nikos1965 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και στο κάτω κάτω τι να τα κάνεις τα benchmarks όταν το τηλέφωνο αρχίζει να κλαταρει μετά από λίγο καιρό. Το s6 που είχα για παράδειγμα πριν το p9, μετά το τρίμηνο, άρχισε τα σκαλωματα. μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?? εδώ ούτε μετά απο 7 μήνες δεν βγάζει το παραμικρό και με πολλές εγκαταστασεις απεγκαταστασεις !!καλός ο ενθουσιασμός ...αλλά να έχουμε πάντα ένα μέτρο σε αυτά που λέμε...
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 σύμφωνα με πολλούς είναι πιο γρήγορο από όλα τα παραπάνω, σαν εμπειρία χρήσης όχι σαν νούμερα που δεν αφορούν κανέναν εκτός από το μάρκετινγκ. Αυτοι οι πολλοι εχουν ολες τις συσκευες και το εχουν πει αυτο???
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αυτοι οι πολλοι εχουν ολες τις συσκευες και το εχουν πει αυτο??? Ναι, άτομα που πήγαν από s7 στο p9 λένε ότι είναι συνολικά καλύτερο, καλύτερη εμπειρία χρήσης.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ναι, άτομα που πήγαν από s7 στο p9 λένε ότι είναι συνολικά καλύτερο, καλύτερη εμπειρία χρήσης. Το ''συμφωνα με πολλους απο ολα τα παραπανω'' εγινε ''ατομα που πηγαν απο S7 σε p9''... Δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσεις καλυτερη εμπειρια χρησης απο nexus και Htc κινητα στο Android και η Samsung ανεκαθεν με touchwiz και memory leak στο s6 μονο αξιοπιστη δεν την θεωρω(οπως και οι περισσοτεροι). Εν ολιγης ειναι κακο κινητο το P9???Προφανως και οχι αλλα για αυτα που προσφερει ειναι περισσοτερο κοντα στο S6 παρα στο S7.Κοινως στην παρουσα φαση ειναι ακριβοτερο απο οσο πρεπει.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 στο παρακάτω βίντεο φαίνεται καλύτερο από htc. https://www.youtube.com/watch?v=kQjxJi4EF1I
lifeowner771 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?? εδώ ούτε μετά απο 7 μήνες δεν βγάζει το παραμικρό και με πολλές εγκαταστασεις απεγκαταστασεις !!καλός ο ενθουσιασμός ...αλλά να έχουμε πάντα ένα μέτρο σε αυτά που λέμε...Όχι δεν είμαι. Lag στο Notification bar, lag στο tab switching lag στο scrolling lag στο κλείσιμο εφαρμογών. Εσένα όντως μπορεί να μην σου φαίνονται ή να μην τα έχεις. Εγώ τα είχα. Και δεν περιμένω να τα έχω από τέτοια συσκευή. Φίλε fulgore το P9 τι έπρεπε να είχε για να συναγωνίζεται το HTC 10 και το S7;
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 στο παρακάτω βίντεο φαίνεται καλύτερο από htc. https://www.youtube.com/watch?v=kQjxJi4EF1I Α καλα αρχισαμε παλι τα ''σοβαρα'' επιχειρηματα βλεπω...
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Φίλε fulgore το P9 τι έπρεπε να είχε για να συναγωνίζεται το HTC 10 και το S7; να γράφει σαμσουνγκ
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Φίλε fulgore το P9 τι έπρεπε να είχε για να συναγωνίζεται το HTC 10 και το S7; 4gb ram,snap 820. Η να ειχε χαμηλοτερη τιμη. Οταν πληρωνεις κατι σε τιμη ναυαρχιδας δεν ειναι λογικο να απαιτεις να εχεις το καλυτερο δυνατο??? Σε σχεση με το P8 πχ για ποιο λογο να δωσει καποιος τα διπλασια χρηματα????
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 και για να απαντήσω και στον ts, μιας και το παραχέσαμε με το vs άσχετων κινητών.τώρα το g5 είναι 467 και ήδη στην τιμή αυτή δεν έχει αντίπαλο και ας έχει χάλια μπαταρία.θα σταθεροποιηθεί μέσα ιουνίου στα 400 ευρώ και θα είναι τιμή κλεψιά.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 και για να απαντήσω και στον ts, μιας και το παραχέσαμε με το vs άσχετων κινητών.τώρα το g5 είναι 467 και ήδη στην τιμή αυτή δεν έχει αντίπαλο και ας έχει χάλια μπαταρία.θα σταθεροποιηθεί μέσα ιουνίου στα 400 ευρώ και θα είναι τιμή κλεψιά. Εγω παντως μια χαρα ontopic εγραφα τοση ωρα Οσο για την μπαταρια υπομονη μηπως βγει καμια μεγαλυτερη αποσπωμενη.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 μα έχει ήδη η lg μεγαλύτερη, αυτή την κουμούτσα που μπαίνει μαζί με το εξτρα της κάμερας και πάει στα 4.000mah.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 μα έχει ήδη η lg μεγαλύτερη, αυτή την κουμούτσα που μπαίνει μαζί με το εξτρα της κάμερας και πάει στα 4.000mah. https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton.html?from=catspan&keyphrase=lg+g5 Συγνωμη αλλα σιγα μην παει καποιος να δωσει αλλα 85ευρω για να παρει αυτο το πραγμα.
technology_guy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλησπερα των τελευταιω καιρο εχω μπει στο τρυπακι για να παρω το lg g5 απλα δεν το εχω δει απο κοντα. Ξερω οτι ειναι πολυ καλο κινητό απλα το μονο που με ανησυχεί ειναι η μπαταρια του βλεπω οτι ειναι πολυ μικρή Αυτην την στιγμή εχω το note 5 ειναι άψογα αλλα μεγαλο Το G5 κατά τη γνώμη μου υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο κομμάτι της ποιότητας. Είναι ελαττωματικό (το modular κομμάτι χαλαρώνει εύκολα) και απλά δεν αξίζει εφόσον με λίγα χρήματα παραπάνω ξέρεις ότι δεν θα έχεις θέματα. Εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα να δώσω τα λεφτά μου στο s7.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το G5 κατά τη γνώμη μου υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο κομμάτι της ποιότητας. Είναι ελαττωματικό (το modular κομμάτι χαλαρώνει εύκολα) και απλά δεν αξίζει εφόσον με λίγα χρήματα παραπάνω ξέρεις ότι δεν θα έχεις θέματα. Εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα να δώσω τα λεφτά μου στο s7. Το παραπανω που αναφερεις αν οντως ισχυει παει για αυτους που ειναι συνεχεια στο βαλε βγαλε της μπαταριας αρα αν δεν την βαζεις/βγαζεις συνεχεια ισχυει το παραπανω που αναφερεις??? Επισης ουτε ειναι εν μερη προβληματικο αυτο. και σε αλλη συσκευη αν το καπακι το εχεις συνεχεια στο βαλε/βγαλε καποια στιγμη ειναι αναποφευκτο να σου παρουσιαστει προβλημα(πχ να σπασει καποιο ''δοντακι''). Ασε που τα παραπανω χρηματα που αναφερεις ειναι στα 67+ευρω και οσο παει μεγαλωνει η διαφορα(μιας και το S7 δυσκολα να πεσει αν δεν πεσει η τιμη του S6 πρωτα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα