Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία πώλησης CD και Vinyl στο www.discogs.com και στην πορεία στο Amazon (αν είναι εφικτό για το 2ο).

Αυτό που με ενδιαφέρει βασικά να μάθω, είναι αν πρέπει να κάνω έναρξη ΟΑΕΕ (Πρώην ΤΕΒΕ) για να ασχοληθώ με τις διαδικτυακές πωλήσεις μέσω τέτοιων ιστοχώρων.
Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί έριξα μια ματιά στο Help του Discogs και από ότι είδα ζητάει VAT ID (ΑΦΜ δηλαδή?).

Εκτός αυτού, υπάρχει και το άλλο θέμα με το paypal και την σύνδεση λογαριασμού τραπέζης, δηλαδή εξαιτίας του Capital Control το Paypal δεν μου επιτρέπει να κάνω την επιθυμητή σύνδεση έτσι ώστε να αρχίσω τις πωλήσεις. Μήπως υπάρχει κάποια λύση σχετικά με αυτό ;

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να έχω προβλήματα με την εφορία εξαιτίας της άγνωστης πηγής εσόδων (απο το internet στην ουσία) που θα μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό μου σε περίπτωση που δεν χρειάζεται να ανοίξω ΤΕΒΕ και καταφέρω να τον συνδέσω με το Paypal. 

Όπως καταλαβαίνετε είμαι τελείως άπειρος στον τομέα των επιχειρήσεων και ευελπιστώ ότι κάποιος έμπειρος πωλητής που ασχολείται με Discogs θα έχει την ευγενή καλοσύνη και διάθεση να με βοηθήσει λιγάκι στα πρώτα μου βήματα.

Προκαταβολικά ευχαριστώ

Επεξ/σία από Κινητή τηλεφωνία
Δημοσ.

Απόσο θυμάμαι μέχρι 3; ή 5; χιλιάδες ευρώ δε χρειάζεται να ανοίξεις κάτι για να τα δικαιολογείς σαν έσοδα.

VAT είναι το φπα πιο ενα προς ενα μεταφραση δε γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...