groot Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 στη θεωρία ολα εύκολα , ή πράξη είναι το δύσκολο μέρος.. Δεν νομίζω κάπου να έγραψα ότι είναι εύκολο.
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 το να το παρουσιαζεις για εύκολο είναι το ιδιο
groot Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ρε αδερφέ, κάμε quote κάπου που είπα ότι είναι εύκολο. Το "παρουσιάζεις" είναι πως εσύ το αντιλαμβάνεσαι, ανεξαρτήτως του τι έγραψα. Δηλαδή, κάνεις πάλι το ίδιο λάθος. Άλλα γράφω και καταλαβαίνεις ό,τι θέλεις χωρίς να το έχω γράψει πουθενά. 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 αχ τι να σου πω δεν ειχες ποτε αγχος και δε ξέρεις πως είναι λυπάμαι πραγματικά δε μπορώ να ταυτιστεί μαζί σου είσαι ανεκδιηγητος ταυτιστω μάλλον μιλάς δεντρισια γιαυτό δε σε καταλαβαίνω (Groot) χαχα θα φωναξω τους Ent (http://lotr.wikia.com/wiki/Ents ) να μου κάνουν μετάφραση σσ ο,τι λες
Veyron94 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Φίλε Άγγελε δεν ξέρω αν αυτό που έχεις είναι ακριβώς άγχος πάντως σίγουρα προέρχεται από συγκεκριμένα πράγματα.Αυτό που λες ότι ιδρώνεις μπροστά σε κοπέλες πιστεύω ότι προέρχεται από χαμηλή αυτοεκτίμηση εκείνη την στιγμή.Θεωρείς μέσα σου δηλαδή ότι δεν είσαι αρκετά έξυπνος,αρκετά όμορφος,αρκετά αστείος και μένεις αμέτοχος στην συζήτηση.Έτσι όντας παθητικός και "εκτεθειμένος" αυτό σου βγαίνει ψυχοσωματικά με τον τρόπο που μας λες.Για να το λύσεις αυτό,εγώ θα σου πρότεινα είναι να μην ξεχνάς να δίνεις βάση στην εμφάνισή σου,πριν βγαίνεις από το σπίτι.Δηλαδή να φροντίζεις πάντα να φτιάχνεις τα μαλλιά σου,να μυρίζεις ωραία,να φοράς καλά ρούχα κ.λ.π.Όλα αυτά πολλοί μπορεί να τα θεωρούν ποζερίστικα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο,στην πραγματικότητα όμως είναι βασικά πράγματα στο να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μας και κατ΄επέκταση η υγεία μας.Αν δεν έχεις θέμα με την εμφάνιση αλλά στο κοινωνικό μέρος δηλαδή "δεν ξέρεις τι να πεις" κ.λ.π να ξέρεις πως αυτό δεν είναι κάτι που θα σου δώσει συμβουλή κάποιος και θα λυθεί την επόμενη μέρα.Αυτό το αποκτάς με την συχνή αλληλεπίδραση με κόσμο.Αυτό που θα σου πρότεινα ως μικρό τρικ,είναι να προσπαθήσεις να δεις τις κοπέλες που είναι γύρω σου ως άτομα που γνωρίζεστε καιρό και συζητάτε. Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και με αυτό που σου συμβαίνει με τους "νταήδες" που λες.Όλα είναι θέμα του πως έχουμε ορίσει εξ αρχής στο μυαλό μας τα πράγματα.Αν εσύ αυτούς τους θεωρείς "νταήδες",επιθετικούς και πιστεύεις ότι είσαι "ευάλωτος" απέναντί τους,τότε θα συνεχίσεις να αισθάνεσαι έτσι.Αλλά για να κάνεις περισταστιακά παρέα μαζί τους,φαντάζομαι δεν θα είναι ορκισμένοι εχθροί σου και θα έχετε ΟΚ σχέσεις,προσπάθησε να μην τους αντιμετωπίζεις ως εχθρούς σου αλλά ως φίλους σου. Γενικά ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε κατά καιρούς όλοι μας είναι να ορίζουμε πράγματα,εντυπώσεις και καταστάσεις στο κεφάλι μας από πριν με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε και στα ανάλογα αποτελέσματα.Και αυτό στις κοινωνικές σχέσεις είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος,η αρνητική προδιάθεση. 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ωραίες συμβουλές φίλε vayron αλλά δεν είναι απλή αρνητική προδιάθεση/προκατάληψη ....στην αρχή της χρονιάς άρχισαν να κοροϊδεύουν αλλά άτομα και από μία περίοδο και μετά άρχισαν να κοροϊδεύουν και μένα...πώς γίνεται να είναι προδιάθεση όταν αυτοί ξεκινάν να με βλέπουν σαν εχθρό (ή σαν θύμα έστω) και όχι σα φίλο;
Veyron94 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Γενικά σε μια παρέα πάντα υπάρχει η τάση να σχολιάζονται άλλοι.Και εγώ έχω σχολιαστεί αλλά και έχω σχολιάσει,όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι.Αυτό δεν θα έπρεπε όμως να σε επηρεάζει και να σε οδηγεί στο να μην μπορείς να μιλήσεις όταν είναι δίπλα σου.Δείχνεις αδυναμία εκεί και απλά κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Επομένως λοιπόν μην τους βλέπεις ως νταήδες αλλά ως φίλους σου.Αν κάνεις αυτήν την σύνδεσή στο μυαλό σου θα δεις πως θα σου φύγουν ότι προβλήματα έχεις με αυτούς,που ουσιαστικά δεν έχεις με αυτούς αλλά με τον εαυτό σου. 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 δεν έχω με τον εαυτό μου....αυτό που όλοι το παίζουν wannabe ψυχολόγοι και φρουντ-νιτσε-καρλγιουγκ φάση ενώ δεν έχουν ιδέα τι τραβάει ο άλλος πρέπει να σταματήσει...
Shadows Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 δεν έχω με τον εαυτό μου....αυτό που όλοι το παίζουν wannabe ψυχολόγοι και φρουντ-νιτσε-καρλγιουγκ φάση ενώ δεν έχουν ιδέα τι τραβάει ο άλλος πρέπει να σταματήσει... Εαν σε ενδιεφερε η γνωμη ειδικου να πηγαινες σε ειδικο. Απο την στιγμη που γραφεις σε τεχνολογικο φορουμ,θα σου απαντησουν γουαναμπι ψυχολογοι. Τι δεν καταλαβες δηλαδη? 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μα δεν νομίζω πως σε ειρωνεύτηκε κάποιος...Την γνώμη τους είπαν με σκοπό να βοηθήσουν.Δηλαδή δεν ισχύει τίποτα απο όλα αυτά; 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εαν σε ενδιεφερε η γνωμη ειδικου να πηγαινες σε ειδικο. Απο την στιγμη που γραφεις σε τεχνολογικο φορουμ,θα σου απαντησουν γουαναμπι ψυχολογοι. Τι δεν καταλαβες δηλαδη? άλλο να πεις γνώμη και άλλο να βγάζεις συμπεράσματα και διάγνωση για το προβλημα κάποιου που ούτε καν το ξέρεις... Μα δεν νομίζω πως σε ειρωνεύτηκε κάποιος...Την γνώμη τους είπαν με σκοπό να βοηθήσουν.Δηλαδή δεν ισχύει τίποτα απο όλα αυτά; νοπ
weissheit Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Λογικά δεν θα βοηθήσει αλλά όταν έχω άγχος σκέφτομαι ότι η ζωή υπάρχει δισεκατομμύρια χρόνια αλλά εμείς γνωρίζουμε καλά μερικές χιλιάδες μόνο από τα διακόσια που υπάρχουμε, ότι αυτή τη στιγμή είμαστε περίπου 7,5 δις και είναι τέτοια η ανισότητα στον κόσμο που στην Ιαπωνία ο μέσος όρος ζωής είναι τα 84 χρόνια και στο Αφγανιστάν τα 50 και ότι η αδιαφορία για το περιβάλλον που μας φιλοξενεί είναι τέτοια που πολύ αμφιβάλλω αν αυτός ο κόσμος θα συνεχίσει να είναι βιώσιμος για τα χρόνια που ακολουθούν και όλα αυτά στον πλανήτη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα, στον δικό μας γαλαξία, στο άπειρο σύμπαν... και yolo. Πάω παρακάτω. Με αυτό το σκεπτικό τα προβλήματα και τα συναισθήματα είναι ανούσια και ασήμαντα (όπως όλα, εννοείται).
JimxxZe Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν το ψάχνεις και λίγο πιο εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις τα εξαιρετικά και διάσημα ανθοϊάματα του Μπαχ. 100% φυσικά και άκρως αποτελεσματικά. Μπορείς να διαβάσεις εδώ για κάποιες πληροφορίες ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ή κατευθείαν από τη πηγή στο bachcentre Τα βρίσκεις στα φαρμακεία. Πραγματικά βοηθάνε, παίρνω ένα συνδυασμό 2 ιαμάτων εδώ και 3 βδομάδες και έχω δει διαφορά. Σταδιακά θα παρατηρήσεις ότι καταστάσεις που μέχρι σήμερα σου δημιουργούσαν έντονη αναστάτωση δε θα σε επηρεάζουν τόσο πολύ. Αγχώδη διαταραχή είχα (και έχω ακόμη σε κάποιο βαθμό) και εγώ η οποία προκλήθηκε αφενός από το χρόνιο και συσσωρευμένο άγχος αλλά και ενός περιστατικού... Σε συνδυασμό και με το άγχος για το μεταπτυχιακό και τη κούραση μου ήρθαν όλα μαζί. Όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα όπως ο φόβος, άγχος που δεν έχουν λογική αιτία, δηλαδή όταν ενώ είσαι χαλαρός αγχώνεσαι χωρίς λόγο και έχεις ταχυκαρδία, προκαλούνται από διαταραχές στο ενεργειακό πεδίο το οποίο προκαλεί τη ψυχοσωματική αντίδραση. Και αυτή είναι η φυσική μαγεία των ανθοϊαμάτων, λειτουργούν σταδιακά πάνω στο ενεργειακό πεδίο ξεμπλοκάρωντας τις ενέργειες φτάνοντας πολύ βαθιά επιλύοντας έτσι ακόμα και χρόνιες φοβίες! Πολλά από τα οποία μας συμβαίνουν σήμερα σε ψυχοσωματικό επίπεδο έχουν τις ρίζες τους στα παιδικά χρόνια στα οποία τόσο ο ρόλος των γονιών όσο και του περίγυρου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις εμπειρίες οι οποίες καταγράφηκαν στο υποσυνείδητο το οποίο αποτελεί το 90% των σκέψεων στον εγκέφαλο ενώ μόλις 10% των σκέψεων οφείλεται στη τωρινή συνειδητή κατάσταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Έχω παρατηρήσει πως τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω κάποια θεματακια και δε ξέρω που οφείλονται συγκεκριμένα όμως μου κάνουν τη καθημερινοτητα μου δύσκολη.. Μια και είδα τι έγραφες και στο διπλανό θρεντ με τους γκέι... Καλά να πάθεις ρε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δεν έχω με τον εαυτό μου....αυτό που όλοι το παίζουν wannabe ψυχολόγοι και φρουντ-νιτσε-καρλγιουγκ φάση ενώ δεν έχουν ιδέα τι τραβάει ο άλλος πρέπει να σταματήσει... Δεν πειράζει φίλε. Είναι η φύση του φόρουμ τέτοια. Ανταλλαγή απόψεων και γνώμεων. Σίγουρα δεν έχουμε πολλές γνώσεις αλλά όλοι μας μιλάμε εμπειρικά. Έχω περάσει παρόμοια φάση, ο τάδε έχει περάσει παρόμοια φάση και εδώ πέρα μαζευόμαστε και λέμε αυτό που έχουμε περάσει με σκοπό να ξες περίπου τι εστί. Από την άλλη δεν αντιλέγω καθόλου ότι υπάρχουν όχι λίγοι φροϋντ-νιτσε-καρλγιουκ που να λένε τα δικά τους αλλά πιστεύω ότι και η δική τους γνώμη πρέπει να είναι σεβαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα