Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά όχι καλές διακοπές κάτσε διάβασε 4 ώρες την ημέρα όλο το καλοκαίρι βάζε αφύπνιση για 4 ώρες μετά κλείδωσε το δωμάτιο σου και διάβασε βασικά μαθήματα που έχει κενά μέχρι να χτυπήσει η αφύπνιση. 

Δημοσ.

βασικά όχι καλές διακοπές κάτσε διάβασε 4 ώρες την ημέρα όλο το καλοκαίρι βάζε αφύπνιση για 4 ώρες μετά κλείδωσε το δωμάτιο σου και διάβασε βασικά μαθήματα που έχει κενά μέχρι να χτυπήσει η αφύπνιση. 

Εντάξει, όχι και τόσο. 

Δημοσ.

Γιατί αλλιώς δεν μπορείς ούτε ζητιάνος να γίνεις σε αυτή τη χώρα.

Αν σταματούσαν να πηγαίνουν όσοι δεν θέλουν, θα σταματούσε να ναι και βασικό κριτήριο για να βρει κάποιος εργασία.

Περασα παιδια με 9.8!!!!!!!!Καλο καλοκαιρι σε ολουςς!!!!!!!!!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

yay

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι β λυκειου ειναι του χρονου ειναι η κρισιμη χρονια αρκει που περασε φετος, καλες διακοπες φιλε[/quote

Και τι άλμα να κάνεις από το 9.8 σε έναν χρόνο;;;;

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι β λυκειου ειναι του χρονου ειναι η κρισιμη χρονια αρκει που περασε φετος, καλες διακοπες φιλε[/quote

Και τι άλμα να κάνεις από το 9.8 σε έναν χρόνο;;;;

Aμα λιωσεις στο διαβασμα πολυ μεγαλο επισης ξερω πολλους που διαβαζαν ολα τα χρονια και στο τελος τον ηπιαν στην ταξη μου οταν εδωσα ειχαμε μαθητρια του 19 και στην γ εβγαλε 15 τουλαχιστον αυτος θα ναι χαλαρος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aμα λιωσεις στο διαβασμα πολυ μεγαλο επισης ξερω πολλους που διαβαζαν ολα τα χρονια και στο τελος τον ηπιαν στην ταξη μου οταν εδωσα ειχαμε μαθητρια του 19 και στην γ εβγαλε 15 τουλαχιστον αυτος θα ναι χαλαρος.

Όταν δεν έχεις διαβάσει ποτέ πως θα μπεις στη νοοτροπία της ύλης που έχεις να βγάλεις στη γ;
Δημοσ.

Όταν δεν έχεις διαβάσει ποτέ πως θα μπεις στη νοοτροπία της ύλης που έχεις να βγάλεις στη γ;

με εντατικό διαβασμα μπορεις, εγω πηρα πτυχιο με 5 παλουκια μαθηματα να τα περναω ολα μαζι χωρις να εχω πατησει ποτε στην θεωρια.

φυσικα εριξα τρελο διαβασμα και ελυσα παρα πολλες ασκησεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

με εντατικό διαβασμα μπορεις, εγω πηρα πτυχιο με 5 παλουκια μαθηματα να τα περναω ολα μαζι χωρις να εχω πατησει ποτε στην θεωρια.

φυσικα εριξα τρελο διαβασμα και ελυσα παρα πολλες ασκησεις.

Ναι αλλά είχες δώσει πολλά περισσότερα μαθήματα, είχες μια νοοτροπία και μια αντίληψη. Στο Λυκειο είναι διαφορετικά αν δεν έχεις ανοίξει ποτέ βιβλίο.
Δημοσ.

Ναι αλλά είχες δώσει πολλά περισσότερα μαθήματα, είχες μια νοοτροπία και μια αντίληψη. Στο Λυκειο είναι διαφορετικά αν δεν έχεις ανοίξει ποτέ βιβλίο.

κοιτα αν δεν εχεις καθολου βασεις ναι , εγω στο λυκειο δεν διαβαζα ποτε μονο στις εξετασεις 2-3 μερες πριν βεβαια παρακολουθουσα στην παραδοση και τα καταλαβαινα 

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι β λυκειου ειναι του χρονου ειναι η κρισιμη χρονια αρκει που περασε φετος, καλες διακοπες φιλε

Σωστά, του χρόνου θα το κάνει 10 ολοστρόγγυλο.

Δημοσ.

Γιατί αλλιώς δεν μπορείς ούτε ζητιάνος να γίνεις σε αυτή τη χώρα.

Εντελώς άκυρο και ισοπεδωτικό αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...