aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 κατάπτυστος 1.που είναι πάρα πολύ αισχρός και προκαλεί απέχθεια, αυτός που χαρακτηρίζεται, λαϊκά, "για φτύσιμο" άρα μου λες δηλαδή ότι το να μην ασχολούμαι με τα άλυτα προβλήματα μου είναι για φτύσιμο; μάλιστα...
groot Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 κατάπτυστος 1.που είναι πάρα πολύ αισχρός και προκαλεί απέχθεια, αυτός που χαρακτηρίζεται, λαϊκά, "για φτύσιμο" άρα μου λες δηλαδή ότι το να μην ασχολούμαι με τα άλυτα προβλήματα μου είναι για φτύσιμο; μάλιστα... Όχι, αυτό που είπα (γενικά, ως σχόλιο στο thread) είναι ότι ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ το να κοιτάει κανείς αλλού ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ είναι κατάπτυστο ως νοοτροπία. Χώρια ότι το "διαλέγω το να κοιτάω αλλού γιατί είναι πιο εύκολο" είναι εντελώς κατάπτυστο σαν νοοτροπία imho. Αυτό που σου λέω όμως είναι ότι το να παραφράζεις τα μηνύματα άλλων επειδή δεν συμφωνούν με τις επιλογές σου και για να δείξεις ό,τι σε συμφέρει είναι επίσης "για φτύσιμο". 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Όχι, αυτό που είπα (γενικά, ως σχόλιο στο thread) είναι ότι ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ το να κοιτάει κανείς αλλού ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ είναι κατάπτυστο ως νοοτροπία. Αυτό που σου λέω όμως είναι ότι το να παραφράζεις τα μηνύματα άλλων επειδή δεν συμφωνούν με τις επιλογές σου και για να δείξεις ό,τι σε συμφέρει είναι επίσης "για φτύσιμο". το πρόβλημα είναι πως εσύ είσαι πολύ ιντελεκτουαλ ενώ εγώ είμαι πιο πολύ πρακτικός τύπος και λογικό να σε παρεξηγήσω αφού δε σε καταλαβαίνω...τεσπα
groot Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν ήταν τίποτα να καταλάβεις. Το είχα γράψει ξεκάθαρα: Χώρια ότι το "διαλέγω το να κοιτάω αλλού γιατί είναι πιο εύκολο" είναι εντελώς κατάπτυστο σαν νοοτροπία imho. 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ναι αλλά το άγχος να το λύσεις είναι δύσκολο δε ξέρω άμα είχες ποτέ άγχος κεσύ ή οχι
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο ίσως να το παρεξηγησα εγώ αλλά σημασία έχει το ενδιαφέρον κάποιου αγνώστου για να βοηθήσει αυτό είναι πολύ αλτρουϊστικο +1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ναι αλλά το άγχος να το λύσεις είναι δύσκολο δε ξέρω άμα είχες ποτέ άγχος κεσύ ή οχιΑυτό εξαρτάται από το άτομο, για κάποιους είναι πολύ δύσκολο, για κάποιους άλλους όχι.
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 όντως εξαρτάται από σένα κυρίως το κατά πόσο θα αφήσεις εσύ το άγχος να σε κατευθύνει τη ζωή...αλλά άγχος δεν ειναι μόνο τα 3 που ανεφερα στο θρεντ αλλά κάθε μορφή ανασφάλειας και αμηχανείας.... απτό "σήμερα ο καιρός φαίνεται βροχερός αλλά αυτή τη στιγμή έξω έχει ζέστη,τι να φορέσω;" μέχρι τα διλήμματα σημαντικών αποφάσεων της ζωής σου π.χ "να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία στον κολλητό μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν άξιος φίλος αλλά έκανε μ@λ@κι@ ή όχι;" γενικά το άγχος είναι σαν το matrix στην ομώνυμη ταινία: βρίσκεται παντού και παρόλο που έχει κάποια πηγή (στη ταινία ή πηγή είναι στο τελευταίο μέρος στη πόλη των μηχανών που πάει ο Neo να παλέψει με τον agent Smith) είναι παντού τριγύρω μας,παραπονεύει...το καλύτερο είναι ή να βρεις το από που πηγάζει και να το πολεμήσεις (όπως εκανε ο Neo αν και πέθανε....) και ο,τι γίνει ή να μη δίνεις σημασία....είναι κάπως απόλυτο το θέμα σε αυτή τη περίπτωση επειδή είτε αποφασίσεις να το πολεμησεις είτε όχι,δεν υπάρχει μέση λύση...
fsbmaniac Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ζωη στο χωριο λεγεται η θεραπεια και συντροφικοτητα απο το αλλο φυλλο τα 2 συστατικα για ζωη χωρις αγχος 2
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ζωη στο χωριο λεγεται η θεραπεια και συντροφικοτητα απο το αλλο φυλλο τα 2 συστατικα για ζωη χωρις αγχος και τα δύο δεν τα έχω χαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ζωη στο χωριο λεγεται η θεραπεια και συντροφικοτητα απο το αλλο φυλλο τα 2 συστατικα για ζωη χωρις αγχοςΛάθος λέγεται self-love.
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Λάθος λέγεται self-love. αυτοεκτίμηση δηλαδή...το θέμα είναι οτι μ'αρεσει ο εαυτός μου δηλαδή οκ έχω ατέλειες αλλά δε μπορώ να τις διορθώσω (ή μάλλον,μπορώ αλλά δε θέλω επειδή άμα τις αλλάξω δε θα είμαι εγώ...μία ζωη τις έχω αυτές τις ατέλειες δε θα είμαι ο Άγγελος που ήμουν τα τελευταία 20 χρόνια αλλά κάποιος άλλος ξένος στο σώμα το δικό μου)αλλά κοιτάζω άλλους και λέω στον εαυτό μου "ρε φίλε κεσύ έχεις ατέλειες αλλά εσύ δε τις βγάζεις παραεξω πως το μπορείς;" παλιό flawless υποκριτές +.- Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από aggelosdim
groot Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ναι αλλά το άγχος να το λύσεις είναι δύσκολο δε ξέρω άμα είχες ποτέ άγχος κεσύ ή οχιΔεν έχει σημασία τι κάνει ο άλλος. Εάν για σένα είναι δύσκολο, είναι. Το θέμα είναι να μην το βάλεις κάτω από το χαλάκι. Να μην κάνεις τα στραβά μάτια. Να το κοιτάξεις κατάματα, με θάρρος απέναντι στον εαυτό σου και να βρεις τον λόγο, τον αληθινό λόγο, για τον οποίο έχεις αυτό το θέμα. Με το να κοιτάς αλλού, το πολύ πολύ να στραβολεμιάσεις. 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν έχει σημασία τι κάνει ο άλλος. Εάν για σένα είναι δύσκολο, είναι. Το θέμα είναι να μην το βάλεις κάτω από το χαλάκι. Να μην κάνεις τα στραβά μάτια. Να το κοιτάξεις κατάματα, με θάρρος απέναντι στον εαυτό σου και να βρεις τον λόγο, τον αληθινό λόγο, για τον οποίο έχεις αυτό το θέμα. Με το να κοιτάς αλλού, το πολύ πολύ να στραβολεμιάσεις. στη θεωρία ολα εύκολα , ή πράξη είναι το δύσκολο μέρος..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δύσκολο είναι στο μυαλό μας. Είναι μέχρι να νιώσεις 100% έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα