και εμπειρια εναλλακτικα σκεφτομουν το elixir καθως ακουσα καλα λογια για τους γυμναστες και τον χωρο και παροχες (λιπομετρηση διατροφη και οτι ασχολουνται γενικοτερα μαζι σου)

Εαν εχετε αλλες προτασεις θα τις ακουσω

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν κανεις εχει παει στο life fitness center στην πυλαια θεσσαλονικης να μου πει αποψεις και εμπειρια εναλλακτικα σκεφτομουν το elixir καθως ακουσα καλα λογια για τους γυμναστες και τον χωρο και παροχες (λιπομετρηση διατροφη και οτι ασχολουνται γενικοτερα μαζι σου)

Εαν εχετε αλλες προτασεις θα τις ακουσω

Πες μας γιατί το θες, τι θες να κάνεις, σε τι τιμές κυμαίνεσαι και σε περιοχή που θες να κινηθείς 

στο Life πάω εγώ 

Δημοσ.

Επίσης, είσαι ωραίο γκομενάκι;

ρε π@π@ρ@ βλεπεις ονομα chris βλεπεις εικονα προφιλ μηχανη το να ειμαι γκομενακι πως σε ηρθε

Πες μας γιατί το θες, τι θες να κάνεις, σε τι τιμές κυμαίνεσαι και σε περιοχή που θες να κινηθείς 

στο Life πάω εγώ 

εως 40 ευρω μηνιαιως ας ειναι και συμβολαιο εξαμηνου δεν εχω προβλημα.Περιοχη περα απο κεντρο δεν υπαρχει θεμα με αυτοκινητο θα πηγαινω.

Θελω γενικοτερα να ενταξω την γυμναστικη στο προγραμμα και λιγος ογκος δεν θα εβλαπτε(δεν παιρνω ευκολα γιαυτο ειπα και για διατροφη εαν παρεχει)

Δημοσ.

ρε π@π@ρ@ βλεπεις ονομα chris βλεπεις εικονα προφιλ μηχανη το να ειμαι γκομενακι πως σε ηρθε

εως 40 ευρω μηνιαιως ας ειναι και συμβολαιο εξαμηνου δεν εχω προβλημα.Περιοχη περα απο κεντρο δεν υπαρχει θεμα με αυτοκινητο θα πηγαινω.

Θελω γενικοτερα να ενταξω την γυμναστικη στο προγραμμα και λιγος ογκος δεν θα εβλαπτε(δεν παιρνω ευκολα γιαυτο ειπα και για διατροφη εαν παρεχει)

θα σου πρότεινα το life fitness center έχει δωρεάν parking και το καλύτερο...δωρεάν μια ολόκληρη δοκιμαστική εβδομάδα να δεις αν σου αρέσει να δοκιμάσεις τα πάντα τζάμπα!!! και όχι για μια φορά, αλλά για 7 μέρες. 

έχει πραγματικά και του πουλιού το γάλα. 

η τρέχουσα προσφορά του είναι στα 299.40 για 15 μήνες (δώρο ουσιαστικά όλο το καλοκαίρι-η προσφορά τρέχει από 1.6.16) Ουσιαστικά σε μια βδομάδα που ξεκινάει η προσφορά μπορείς να πας από σήμερα να πάρεις και την δοκιμαστική εβδομάδα ! 

Κουτί!!

για διατροφή δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι....απλά γράψε στο νήμα εδώ του das fitness και τα παιδιά θα σε βοηθήσουν/κατατοπίσουν

Δημοσ.

Απο κόσμο 9-12 το βραδυ τι γινεται?Επειδη στο γυμναστηριο της περιοχης μου πρεπει να εισαι με το δικανο για να πετυχεις ελευθερο διαδρομο και οργανα.

Και το δευτερο κομματι ειναι το προσωπικο ασχολειται ενεργα και ειναι επαρκες ή σου δινουν ενα χαρτι με (τυποποιημενο προγραμμα) και μην τον ειδατε?

Δημοσ.

Απο κόσμο 9-12 το βραδυ τι γινεται?Επειδη στο γυμναστηριο της περιοχης μου πρεπει να εισαι με το δικανο για να πετυχεις ελευθερο διαδρομο και οργανα.

Και το δευτερο κομματι ειναι το προσωπικο ασχολειται ενεργα και ειναι επαρκες ή σου δινουν ενα χαρτι με (τυποποιημενο προγραμμα) και μην τον ειδατε?

είναι μεγάλο χαοτικό γυμ οπότε δεν νομίζω να έχεις θέμα ιδιαίτερο, μια δοκιμή θα σε πείσει. 

αν θες προπονητή πάνω από το κεφάλι σου, τότε θα πρέπει να κινηθείς σε κάτι personal 

οι trainer είναι ευχάριστοι και πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. 

τυποποιημένα προγράμματα εννοείται ότι δίνουν σε όλα τα γυμναστήρια, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. 

η δοκιμαστική εβδομάδα που μπορείς να έχεις χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις θα σε πείσει ... 

τα λόγια όλα είναι καλά .... στη πράξη πρέπει να το δεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...