KouMasGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Για πειτε πως σας φαινεται το παρακατω βιντεακι; https://www.youtube.com/watch?v=Is8LUIkeVno 1
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 κανε κανα zoom in, κανε κανα slow mo (βγαινει ωραιο το slow mo μιας που παιζεις και στα 60fps) πετα και κανα text που και που, και κατα την αποψη μου δεν χρειαζετε να βαζεις ηχους σε καθε kill/death ρηξε και κανενα thuglife μεσα. γενικα παιξε λιγο με την εικονα, ναι παιρνει πολυ ωρα, i know.
KouMasGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Απλως δεν ειχα χρονο και το εκανα λιγο βιαστικα, χαζομαρα βεβαια. Να φανταστεις ξεχασα και το intro! Εσυ με τι κανεις record, προγραμμα εννοω.
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 μου ειπαν τα παιδια εδω για το obs, πολυ καλο. αλλα για να κραταω στηγμιοτηπα το action! πατας ενα κουμπι και κραταει τα τελευταια λεπτα που επεζες, για να μην γραφεις ολη την ωρα. το εχεις ενεργο, κανεις κατι ωραιο, μπουμ, κλικ και saved το τελευταιο 1 λεπτο πχ
KouMasGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 ποια εκδοση εχεις; γιατι το ειδα πολυ διαφορετικο απο το δικο μου!
KouMasGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 τωρα το βρηκα εχεις το obs studio εγω ειχα το απλο. Το καταβασα το καινουργιο αλλα το game capture δεν δουλευει. γιατι;
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 εγω κανω απο την αρχη display capture δεν το εχω δοκιμασει το game capture
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα