Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω ένα site tzampatzis.gr και θέλω να το σπρώξω λίγο γνωρίζει κανείς αν με κάποιο αντίτιμο μπορώ να αγοράσω σελίδα με πολλά like η ομάδα με πολλά μέλη??

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα site που πληρώνεις ένα ποσό και αυτοί σου δίνουν likes και σχόλια (δε σου προτείνω σχόλια πάντως γιατί κάνουν spam ότι να ναι), απλά ψάξε στο google ^^

Το FB σου δίνει τη δυνατότητα τα τελευταία 1-2 χρόνια να δώσεις ένα ποσό για στοχευμένη διαφήμιση και εως τώρα δείχνει να δουλεύει πολύ καλά.

Αυτό που λες, να αγοράσεις έτοιμο page νομίζω δεν ισχύει, ή τουλάχιστον είναι κάτι δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Να προσέχεις αν αγοράσεις "έτοιμη" σελίδα γιατί πιθανόν τα περισσότερα Likes να είναι από bots ή από Ασία (Πακιστάν, Ινδία π.χ) και να μην έχουν καμία χρησιμότητα.

Ένας σχετικά εύκολος τρόπος για να δεις αν τα Likes και οι Users είναι της "προκοπής" είναι να προσέξεις τα post που δημοσιεύει, δηλαδή αν η σελίδα έχει π.χ 40.000 likes και βλέπεις ότι τα posts έχουνε 20-30-40 likes τότε κάτι δεν πάει καλά.

Βέβαια επειδή υπάρχουν και "υπηρεσίες" που πληρώνεις 5-10$ και σου στέλνουν μερικές χιλιάδες Post likes καλό είναι να προσέχεις και να παρακολουθήσεις για μερικές μέρες την σελίδα πριν την αγοράσεις αγοράσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...