Προς το περιεχόμενο

3D photos

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμόσαστε εκείνες τις παλιές 3D ταινίες στο σινεμά που τις βλέπαμε με κάτι χάρτινα γυαλιά μπλε-κόκκινο;

Ε λοιπόν. Μου φέρανε ένα CD γεμάτο με τέτοιες 3D φωτογραφίες. Kαι επιπλέον η κάρτα γραφικών μου μπορεί να ενισχύσει περισσότερο αυτό το εφέ. Μόνο που δεν έχω αυτά τα ηλίθια γυαλιά. Έχω φάει τον κόσμο, ρώτησα από video-club, φωτογραφεία, βιβλιοπωλεία.... τίποτα. Δεν τα βρίσκω με τίποτα. Ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω τέτοιο πράμα; Όχι υποθέσεις. Αν είναι να μου πείτε στα σίγουρα. Έχω βαρεθέι να ψάχνω.

Δημοσ.

Μπορεις να τα φτιαξεις μόνος σου, απλά με ενα κομματάκι πράσινη και μωβ ζελατινα που θα βρεις στα κεντρικά χαρτοπωλεία ή στο Πλαίσιο.

Δημοσ.

agorase 2 diafanes zelatines mia PRASINH kai mia KOKKINH apo katasthma gia eidh mousikhs,se filtra gia provoleis tis vazoun synh8ws kopse tis kai bale tis se skeleto apo palia gyalia h ftiaxe xartino skeleto..

isws na tis breis se bibliopwleio akoma kai etoima 3d gyalia mporei na breis se bibliopwleio

OMWS se tft o8onh DEN doulebei,to exw dokimasei se crt einai ok,se tft oute kai ta 3d ths asus pou exw den doulevoun

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...