Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να προτείνετε ένα κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά; Θα προτιμούσα από Ελλάδα, αλλά δεκτές και προτάσεις για Κινέζικα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

xiaomi mi max είναι βέβαια λίγο πιο μεγάλο, 6.44 και ascend mate 7.το mate 7 το βρίσκεις ελλάδα και λίγο που το δούλεψα δείχνει εξαιρετικό.

υγ με πρόλαβαν.το v10 δεν το έβαλα λόγο 5.7 αλλά αν δεν σε ενοχλεί είναι καλύτερο από τα παραπάνω.

Δημοσ.

Είναι για φιλο. Huawei έχει, θέλει να πάει σε κάτι άλλο. Το lg φαίνεται καλή περίπτωση. Εγώ του πρότεινα και το Xiaomi MiMax αλλά τον προβληματίζει η έλλειψη service. Ευχαριστώ για τις προτάσεις θα επανέλθω!!

Δημοσ.

Είναι για φιλο. Huawei έχει, θέλει να πάει σε κάτι άλλο. Το lg φαίνεται καλή περίπτωση. Εγώ του πρότεινα και το Xiaomi MiMax αλλά τον προβληματίζει η έλλειψη service. Ευχαριστώ για τις προτάσεις θα επανέλθω!!

Το lg v10 εχει και μια δυετρη οθονη περιπου, κανοντας ετσι το κινητο κοντα στις 6 ιντσες αν οι 5.7 δεν ηταν αρκετες.

Δημοσ.

είναι στην μπαταρία όμως.άτομα που πήγαν από το v10 στο mate 8 είπαν ότι το v10 με 2 μπαταρίες δεν βγάζει την αυτονομία του mate 8.... το μοναδικό μείον του v10 

Δημοσ.

είναι στην μπαταρία όμως.άτομα που πήγαν από το v10 στο mate 8 είπαν ότι το v10 με 2 μπαταρίες δεν βγάζει την αυτονομία του mate 8.... το μοναδικό μείον του v10 

Το budget σου είναι 400 ευρώ και το mate 8 είναι 84 ευρώ πάνω. 

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις πρόβλημα με το 5.7, πολύ καλή επιλογή είναι το κινητό μου, το Xiaomi Note Pro. Αλλιώς για 6άρια, δες εδώ μία λίστα κινητών έτσι όπως την βγάζει το Coolicοοl.

Δημοσ.

Το budget σου είναι 400 ευρώ και το mate 8 είναι 84 ευρώ πάνω.

Το δικό του όχι το δικό μου :P

Το συγκρίνω γιατί το mate 7 με το 8 έχουν παρόμοια μπαταρία για να ξέρει τι θα βρει πηγαίνοντας στο V10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...