Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα,πάντως όπως σου λέει και JohnGTA από πάνω ο καθένας απλά καταθέτει εμπειρικά την γνώμη του.Προφανώς και δεν ξέρουμε τι περνάει ο καθένας,σε φόρουμ είμαστε και συζητάμε σύμφωνα με αυτά που γράφονται.

• Like 1
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι σημαδια κοινωνικης φοβιας / αγχους η εφιδρωση σε αυτες τις περιπτωσεις.υπαρχουν θεραπειες με αντικαταθλιπτικα φαρμακα ,φυσικα ο ψυχιατρος θα κρινει τι πρεπει και τι οχι

• Like 1
Δημοσ.

τα αντιμετωπίζω με πολύ γυμναστική, κάνοντας πράγματα που ξέρω ότι θα με χαλαρωσουν/ κάνουν να ξεχαστώ (καλή μουσική, games, βολτα, ταινίες, διάβασμα κτλ) και προσπαθώντας να βρω τρόπο να αντιμετωπισω το πρόβλημα που με απασχολεί. Απλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι υπερβολικά. Βοηθάει πολύ να έχεις και φίλους/ σύντροφο/ οικογένεια με κατανόηση που ακούν το πρόβλημα σου η να προσπαθούν να σε βοηθήσουν. Τώρα για κάτι που βλέπεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς η βοήθεια ειδικού πάντα ενδείκνυται

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε μπορώ να το ξεπεράσω εκείνη τη στιγμή που το παθαίνω αλλά όταν κάνω δραστηριότητες και συγκεντρώνονται απόλυτα σε αυτές τότε δεν έχω άγχος ....συνήθως αυτό με τις κοπέλες και το άλλο με τους νταηδες συμβαίνει όταν δεν έχω κάτι να κάνω και δεν είμαι με κάποιον (από αυτούς που έχω φίλους) οπότε απλά τα δέχομαι όλα παθητικά...

το έχω λοιπόν κι εγώ αυτό. ενώ έχω άγχος, όταν αφοσιώνομαι κάπου και ξεχνιέμαι, αυτό φεύγει τελείως και ηρεμώ. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι μόνο σκέψεις τελικά, τίποτ' άλλο. Αν καταφέρεις να σταματήσεις αυτές τις σκέψεις τότε θα νικήσεις και το άγχος σου.

Δημοσ.

Το κομπιουτερ κ το χαζολογημα ως αργά σου μαμαει τα πρεκια εκτός ότι ξενυχτας διαλύεται το βιολογικό ρολόι κ η βιοχημεια του οργανισμού.για αρχή αυτό μείωσε κ βρες χόμπι επειγόντως.το γυμναστήριο είναι προσιτή κ καλή αρχή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...