Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Έχουμε γεμίσει Διάβασα Ακυριλάκος στόκος σπάτουλας wait wut? και μετά το διάβασα κανονικά
NtinosShm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Χωρις να θελω να ειμαι κακός, β λυκειου παω και εγω.. Αλλα το να διαβάζεις δεν ειναι κακο εε..! Εφοσον ειχες θεμα με τους βαθμους (παω στοιχημα οτι και την προηγούμενη χρονιά ειχες θέμα), επρεπε να πας σε επαλ... Αν μεινεις και σε επαλ, τοτε ρε φιλε τι να πω... Τα θελει ο οργανισμός σου
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Χωρις να θελω να ειμαι κακός, β λυκειου παω και εγω.. Αλλα το να διαβάζεις δεν ειναι κακο εε..! Εφοσον ειχες θεμα με τους βαθμους (παω στοιχημα οτι και την προηγούμενη χρονιά ειχες θέμα), επρεπε να πας σε επαλ... Αν μεινεις και σε επαλ, τοτε ρε φιλε τι να πω... Τα θελει ο οργανισμός σου σιγά εσύ ελιτιστή "αν είχες θέμα με τους βαθμούς Α λυκείου έπρεπε να πας σε επαλ" Στο ΕΠΑγγελματικό Λύκειο ο κόσμος πηγαίνει για να μάθει ενα επάγγελμα απευθείας όχι γιατι είναι σκράπας άσχετο αν κάποιοι που πηγαίνουν ίσως να βγάζανε χαμηλούς βαθμούς στο γυμνάσιο κτλ. Το πρώτο πράμα που έπρεπε/πρέπει να κάνει αν έβγαζε χαμηλούς βαθμούς είναι να ζητήσει βοήθεια από κάποιον καθηγητή ή φίλο του με καλούς βαθμούς και να διαβάσει περισσότερο απόσο διαβάζει ήδη. Επίσης πρέπει να διαβάσει τώρα το καλοκαίρι για να αναπληρώσει τα καινά του έτσι ώστε η νέα χρονιά να είναι ευκολότερη. Αν ήθελε να πάει επαλ θα το έκανε πέρσι δεν χρειάζεται να ακούει δήθεν συμβουλές που σκοπό έχουν να τον προσβάλουν...
NtinosShm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 σιγά εσύ ελιτιστή "αν είχες θέμα με τους βαθμούς Α λυκείου έπρεπε να πας σε επαλ" Στο ΕΠΑγγελματικό Λύκειο ο κόσμος πηγαίνει για να μάθει ενα επάγγελμα απευθείας όχι γιατι είναι σκράπας άσχετο αν κάποιοι που πηγαίνουν ίσως να βγάζανε χαμηλούς βαθμούς στο γυμνάσιο κτλ. Το πρώτο πράμα που έπρεπε/πρέπει να κάνει αν έβγαζε χαμηλούς βαθμούς είναι να ζητήσει βοήθεια από κάποιον καθηγητή ή φίλο του με καλούς βαθμούς και να διαβάσει περισσότερο απόσο διαβάζει ήδη. Επίσης πρέπει να διαβάσει τώρα το καλοκαίρι για να αναπληρώσει τα καινά του έτσι ώστε η νέα χρονιά να είναι ευκολότερη. Αν ήθελε να πάει επαλ θα το έκανε πέρσι δεν χρειάζεται να ακούει δήθεν συμβουλές που σκοπό έχουν να τον προσβάλουν... μα για να βγαζει τετοιους βαθμους, σημαίνει ή οτι δεν διαβαζει ή οτι εχει θεμα στην αποστήθιση... Ειτε με το ενα, ειτε με το αλλο δουλειά δεν κανεις... Και στο ΕΠΑΛ που λες εσυ οτι πανε για να μάθουν ενα επάγγελμα δεν ισχυει για τους περισσότερους.. Οι μισοί εχουν παει γιατι το βλεπουν "μάγκες"(απουσίες, τσιγαρα κλπ), οι αλλοι μισοί γιατι οντως εχουν βαλει κάποιους στοχους στη ζωη τους.. Και επισης,χωρις να θελω να γινω εριστικός, δεν γίνεται να βγαζεις τετοιους βαθμους στη Β λυκειου και να μην εχεις σκεφτεί τη "λύση" του επαλ.. Αν περασεις φετος, του χρονου θα ειναι ακομα πιο δύσκολα τα πραγματα.. Μεχρι και εγω που ημουν του 15.5-16, τα πηγα χαλια στις περσινές εξετασεις και λεω "ωπα, του χρονου δεν παιζει να τα παω καλα στο γενικο" και αλλαξα σε επαλ..γιατι πολυ απλα δεν ειχα τις βασεις για να συνεχισω σε γενικο...
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Στο επαλ πάνε σχεδόν αποκλειστικά οι στόκοι και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται. 1
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πόσο χαίρομαι που δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα (τουλάχιστον όχι προς το καλύτερο) δεκαετίες μετά απο εμένα τα παιδιά συνεχίζουν να θεωρούν την αποστήθιση βασικό εργαλείο "μάθησης" και την επιλογή επαγγελματικής εκπαίδευσης επιλογή για τους στόκους και τους αδιάφορους... και το 2050 (αν υπάρχει ακόμη αυτό το ριμάδι το κράτος) δικομματισμό κεντροδεξιάς κεντροαριστεράς θα έχουμε απλά τα χρώματα θα αλλάξουν και θα απορούμε πωτς γκένεν ατό.....
NtinosShm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ετσι οπως το λες μου θυμιζεις κατι δασκάλους στο δημοτικο που ελεγαν "ολα τα παιδια ειναι εξυπνα".. Και η αμεσως επομενη εικονα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο 20χρονος "σκραπας" που δεν μπορει να κανει ουτε μια εξισωση...
notist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παω β λυκειου και εβγαλα πρωτο τετραμηνο 11.6 και δευτερο 11.8 ποσο πρεπει να γραψω εξετασεις τωρα? περναω λετε δεν εχω προβλημα? τι έγινε?πέρασες?
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 μάλλον για να μην έχει στείλει πάει να πεί λύθηκε το πρόβλημα του οπότε στα @@ του γιατι να γυρίσει πίσω και να αφήσει feedback συνεχίζει την ζωή του Κλασική συμπεριφορά Έλληνα στο διαδίκτυο όταν ειναι το αυγό στον κώλο κάνει refresh κάθε 30 δευτερόλεπτα την σελίδα του φόρουμ αν λυθεί το πρόβλημα μην τον είδατε... αν δεν περνούσε θα μας έγραφε εδώ ερωτήσεις για το τι να κάνει τώρα που δεν πέρασε.
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πόσο χαίρομαι που δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα (τουλάχιστον όχι προς το καλύτερο) δεκαετίες μετά απο εμένα τα παιδιά συνεχίζουν να θεωρούν την αποστήθιση βασικό εργαλείο "μάθησης" και την επιλογή επαγγελματικής εκπαίδευσης επιλογή για τους στόκους και τους αδιάφορους... και το 2050 (αν υπάρχει ακόμη αυτό το ριμάδι το κράτος) δικομματισμό κεντροδεξιάς κεντροαριστεράς θα έχουμε απλά τα χρώματα θα αλλάξουν και θα απορούμε πωτς γκένεν ατό..... Δεν ξέρω τί ονειρική εικόνα έχεις στο μυαλό για το σχολείο στην Ελλάδα αλλά για τα επαλ αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Ίσως μερικοί νομίζετε οτι είμαστε Σουηδία και οτι όλοι οι μαθητές διψούν για γνώση αλλά η αλήθεια είναι οτι όλοι πάνε στα επαλ για να ξυθούν και να πάρουν κάνα καλύτερο βαθμό. Έτσι έκανε και ένας φίλος μου, νόμιζε οτι άμα πήγαινε επαλ θα έβγαζε καλύτερο απολυτήριο αλλά στο τέλος το έβγαλε 11. Όσο για τους συμμαθητές του μου τα έλεγε οτι όλοι είναι στην κοσμάρα τους εκεί μέσα. 1
dimitris21gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εγώ λυπάμαι απλά κάθε χρόνο να βλέπω τέτοια θέματα από μαθητές που προσπαθούν να περάσουν μια τάξη. Ναι οκ τα σχολεία μας δεν είναι τα καλύτερα και οι μαθητές όμως δεν πάνε πίσω. Οι περισσότεροι απλά δεν νοιάζονται. Για να μην περνάς μια τάξη όχι απλά δεν διαβάζεις αρκετά αλλά δεν ασχολείσαι καθόλου. Είσαι τουριστάς.- Και τώρα λένε να κάνουν ελεύθερη την πρόσβαση στα παν/μια. Να πηγαίνει ο κάθε πικραμένος Πολυτεχνείο και να γίνει ρδελομπου.
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω τί ονειρική εικόνα έχεις στο μυαλό για το σχολείο στην Ελλάδα αλλά για τα επαλ αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Ίσως μερικοί νομίζετε οτι είμαστε Σουηδία και οτι όλοι οι μαθητές διψούν για γνώση αλλά η αλήθεια είναι οτι όλοι πάνε στα επαλ για να ξυθούν και να πάρουν κάνα καλύτερο βαθμό. Έτσι έκανε και ένας φίλος μου, νόμιζε οτι άμα πήγαινε επαλ θα έβγαζε καλύτερο απολυτήριο αλλά στο τέλος το έβγαλε 11. Όσο για τους συμμαθητές του μου τα έλεγε οτι όλοι είναι στην κοσμάρα τους εκεί μέσα. αυτό ακριβώς εννοώ ότι ακόμη και σήμερα δεν άλλαξε η νοοτροπία των παιδιών που ειναι τύπου στις τεχνικές/επαγγελματικές σχολές πας γιατι ειναι πιο εύκολα εκει και για βλάκες... και το γεγονός πως ο φίλος σου πήρε 11 αποδεικνύει πως ειναι λάθος αυτό. Στις επαγγελματικές σχολές πας για να μάθεις ενα επάγγελμα όχι για λούφα και παραλλαγή ούτε γιατι ειναι για βλάκες... τα ίδια λέγανε και όταν εγώ πήγαινα σχολείο (και έβγαλα γενικό λύκειο δεν είχα κανένα λόγο να υπερασπιστώ τις σχολές αυτές) σαν λαός ποτέ δεν θα σοβαρευτούμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέχρι στιγμής η υποχρεωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι 9 χρόνια. Που τι σημαίνει αυτό; Ότι αν βαριέσαι να πας και δεν θέλεις, δεν χρειάζεται να πας. Απλό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι πάνε πανεπιστήμιο, ενώ δεν έχουν καμία όρεξη να σπουδάσουν.
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γιατί αλλιώς δεν μπορείς ούτε ζητιάνος να γίνεις σε αυτή τη χώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γιατί αλλιώς δεν μπορείς ούτε ζητιάνος να γίνεις σε αυτή τη χώρα.Μα τα ίδια τα άτομα δεν θέλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα