Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ψάχνω κάτι τέτοιο: λινκ Θέλω να μπορώ να βάλω desktop pc επάνω (με όλα τα παρελκόμενα, οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο και τα ρέστα), να είναι -σχετικά- οικονομικό (250-300 ευρώ maximum) και οπωσδήποτε γερό. Δεν έχω βρει τίποτα άλλο εκτός από αυτό στο aliexpress, το οποίο είναι εκτός στοκ. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να το ψάξω. Όσα search κάνω μου βγάζουν άσχετα πράγματα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το ψάξω ή αναγκαστικά πάω σε custom-made κατασκευή;
bluesattack Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δηλαδη θελεις αυτην ακριβως την ξαπλωτη κατασκευη με ενα ξυλινο κουτι για τον πυργο διπλα ?
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Θέλω μία κατασκεύη/έπιπλο για το κρεβάτι που να μην προορίζεται για laptop.
bluesattack Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Eγω θα εφτιαχνα μια μονος μου για να βγει αμελητεο το κοστος , η costum made απο σιδερα. Αμα η οθονη δεν ειναι κανα βαρυ τουμπανο μπορεις να παρεις και ενα απο αυτα για λαπτοπ και να φτιαξεις-προσθεσεις μια μινι κατασκευη-πλαισιο για να βιδωνει η οθονη.Η μπορει να με βολευαν και τιποτα κομματια απο κατι φθηνο ψιλοασχετο (οπως οργανο για κοιλιακους) Τωρα αν θελεις να στριβει απο δω και απο κει και ετσι και δωθε...αλλα και παλι μπορει να βγει ποιο φθηνο το custom (ειδικα με τιποτα μεταφορικα κλπ) https://i.ytimg.com/vi/ghl06DNoXJ4/maxresdefault.jpg
cosmos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ρίξε μια ματιά εδω και εδώ . Σε μένα τα βγάζει διαθέσιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα