Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,να σας ρωτησω κατι. Θελει η αδελφη μου να ανοιξει Portfolio, ειναι χορευτρια και τωρα ξεκιναει επαγγελματικα με καποια διπλωματα κτλ. Θα ηθελα να ρωτησω,αξιζει να το ανοιξει και να το φτιαξει? Θα την βοηθησει ή δεν απευθυνεται σε αυτη τη κατηγορια επαγγελματος?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα ήταν καλύτερο να το ρωτήσεις σε ένα φόρουμ σχετικά με τον χορό;

Δημοσ.

portfolio είναι η επαγγελματική παρουσίαση κάποιων φωτογραφιών σου καθώς και ανάλυση των δεξιοτήτων σου / βιογραφικού σου...συνήθως αυτά (που έχουν καλή παρουσίαση και θα τα βρεις εύκολα στην αναζήτηση στο Google) κοστίζουν ,δε ξέρω από τιμές αλλά σίγουρα θα είναι από 50€ και πάνω (θα εξαρτάται λογικά τι ακριβώς θέλεις όπως στο LinkedIn υπάρχουν διάφορα πακέτα προβολής)

Η γνώμη μου είναι ή:

1) να φτιάξει η αδερφή σου ομάδα/σελίδα στο Facebook η οποία θα έχει το ονοματεπώνυμο της και θα ανεβάζει εκεί πέρα διαφορα demo τραγουδιών/βίντεο και έτσι και θα μπορεί κάποιος να τη βρει στο search του Facebook και θα μπορεί η ιδια να στέλνει το link της σελίδας της με ένα απλό μήνυμα οπότε θα γίνεται εύκολα γνωστή σε όποιον ενδιαφέρεται

ή

2)να φτιάξει ένα blogspot και να προβληθεί από εκεί

http://www.bloggingbasics101.com/how-do-i-start-a-blog/

και οι δύο λύσεις είναι δωρεάν

portfolio δωρεάν δε νομιζω να βρεις και ακόμα και αν βρεις δε θα σε βγάζει εύκολα στην

αναζήτηση ,στα αποτελέσματα... ή (σκέφτηκα και τρίτη λύση μα ποιος είμαι :P ) να δημιουργήσει

κανάλι στο YouTube και να ανεβάζει βίντεο οπότε να τη βρίσκει κάποιος και από εκεί (πες της να βάζει πολλές tags και όχι μόνο αυτά που έχουν σχέση με το χορό αποκλειστικά,ποτέ δε ξέρεις ποιος θα τη δει οι ευκαιρίες/καρριερες συνήθως ή με μάνατζερ χτίζονται ή κατά τύχη ή κατά ταλέντο..άμα δεν έχει μάνατζερ και ταλέντο πόνταρε στη προβολή και Facebook,YouTube,blogspot είναι δωρεάν προβολή!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...