Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μια ημερα που πηγα να φτιαξω καφε, εφυγε το συρμα απο το Portafilter. Πλεον δε κανει καφε. Τι μπορω να κανω; Να τη γυρισω πισω;
nvel Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 μπορείς να ξηλώσεις όλα τα εξαρτήματα και να αφήσεις μόνο το μεταλλικό φίλτρο του portafilter οπότε θα πιεις και κάπως καλύτερο καφέ
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δλδ στο ξηλωμα περιλαμβανεται και αυτο το συρμα; Ηταν κολλημενο στο portafilter νομιζω.
Holism Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τι μπορω να κανω; Να τη γυρισω πισω; Να πεις στον Watari να σου την φτιάξει!
Luxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δες εδώ την διαδικασία Δεν ανοιγει το βιντεο. Λεει οτι ειναι ιδιωτικο. Ειμαι κανονικο στο φορουμ.
nvel Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 στο τέλος υπάρχει και άλλο. Το σύρμα είναι για να σφηνώνει το φίλτρο και να μην περιστρέφεται αλλά μπαίνει και βγαίνει εύκολα στην εγκοπή που υπάρχει κοντά στο χείλος
angmar Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στη δική μου προ ημερών βγήκε το σύρμα και απλά το ξαναέβαλα. Δεν έχει μπει τόσο καλά όσο ήταν τοποθετημένο απ το εργοστάσιο, αλλά δεν έχω δει διαφορά στην παρασκευή του καφέ.
Luxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Παντως χωρις το συρμα δεν καθεται το φιλτρο καλα. πεφτει συνεχως. Δε ξερω εαν παιζει καποιο ρολο βεβαια.. Αν και δε νομιζω χωρις το συρμα να φτιαχνει καφε καθως δε θα κουμπωνει καλα το portafilter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα