Poulis_BC Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 καλησπέρα σε όλο τους φίλους του insomnia πέρυσι λίγο μετά το capital control ήθελα να ασχοληθώ με αγορές από το internet και λόγο τις κατάστασης δεν ήταν εφικτό αλλά ψάχνοντας βρήκα έναν οδηγό ότι εάν είχα έναν δεύτερο λογαριασμό στο paypal μπορούσα να μεταφέρω από τον έναν που ήταν συνδεδεμένος με λογαριασμό τράπεζας στο balance του άλλου όλο αυτούς τους μήνες όλα OK έως σήμερα που μου λέει ότι πέρασα στο δεύτερο λογαριασμό κάποιο όριο χρήματος και ότι πρέπει να βάλω κάποια στοιχεία στο λογαριασμό που δεν είχα βάλει πριν και μου ζητάει ταυτότητα .διεύθυνση κατοικίας και κάποια κάρτα τράπεζας που χρησιμοποιώ εγώ διέγραψα την κάρτα από το πρώτο λογαριασμό γιατί δεν έχω άλλη για να την βάλω στο δεύτερο έχω 130 μέρες υπόλοιπο να κάνω ότι ενέργειες χρειάζονται για να είμαι OK το θέμα είναι ότι έχω λεφτά μέσα στο balance του 2"τερου" λογαριασμούκαι έχω και μια εκκρεμότητα από μια παραγγελία που δεν έχω λάβει και περιμένω επιστροφή χρημάτων οπότε όποιος ξέρει ή του έχει τύχη κάτι ανάλογο ας δώσει τα φώτα του
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι εννοείς να δώσει τα φώτα του, έστειλες αυτα που ζητάνε?
Poulis_BC Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ΕΔΩΣΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ 1ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΑ .....ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ?
paleokwstas89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ΕΔΩΣΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ 1ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΑ .....ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ? τραβαει 1,5ευρω...εχεις 1,5ευρω μεσα?
Silverage Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς.
nikos032 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Φίλε, ο λογαριασμός στην Paypal είναι σαν να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα ... δεν μπορείς να βάζεις και να βγάζεις στοιχεία απ' την μια μέρα στην άλλη... Εκτός αυτού, τα γράφεις όπως να 'ναι στο Post σου και δε βγάζουμε άκρη ποιο είναι το πρόβλημα σου ακριβώς.. Εφόσον είχες την κάρτα σου περασμένη στον 1ο λογαριασμό, έκανες τεράστιο λάθος και τη διέγραψες (πόσο μάλλον αν την έβαλες στο 2ο λογαριασμό...). Μπορεί άνετα το Paypal να τους μπλοκάρει και τους 2 λογαριασμούς και επίσης να μη σε αφήσει να κάνεις withdraw ότι balance έχεις εκεί μέσα για μήνες ή και για πάντα. Τέλος πάντων, εφόσον δε σ' αφήνει να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, πάνε στην τράπεζα και βγάλε άλλη μια ή χρησιμοποίησε κάποια άλλη της οικογένειας σου. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική κάνετε πάνω από 1 λογαριασμό Paypal ... όχι μόνο δίνετε περισσότερη δουλειά στην Paypal αλλά και σε εφορίες κτλπ. Εξάλλου δε χρειάζεσαι 2 λογαριασμούς για αγορές ή πωλήσεις.. εμένα τουλάχιστον δε μ' έχει πιάσει κανένα capital control. Το όριο που σου έβγαλε ότι έχεις υπερβεί, είναι το όριο των 2500 ευρώ ή το όριο των (περίπου) 100 ευρώ για account verification ?
Poulis_BC Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 φιλε το paypal εντός της χώρας λειτουργεί ok σε αγορές αλλα σε αγορές "εξωτερικου" ανάλογα με το καθεστώς της κάθε τράπεζας που είναι συνδεμένη με paypal έχει διαφορετική συμπεριφορά ας πούμε η τράπεζα πειραιώς είναι πιο αυστηρή από την Alpha Bank...πολύ φίλοι αγοράζουν απευθείας εγώ αναγκαστικά μπορούσα μονο από balance ξεπέρασα το όριο το ετήσιο 2500euro δεν ήξερα ότι υπήρχε δηκλίδα για τις κάρτες παρόλα αυτά δεν την αφίσα ταυτόχρονα πρώτα την αφαίρεσα και ύστερα πήγα να την "προστεσω" στο άλλον λογαργιασμό τέλος πάντων έδωσα κάποια στοιχεια που ήθελε και το μονο που λείπει είναι να βάλω μια κάρτα από τράπεζα πιστεύω με κάποιο μήνυμα στο τμήμα βοηθειας θα βρεθεί μια άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα