Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω φτιαξει ενα directory, συγκεκριμενων επαγγελματων ομως, και θελω να αρχισω να το γεμιζω με καταχωρησεις. Εχω ομως καποιες αποριες. Οποιος ξερει θα ηθελα την γνωμη του.

α) Μπορω να ανοιξω πχ τον χρυσο οδηγο σε αυτα τα επαγγελματα που με ενδιαφερουν και να αρχισω να καταχωρω? ή πρεπει 1000% να εχω την αδεια του καθε επαγγελματια? Αφου ετσι και αλλιως ΔΩΡΕΑΝ (στην free καταχωρηση) διαφημιση τους κανω.

β) Αν βαλω καποιο ατομο να κανει αυτη την δουλεια, ποιο ποσο ανα καταχωρηση θα ηταν καλο να τον πληρωνω?

γ) Υπαρχει καποιος τροπος προωθησης που θα μπορουσαν οι επαγγελματιες να γραφτουν μονοι τους?

Fb ads (δοκιμασα και με 50€ ειχα 12 εγγραφες. Δεν το λες και επιτυχια)?

Adwords?

Καποιος διαγωνισμος?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω φτιαξει ενα directory, συγκεκριμενων επαγγελματων ομως, και θελω να αρχισω να το γεμιζω με καταχωρησεις. Εχω ομως καποιες αποριες. Οποιος ξερει θα ηθελα την γνωμη του.

α) Μπορω να ανοιξω πχ τον χρυσο οδηγο σε αυτα τα επαγγελματα που με ενδιαφερουν και να αρχισω να καταχωρω? ή πρεπει 1000% να εχω την αδεια του καθε επαγγελματια? Αφου ετσι και αλλιως ΔΩΡΕΑΝ (στην free καταχωρηση) διαφημιση τους κανω.

β) Αν βαλω καποιο ατομο να κανει αυτη την δουλεια, ποιο ποσο ανα καταχωρηση θα ηταν καλο να τον πληρωνω?

γ) Υπαρχει καποιος τροπος προωθησης που θα μπορουσαν οι επαγγελματιες να γραφτουν μονοι τους?

Fb ads (δοκιμασα και με 50€ ειχα 12 εγγραφες. Δεν το λες και επιτυχια)?

Adwords?

Καποιος διαγωνισμος?

Καλημέρα!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να βάλεις κάποιον επαγγελματία χωρίς τη θέληση του. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να μην θέλει να καταχωρηθεί και ας είναι δωρεάν.( π.χ. να έχει συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρεία και στους όρους να μην επιτρέπεται η προβολή του από άλλα μέσα)

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προώθησης.

Το αποτέλεσμα των fb ads δεν το θεωρώ πλήρη αποτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα. Δοκίμασε να κάνεις πιο καλή στόχευση την επόμενη φορά. Ίσως να φταίει αυτό.

Τα Adwords είναι μια καλή λύση, ωστόσο εάν δεν "στήσεις" σωστά τις καμπάνιες σου τότε θα χάνεις πολύ εύκολα χρήματα χωρίς κάποια ανταπόκριση.

Εφόσον είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις κάποιον για να τοποθετεί καταχωρήσεις στο directory, θα σου πρότεινα να βρείς κάποιον saler-marketer για να μπορέσει να κάνει τις επαφές με τους υποψήφιους και ίσως να καταφέρει την καταχώρηση τους όχι στην free αλλά στην επί πληρωμή.( Εάν κατάλαβα καλά δεν έχεις μόνο την free)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...