Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χτες αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα...
Οταν ανοιγω τον Firefox στην αρχη φορτωνει κανονικα το προφιλ μου για τη πρωτη φορα, μπορω να κανω και ενα ποστ... αλλα απο εκει και περα σταματαει να φορτωνει.. ανοιγουν λευκες σελιδες με το προφιλ μου  ή οταν παω να δω ειδοποιησεις μπορει να παλι να μη φορτωσει τιποτα η να γραψει "Κατι πηγε στραβα"
Επισης τον ιδιο λογαρισμο τον χρησιμοποιω και απο τον Chrome και εκει εχω την ιδια συμπεριφορα..
Επισης εχω ενα δευτερο λογαριασμο για επαγγελματικους λογους, τον οποιο χρησιμοποιω παντα απο τον Opera, και αυτος συνεχιζει να δουλευει κανονικα!

Απο το λαπτοπ μου επισης δεν φορτωνει τοι προφιλ μου...
Αλλα απο το κινητο μου ομως δουλευει μια χαρα!

Το μονο που μου παει στο μυαλο ειναι καποιος ιος να εχει κολλησει στο προφιλ μου, αν και γενικα προσεχω και δεν ανοιγω τα παντα..ισως κατι να μου διεφυγε ομως.

Χρησιμοποιω Win8.1
Antivirus δεν χρησιμοποιω.. μονο το Windows Defender..

Για πειτε γνωμες..

Δημοσ.

δουλεψε για ξανα για 1-2 μερες απο μονο του.. χτες ολη μερα απροβληματιστα..
αλλα χτες βραδυ πλεον δεν συνδεοταν με τιποτα..με το που πηγαινω στο φεις κανει να φορτωσει και δεν φορτωνει τιποτα (λευκη σελιδα) ή βγαζει "Κατι πηγε στραβα".

Εσβησα μεσα απο το Facebook στο κινητο μου ολα τα apps που ειχα ενεργοποιημενα (Shazan, Soundhound, jazzradio.com και ενα ακομα αγνωστο) και μετα αλλαξα το κωδικο προσβασης. Επισης αδεια τα temp files στον Firefox.
Οποτε στον υπολογιστη με εβγαλε στη εισαγωγικη σελιδα του Φεις..μολις εβαλα ονομα και κωδικο να συνδεθω ξανα τα ιδια..

Δεν το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...