sphinxgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δίκιο έχεις θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά δεν έχω ποτέ το mood να κάνω ποδήλατο ή να βγω έξω..νιώθω πως με το διαδίκτυο μπορώ να τα κάνω όλα,πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις δεν υπάρχει πρόγραμμα όπως στη τηλεόραση .... Πρέπει να φτάσεις στην απέναντι όχθη. Να μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς το διαδίκτυο. Ξεκίνα με πρόγραμμα ώστε να γεμίσεις το χρόνο σου και τότε θα δεις πόσο καλύτερα θα είναι. Βάλε ένα όριο στο διαδίκτυο μέχρι 3 ώρες την ημερα. 1
aggelosdim Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κανένας δε μπορεί να κάνει τα πάντα χωρις κάτι το οποίο το έχει συνηθίσει να το χρησιμοποιεί μία ζωή...απτά 8 μου μπαίνω online και είμαι 20 τα καλύτερα μου χρόνια όλες οι αναμνήσεις είναι ψηφιακές..σα να μου λες πετά το παρελθόν σου και πάνε γίνε ερημίτης ακτιβιστής σαν τον Christopher McCandless όπως στη ταινία Into the Wild.... αυτό με το πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αλλά όταν έχω ελεύθερο χρόνο (π.χ όταν οι υποχρεώσεις μου είναι τελειωμενες) τότε δε θα έχω τι να κάνω και μεταξύ μας, αμα ήταν να έχω 2 επιλογές ή συνέχεια έξω στις πλατείες και στα πάρκα ή μέσα στον υπολογιστή θα προτιμούσα το δεύτερο....έξω τι να κάνεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ναι; τότε από που παίρνει νερό το σώμα; είναι μεν 70% νερό αλλά και πάλι,τα αποθέματα αδειάζουν όταν ιδρωνεις ή πηγαίνεις τουαλέτα....πιο πολύ παθολογικό είναι πάρα ψυχολογικό άμα ήταν ψυχολογικό δε θα έβλεπα τις συνέπειες στο σώμα μου... Δίκιο έχεις θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά δεν έχω ποτέ το mood να κάνω ποδήλατο ή να βγω έξω..νιώθω πως με το διαδίκτυο μπορώ να τα κάνω όλα,πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις δεν υπάρχει πρόγραμμα όπως στη τηλεόραση .... Βάλε στο Google ψυχολογική υπεριδρωσία. Προφανώς, και μπορεί να είναι ψυχολογικό, εκτός αν όλη την ώρα ιδρώνεις πάρα πολύ. Κανένας δε μπορεί να κάνει τα πάντα χωρις κάτι το οποίο το έχει συνηθίσει να το χρησιμοποιεί μία ζωή...απτά 8 μου μπαίνω online και είμαι 20 τα καλύτερα μου χρόνια όλες οι αναμνήσεις είναι ψηφιακές..σα να μου λες πετά το παρελθόν σου και πάνε γίνε ερημίτης ακτιβιστής σαν τον Christopher McCandless όπως στη ταινία Into the Wild.... αυτό με το πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αλλά όταν έχω ελεύθερο χρόνο (π.χ όταν οι υποχρεώσεις μου είναι τελειωμενες) τότε δε θα έχω τι να κάνω και μεταξύ μας, αμα ήταν να έχω 2 επιλογές ή συνέχεια έξω στις πλατείες και στα πάρκα ή μέσα στον υπολογιστή θα προτιμούσα το δεύτερο....έξω τι να κάνεις; Δεν σου αρέσει κανένα αθλημα, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλλευ, χάντμπολ;
aggelosdim Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 όχι ποτέ δεν ιδρωνω παρά μόνο όταν κάνω κάτι που απαιτεί να βάλω δύναμη π.χ σηκώνω ψώνια ή όταν γίνεται κάτι απτά προαναφερθείσα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 όχι ποτέ δεν ιδρωνω παρά μόνο όταν κάνω κάτι που απαιτεί να βάλω δύναμη π.χ σηκώνω ψώνια ή όταν γίνεται κάτι απτά προαναφερθείσαΌταν σηκώνεις κάτι πολύ βαρύ, όταν έχει ζέστη ή όταν γυμνάζεσαι είναι φυσιολογικό να ιδρώνεις. Δεν είναι φυσιολογικό να ιδρώνεις, επειδή στέκεσαι δίπλα σε μια κοπέλα. Άρα μάλλον έχεις ψυχολογική υπεριδρωσία.
aggelosdim Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 δεν ιδρωνω μόνο στη κοπέλα αλλά και όταν είμαι κοντά σε άτομα με τα οποία δε νιώθω και πολύ άνετα ή δεν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο ή η αύρα τους είναι αρνητική (το καταλαβαίνω αυτό επειδή νιώθω μία δυσφορία χωρίς κάποιο λόγο) γενικά δεν είμαι κοινωνικό άτομο με την έννοια του ο,τι προτιμώ να είμαι μέσα παρά εξω και δε πολυγουσταρω τα Σ/Κ να πηγαίνω στα μπαρ για καμάκι...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 δεν ιδρωνω μόνο στη κοπέλα αλλά και όταν είμαι κοντά σε άτομα με τα οποία δε νιώθω και πολύ άνετα ή δεν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο ή η αύρα τους είναι αρνητική (το καταλαβαίνω αυτό επειδή νιώθω μία δυσφορία χωρίς κάποιο λόγο)Απλώς ανέφερα τις κοπέλες ως ένα παράδειγμα. Άρα ιδρώνεις λόγω άγχους, αφού δεν ιδρώνεις πολύ γενικώς. Η λύση είναι ή το πολεμάς μόνος σου ή βλέπεις ειδικό. Γιατί αν δεν αρχίσει να μετριάζει αυτό που νιώθεις, θα αρχίσει να χειροτερεύει.
Norone92 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κι εγώ πάντως που πάντα αγχωνόμουν δίπλα σε κοπέλες, σιγά σιγά το ξεπέρασα απλά ώντας ο εαυτός μου. Δεν ακούγεται κάτι το ιδιαίτερο, ούτε σαν κάποιο tip που μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο σκέψης σου, αλλά είναι πολύ ανακουφιστικό το να μη χρειάζεται να υποκρίνεσαι για να δείξεις κάτι καλό ή να μην προσπαθείς να προμοτάρεις μόνο τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Η κάθε προσωπικότητα είναι ξεχωριστή και πολύπλοκη, οπότε είναι φυσιολογικό να έχεις και αδυναμίες, το θέμα είναι να τις χρησιμοποιείς κάπως προς όφελός σου. Φαντάζομαι πως ως αποτέλεσμα με λιγότερο άγχος δε θα ιδρώνεις τόσο, αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα. Όσο για τον ύπνο, κρίνοντας πάλι απο δική μου περίπτωση απλά άρχισα να ξυπνάω νωρίς και ας νύσταζα πολύ. Αναγκαστικά έπεφτα νωρίς για ύπνο το βράδυ επειδή δεν άντεχα. Λόγω του βιολογικού μου ρολογιού, ακόμα και όταν νύσταζα πάρα πολύ δε μπορούσε να με πάρει έυκολα ο ύπνος κάθε μέρα αλλά σιγά σιγά αν ενδιαφερθείς θα φτιάξει. Βάλε και κανένα χόμπι ή δουλειά μέσα στη μέρα που θα σου τρώει λίγη ενέργεια και θα είσαι μια χαρά.
φιρίκι Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αγχος έχεις. Ψυχραιμία και αποκρυστάλλωση των καταστάσεων που σου το προκαλούν χρειάζεσαι. Αυτό με την αναπνοή να το προσέξεις, μπαίνεις σε επιφυλακή αλλά το σώμα σου στρεσάρει πολύ. ....έξω τι να κάνεις; Να πάρεις αέρα, να φωτοσυνθέσεις βιταμίνα D, να χαζέψεις τα κορίτσα...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αγχος έχεις. Ψυχραιμία και αποκρυστάλλωση των καταστάσεων που σου το προκαλούν χρειάζεσαι. Αυτό με την αναπνοή να το προσέξεις, μπαίνεις σε επιφυλακή αλλά το σώμα σου στρεσάρει πολύ. Να πάρεις αέρα, να φωτοσυνθέσεις βιταμίνα D, να χαζέψεις τα κορίτσα... Μόνο τα φυτά φωτοσυνθέτουν :Ρ
Vapir Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 όπως είπαν κ οι άλλοι θα μιλήσω απο προσωπική άποψη. Αυτά που λες για τις γκόμενες οτι νιώθεις άβολα και οτι ιδρώνεις/κρατάς την αναπνοή σου τα πάθαινα κ εγώ περίπου στα 14 ? δεν θυμάμαι , anyway για κανα χρόνο περίπου πέρασα μια τέτοια φάση, η εξωτερική μου εμφάνιση είχε πάρει την κάθοδο και ένιωθα πως με συχαίνεται ο κόσμος Να σου πω τι καταλαβαίνω τώρα , είχε μια δόση αλήθειας , δηλαδή αν είσαι πχ χοντρός ή άσχημος ή οτιδήποτε θα βρεις εκει έξω κόσμο που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα, όμως καμια φορά τα μεγεθύνεις πολύ στο μυαλό σου , ιδικά όταν δεν είσαι του στυλ "ρε άντε γ@μηθείτε κ κοιτάχτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη). Ίσως απο εμφάνιση είσαι κούκλος κ έχεις τέτοιο θέμα απλά σου λέω εγώ τι είχα δει , τώρα βέβαια καταλαβαίνω πως πραγματικά το μεγέθυνα πολύ στο μυαλό μου κ ήταν απλά μια φάση , αν είχα τα μυαλά π έχω τώρα θα ήμουν τελείως στα @@ μου για όλους πάντως προσωπικά έχω προσέξει πως τα τελευταία χρόνια μου είναι ελεεινά εύκολο να κερδίσω την συμπάθεια του άλλου χωρίς προσπάθεια αφού είμαι απλά χαλαρός, δεν με νοιάζει αν γνωρίσω κάποιον σήμερα ή τον ξέρω χρόνια, μου βγαίνει η ίδια χαλαρότητα. Όι γκόμενες με λένε τρελιάρη και η τελευταία μου λέει είσαι τελείως yolo , δεν ξέρω γιατί , ίσως θεωρούν περίεργο να μην είσαι σφιγμένος και να μη σε νοιάζει τι θα σκεφτεί ο κάθε άκυρος φλόμπαςεγώ το θεωρώ ελευθερία και γνωρίζω και κόσμο που είναι το ακριβώς αντίθετο , αγχώνονται για το παραμικρό . Το άγχος κόβει χρόνια ζωής να ξέρεις , οπότε ψάξε τρόπους/βοήθεια να το ξεπεράσεις.
aggelosdim Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Απλώς ανέφερα τις κοπέλες ως ένα παράδειγμα. Άρα ιδρώνεις λόγω άγχους, αφού δεν ιδρώνεις πολύ γενικώς. Η λύση είναι ή το πολεμάς μόνος σου ή βλέπεις ειδικό. Γιατί αν δεν αρχίζει να μετριάζει αυτό που νιώθεις, θα αρχίσει να χειροτερεύει. Με τους ψυχολόγους δε τα πάω καλά ο λόγος είναι επειδή παλιά πήγαινα που είχα δυσλεξία και διάσπαση προσοχής στο γυμνάσιο και μου συμπεριφερόταν λες και ήμουν κάνα μογκολακι ξέρω γω μιλούσε αργά και ήρεμα λες και θα την ετρωγα ζωντανή χαχα γενικά οι ψυχολόγοι πάντα προσπαθούν να σε βγάλουν άρρωστο έτσι ώστε να συνεχίσεις να τους επισκέπτεσαι για να "θεραπευτείς" και εντωμεταξυ 50€ / ραντεβού..οπότε καλύτερα να το λύσω μόνος μου άμα γίνεται....υπάρχει κάποιος τρόπος; (που να μη περιλαμβάνει τη yolo-ική τακτική "αντιμετώπισε τους φόβους σου" και να πρέπει να τα φτιάξω με καμία για να μην έχω άγχος) Κι εγώ πάντως που πάντα αγχωνόμουν δίπλα σε κοπέλες, σιγά σιγά το ξεπέρασα απλά ώντας ο εαυτός μου. Δεν ακούγεται κάτι το ιδιαίτερο, ούτε σαν κάποιο tip που μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο σκέψης σου, αλλά είναι πολύ ανακουφιστικό το να μη χρειάζεται να υποκρίνεσαι για να δείξεις κάτι καλό ή να μην προσπαθείς να προμοτάρεις μόνο τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Η κάθε προσωπικότητα είναι ξεχωριστή και πολύπλοκη, οπότε είναι φυσιολογικό να έχεις και αδυναμίες, το θέμα είναι να τις χρησιμοποιείς κάπως προς όφελός σου. Φαντάζομαι πως ως αποτέλεσμα με λιγότερο άγχος δε θα ιδρώνεις τόσο, αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα. Όσο για τον ύπνο, κρίνοντας πάλι απο δική μου περίπτωση απλά άρχισα να ξυπνάω νωρίς και ας νύσταζα πολύ. Αναγκαστικά έπεφτα νωρίς για ύπνο το βράδυ επειδή δεν άντεχα. Λόγω του βιολογικού μου ρολογιού, ακόμα και όταν νύσταζα πάρα πολύ δε μπορούσε να με πάρει έυκολα ο ύπνος κάθε μέρα αλλά σιγά σιγά αν ενδιαφερθείς θα φτιάξει. Βάλε και κανένα χόμπι ή δουλειά μέσα στη μέρα που θα σου τρώει λίγη ενέργεια και θα είσαι μια χαρά. Αυτό προσπαθώ κεγω,να είμαι ο εαυτός μου...όμως είναι δύσκολο να είσαι πραγματικά εσύ όταν όλοι σε επηρεάζουν και η κοινωνία πάντα επιβραβεύει συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων που δεν είναι απαραίτητα άξιοι,απλά είναι πρότυπα που "πουλάνε" (π.χ αυτές που ντύνονται προκλητικά είναι αυτόματα διάσημες ενώ αυτές που διαβάζουν και είναι μαθήτριες του 20 ποτέ δεν θα γυρίσει να τις κοιτάξει κάποιος) το χόμπυ μου,κάτι που μ'αρεσει να κάνω είναι η διερεύνηση πληροφοριών γύρω από ένα θεμα..έχεις ακούσει που λένε μερικές φορές "αυτός την ψάχνει" ;; ε κάτι τέτοιο ισχύει για μένα...π.χ σε ένα άλλο θέμα στο "μπλα μπλα" διάβασα για αφυγραντηρα και σκέφτηκα τι να ναι αυτό (δεν είχα ιδέα πριν κάτι λεπτά) και το γκουγκλαρα,διάβασα διαφορετικές γνώμες γύρω από το τι κάνει,ποιος αξίζει τα λεφτά του κτλπ και μπορεί για ώρες να διαβάζω για αφυγραντηρες κάτι το οποίο πιθανότατα να μη μου χρειαστεί καθόλου στη ζωή μου (αυτό που έλεγα πριν για το πώς περνάνε οι ώρες γρήγορα στο διαδίκτυο) όμως εγώ θα τα μάθω όλα γύρω απ τον αφυγραντηρα λες και είμαι αντιπρόσωπος του Κωτσοβολου...(κάτι σαν εμμονή για γνώση γύρω από κάποιο random θέμα) Αγχος έχεις. Ψυχραιμία και αποκρυστάλλωση των καταστάσεων που σου το προκαλούν χρειάζεσαι. Αυτό με την αναπνοή να το προσέξεις, μπαίνεις σε επιφυλακή αλλά το σώμα σου στρεσάρει πολύ. Οι καταστάσεις όμως που μου το προκαλούν είναι αμετάβλητες εννοώ πώς δε μπορώ να κάνω τη κοπέλα να μη με αγχωνει.... Αγχος έχεις. Ψυχραιμία και αποκρυστάλλωση των καταστάσεων που σου το προκαλούν χρειάζεσαι. Αυτό με την αναπνοή να το προσέξεις, μπαίνεις σε επιφυλακή αλλά το σώμα σου στρεσάρει πολύ. Να πάρεις αέρα, να φωτοσυνθέσεις βιταμίνα D, να χαζέψεις τα κορίτσα... χαχαχαχαχαχαψψαχα σιγά μη μετατρεψω και το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο.... όπως είπαν κ οι άλλοι θα μιλήσω απο προσωπική άποψη. Αυτά που λες για τις γκόμενες οτι νιώθεις άβολα και οτι ιδρώνεις/κρατάς την αναπνοή σου τα πάθαινα κ εγώ περίπου στα 14 ? δεν θυμάμαι , anyway για κανα χρόνο περίπου πέρασα μια τέτοια φάση, η εξωτερική μου εμφάνιση είχε πάρει την κάθοδο και ένιωθα πως με συχαίνεται ο κόσμος Να σου πω τι καταλαβαίνω τώρα , είχε μια δόση αλήθειας , δηλαδή αν είσαι πχ χοντρός ή άσχημος ή οτιδήποτε θα βρεις εκει έξω κόσμο που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα, όμως καμια φορά τα μεγεθύνεις πολύ στο μυαλό σου , ιδικά όταν δεν είσαι του στυλ "ρε άντε γ@μηθείτε κ κοιτάχτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη). Ίσως απο εμφάνιση είσαι κούκλος κ έχεις τέτοιο θέμα απλά σου λέω εγώ τι είχα δει , τώρα βέβαια καταλαβαίνω πως πραγματικά το μεγέθυνα πολύ στο μυαλό μου κ ήταν απλά μια φάση , αν είχα τα μυαλά π έχω τώρα θα ήμουν τελείως στα @@ μου για όλους πάντως προσωπικά έχω προσέξει πως τα τελευταία χρόνια μου είναι ελεεινά εύκολο να κερδίσω την συμπάθεια του άλλου χωρίς προσπάθεια αφού είμαι απλά χαλαρός, δεν με νοιάζει αν γνωρίσω κάποιον σήμερα ή τον ξέρω χρόνια, μου βγαίνει η ίδια χαλαρότητα. Όι γκόμενες με λένε τρελιάρη και η τελευταία μου λέει είσαι τελείως yolo , δεν ξέρω γιατί , ίσως θεωρούν περίεργο να μην είσαι σφιγμένος και να μη σε νοιάζει τι θα σκεφτεί ο κάθε άκυρος φλόμπας εγώ το θεωρώ ελευθερία και γνωρίζω και κόσμο που είναι το ακριβώς αντίθετο , αγχώνονται για το παραμικρό . Το άγχος κόβει χρόνια ζωής να ξέρεις , οπότε ψάξε τρόπους/βοήθεια να το ξεπεράσεις. όπως το περιέγραψες παραπάνω ,έτσι το νιώθω κεγω...νιώθω πως δεν είμαι αρκετός για την κοινωνία,πως όλοι (γονείς,φίλοι,κοινωνικός περίγυρος) περιμένουν κάτι από μένα -να αποδείξω την αξία μου,ίσως;- και εγώ τους απογοητευω ό,τι και αν κανω..εσύ μιλώντας εμπειρικά,πως το αντιμετώπισες και έγινες χαλαρός;
φιρίκι Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μόνο τα φυτά φωτοσυνθέτουν :Ρ Αλήθεια; Dermal synthesis of vitamin D from cholesterol is dependent on sun exposure (specifically UVB radiation). https://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_D 1
aggelosdim Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 τα φιρίκια με τα μήλα ποια η διάφορα; μόνο στο μέγεθος; επειδή σα γεύση ίδια μου φαίνονται... (έφαγα πριν γι'αυτο το λέω )
ChimairaX Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μη λες ότι οι αϋπνίες είναι πρόβλημα σε φόρουμ που λέγεται insomnia γιατί θα σε παρεξηγήσουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα